Tjenester fra Volkswagen

myVolkswagen

Logg deg inn i vår innloggingstjeneste med din Volkswagen ID. Se informasjon om din bil og digitale tjenester fra Volkswagen. myVolkswagen er for alle eiere av en bilmodell fra Volkswagen eller varebil fra Volkswagen Nyttekjøretøy

Digitale instruksjonsbøker

Her finner du digitale instruksjonsbøker til flere av våre Volkswagen-modeller. Klikk på linken under og skriv inn ditt VIN-nummer for å få tilgang til instruksjonsboken til din Volkswagen.

We Charge

Med We Charge kan du lade på over 400 000 ladestasjoner i hele Europa. Alt med ett kort i én app. 

Veihjelp og bilberging

Har det oppstått et uhell eller har du fått driftstans? Vi hjelper deg når uforutsette hendelser oppstår.

Bestill verkstedtime i Bilhold

Bilhold er vår digitale tjeneste for bestilling av verkstedtjenester. Trenger du å få skiftet dekk eller utført service på bilen din? Bestill service og verkstedtjenester når det passer deg i vår digitale tjeneste, Bilhold - og vi er alltid åpne. 

Upgrades

Med Upgrades1 kan du aktivere utvalgte tilleggsfunksjoner når du selv ønsker det.

Vilkår Volkswagen

1.
For å kjøpe Upgrades-funksjoner kreves en gyldig We Connect-avtale og aktiv hovedbruker. I tillegg må bilen være utstyrt med de tekniske funksjonene og maskinvareutstyret som kreves for at Upgrade-funksjonene skal fungere. Dette kan avvike på modellår og produksjonsdato. Tilgjengelige funksjoner kan ses av hovedbrukeren i In-Car Shop i infotainmentsystemet eller i We Connect-nettbutikken på shop.volkswagen-we.com. Produkter kan kjøpes både i In-Car Shop og i nettbutikken. Din Volkswagen‑forhandler gir deg gjerne råd angående spørsmål til Upgrades og tilgjengelige funksjoner. Kjøpte og aktiverte Upgrades-funksjoner er tilknyttet bilen, kan brukes av alle sjåfører og kan ikke overføres til andre modeller.
  • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

    Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% SOC (batteriets ladenivå).

    Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.