2.14.88.2, 2019-04-17 12:17:15
Bil med plass til 3 barneseter med isofix-fester

Bil med plass til 3 barneseter med ISOFIX-fester.

Har du en stor familie og trenger en bil med plass til 3 barneseter i baksetene har Volkswagen to svært gode alternativer:

Volkswagen Touran er en bil med 7 seter konstruert for å ha plass til 3 barneseter i bredden på andre seterad hvor alle er utstyrt med ISOFIX-fester som standard. 

Volkswagen Sharan er en bil med 7 seter som også har plass til 3 barneseter. I tillegg til at den også har ISOFIX-fester på de to bakerste setene. Dette gjør at man med letthet kan ha med seg fem barn som bruker barnesete, på en trygg og god måte.

Isofix er enkelt forklart et system for å hurtigkoble barnesetet eller dens base til bilen. Barneseter med Isofix-fester vil i stor grad redusere risiko for feilmontering.

Les mer om våre 7-seter biler her.

Volkswagen Sharan og Touran plass til tre bilstoler

Fleksibelt setesystem i Sharan.

Flerbruks- og familiebilen Sharan leveres i Norge kun som 7-seter, der alle setene er fullverdige seter. 

Både i hele andre seterad og i tredje seterad finnes det ISOFIX-fester. De to bakerste setene kan klappes ned under gulvet når de ikke er i bruk og gjør plass til et stort lasterom. De tre midterste setene kan reguleres frem og tilbake samt justeres i ryggvinkel. Det gir mange valgmuligheter. Og dersom du fyller bilen med hele syv personer, kan du legge ut på tur vel vitende om at alle sitter trygt og komfortabelt.

I og med at alle setene er fullverdige seter, og ikke to nødseter bak slik som på de mindre konkurrentene, er det komfortabelt selv for voksne å sitte i alle setene.

Touran – smarte løsninger i kupeen.

Den fleksible familiebilen Volkswagen Touran kommer også standard med 7 seter, og flerbruksbilen har kvalitetene og størrelsen til å gjøre både store og små passasjerer fornøyde. Også her kan tre små sitte side om side i andre seterad i store bilstoler med ISOFIX-fester. Dersom du ikke trenger de to bakerste setene på tredje rad, som for øvrig ikke har ISOFIX-fester slik som Sharan, kan disse enkelt legges ned slik at du får et virkelig romslig bagasjerom.

Et stort pluss er det også at man i forsetene vil kunne sitte komfortabelt med god plass til beina, uten å føle seg klemt inn mot dashbordet. Her vil med andre ord alle få det komfortabelt på lange kjøreturer. 

Volkswagen Touran med fleksibel kupe

Snarveier.