2.15.90.1, 2019-05-09 00:05:56
Volkswagen - valg av familiebil barn og voksne

Hvilken bil skal jeg velge?

Vil barn og voksne velge den samme familiebilen?

Hva og hvem skal få være med på å bestemme hvilken bil familien skal gå for neste gang? Og går det egentlig an å finne en familiebil som både store og små vil bli superfornøyde med? Vi har testet, og resultatet kan du se her.

Hvilken bil som er den ideelle familiebilen vil variere fra familie til familie. Noen har behov for en flerbruksbil, noen vil ha stasjonsvogn, andre trenger plass til tre store bilstoler, noen vil opp i høyden med en SUV mens andre igjen ønsker seg en ladbar hybrid. Det fine da er at Volkswagen har et stort utvalg av biler i kategorien familiebil

Se alle testene igjen: Barna tester bagasjeromsstørrelse // Har familiebilene innovasjoner for familien? // Barna tester komforten i baksetet

Touran er barnas favoritt.

«De voksne er mest opptatt av plass, fremkommelighet, førermiljø, sikkerhet og sånne kjedelige ting. Barna derimot er mest opptatt av koppholdere, sammenleggbare bord på forseteryggene, glasstak med god utsikt og tekniske ting som lys, skyvedører og morsomme knapper. Det er tydelig at barn og voksne ikke ser etter de samme tingene, men da er det bra at det er mulig å finne en bil fra Volkswagen som hele familien liker».

Vinneren av testen ble Touran 7-seter

Familiebiler som gjør store og små fornøyde.
Volkswagen har i alle år lyttet til bilkunder i forskjellige livssituasjoner. Resultatet har derfor blitt at vi har kunnet utvikle bilmodeller som passer for flest mulig, og som vil gjøre både store og små fornøyde. 

I kategorien familiebil kan vi by på:

Golf stasjonsvogn | Passat GTE | Passat Alltrack | Tiguan SUV | Tiguan AllspaceTouran 7-seter | Sharan 7-seter

Med et så stort utvalg av biler i ulike størrelser, og med mulighet for å velge det utstyret som vil passe familien perfekt, mener vi at vi har biler som vil innfri ønskelisten til både store og små.

Velge familiebil fra Volkswagen

Kontrollspørsmål ved valg av familiebil.

Det finnes noen smarte og enkle spørsmål man kan stille seg selv for å finne frem til den mest ideelle familiebilen til sine behov. Eksempler på slike spørsmål er: Hvor mange barneseter trenger vi plass til? Trenger vi også plass til barnevogn? Hvor viktig er det med et stort bagasjerom? Trenger vi firehjulstrekk?

Kan vi gå for en ladbar hybrid eller kanskje en elbil? Det er jo ikke sikkert dere trenger å ha en dieselbil bare fordi dere drar på hytta noen ganger i løpet av vinteren, dersom nær sagt all annen kjøring skjer i nærområdet og kan utføres helt elektrisk eller med en ladbar hybridbil.

Fortsatt usikker? 

Få hjelp hos en av våre bilforhandlere.

Når spørsmålene om hvilke type bil og hvor mye plassbehov man har dukker opp, er vårt tips rett og slett å ta kontakt med nærmeste Volkswagen-forhandler for råd og veiledning. Prøvekjør aktuelle modeller med hele familien, og ta gjerne med dere bilstoler og barnevogner som dere vet dere må kunne ha plass til i familiens nye bil. Husk at å velge ny bil skal være gøy!

Dere kan også forberede dere ved å bygge familiens drømmebil på nett. Velg modell, utstyrsversjon og deretter motor, farge, felger, interiør og annet nyttig og praktisk ekstrautstyr. Bygg din familiebil her.

Det kan være vanskelig å skaffe seg full oversikt over hva de ulike bilmodellene tilbyr av utstyr og funksjonalitet. Les mer om hvordan velge riktig familiebil.

Se alle testene igjen: 
Har familiebilene innovasjoner for familien? 
Test av bagasjeromsplass
Test av baksetet i familiebilene

Snarveier.