Klar for fremtiden

We Connect 2 er din vei til online-tjenester i mange Volkswagen-modeller og med Upgrades kan du aktivere nye funksjoner i din Volkswagen når du selv ønsker det. Dette kan du enkelt gjøre i In-Car-Shop i infotainmentsystemet eller i We Connect-nettbutikkenOpens an external link med We Connect-hovedbrukeren din.

--:--

Tilgjengelige Upgrades-funksjoner

Upgrade er tilgjengelig for bilmodellene Golf, Polo, T-Cross, T-Roc og Tiguan. For en oversikt over hvilke funksjoner som er tilgjengelig for din Volkswagen, kan du gå til In-Car Shop i infotainmentsystemet eller nettbutikken til We ConnectOpens an external link. Her kan du se og kjøpe «Upgrades»-funksjoner som er tilgjengelige for bilen din.

 

 

Polo, T-Cross, T-Roc, Tiguan

Golf

Navigasjon

Kr 7 250

Standardutstyr

Stemmestyring

Ikke tilgjengelig på norsk

Ikke tilgjengelig på norsk

Fjernlysassistent

Ikke tilgjengelig

Kr 2 950 (kun Golf Life)

Polo, T-Cross, T-Roc, Tiguan

Kr 7 250

Golf

Standardutstyr

Test Upgrades gratis i én måned

Test utvalgte Upgrades funksjoner som We Connect-hovedbruker i én måned uten kostnad.

Dette kan også være interessant

We Connect-nettbutikk. Til de digitale produktene for din Volkswagen.

Svar på de oftest stilte spørsmålene om våre mobile online-tjenester finner du her

Vilkår Volkswagen

1.
For å anskaffe oppdateringer trenger du en Volkswagen ID, en gyldig We Connect-avtale og legitimasjon som hovedbruker. Det vil si at brukerkontoen er tilkoblet den spesifikke bilen. I tillegg må bilen ha de nødvendige tekniske funksjonene og maskinvareutstyret som kreves for Upgrade. Dette kan være avhengig av modellår og produksjonsdato. Upgrades som er tilgjengelige for den respektive bilen kan ses av hovedbrukeren i In-Car Shop via infotainmentsystemet eller i We Connect-nettbutikk på shop.volkswagen-we.com. Produkter kan kjøpes både i In-Car Shop og i We Connect-nettbutikk med de betalingsmåtene som er tilgjengelige der. Din Volkswagen-partner gir deg gjerne råd angående spørsmål til Upgrades og tilgjengelige funksjoner. Kjøpte og aktiverte Upgrades er tilknyttet bilen, kan brukes av alle sjåfører og kan ikke overføres til andre biler.
2.
For å bruke We Connect-tjenester trenger du en Volkswagen ID.-brukerkonto. I tillegg må du signere en separat We Connect-avtale med Volkswagen AG. For We Connect Plus har du 90 dager på deg til å registrere bilen på www.myvolkswagen.net eller i «We Connect»-appen, for å bruke tjenestene i den kostnadsfrie prøveperioden. Datakostnader i Europa dekkes av Volkswagen AG, med unntak av «Streaming & Internett»-tjenesten og enkelte In-Car-apper. Databruk for bruk av «Streaming & Internett», enkelte In-Car-apper og Wi-Fi-hotspot, kan kjøpes via den eksterne mobilleverandøren «Cubic Telecom». Datapakkene til  «Cubic Telecom» er tilgjengelig i flere europeiske land.  Du finner mer informasjon, betingelser, priser og støttede land på https://vw.cubictelecom.com. Alternativt kan du aktivere delt internett på din smarttelefon for bruk av nettradio og medie-streaming via Wi-Fi-hoptspot.  Den kostnadsfrie appen «Volkswagen We Connect» kan brukes på en smarttelefon med egnet iOS- eller Android-operativsystem.  Tilgjengelige tjenester inkludert i abonnementene We Connect og We Connect Plus kan variere fra land til land. Tilgjengeligheten avhenger også av bilmodell, utstyr og installert programvareversjon. Dette gjelder også tjenester fra tredjepartsleverandører. Tilgjengelige tjenester kan endres eller fjernes i løpet av avtaleperioden. Du finner mer informasjon på www.connect.volkswagen-we.com og hos din Volkswagen‑forhandler
  • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

    Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80 % SOC (batteriets ladenivå).

    Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.