vw veihjelp og assistanse ved bilulykke og driftsstans

Veihjelp og assistanse

Ved bilulykke eller driftsstans stiller Volkswagen nødtjeneste opp med veihjelp og assistanse som bilberging.  Det kan oppstå uhell eller en driftsstans selv om kvaliteten er på topp og alle forholdsregler er tatt. Vi kan også hjelpe til dersom du trenger hjemtransport fordi du er blitt syk på ferie.

Volkswagen nødtjeneste er tilgjengelig 24 timer i døgnet, 7 dager i uken

Slik hjelper vi deg ved en bilulykke eller driftsstans

Vi hjelper deg på stedet hvis din Volkswagen ikke vil starte. Det gjelder uansett om du er hjemme eller ute på veien. Alt du trenger å gjøre, er å ringe oss på:

  • +47 22 22 00 822 for veihjelp fra Volkswagen til Volkswagen ID.-modeller
  • +47 91 50 44 443 for veihjelp fra Volkswagen for bensin og diesel modeller, inkludert e-Golf og e-up! Range

Ved veihjelp hjelper vi deg med

Tauing til nærmeste Volkswagen‑forhandler. Tjenesten er dekket av mobilitetsgarantien. Dersom reparasjonen etter en driftsstans ikke blir ferdig samme dag, kan du og passasjerene dine overnatte på hotell. Regningen tar vi.

 

Les mer om garantier ved bilulykke eller driftstans

Last ned skademeldingsskjema (pdf)

1.
Gjelder ved gyldig mobilitetsgaranti. Bilen har fått driftsstans på grunn av en teknisk feil, og du kan ikke komme deg til verksted for egen maskin. Selvforskyldt driftsstans dekkes ikke av mobilitetsgarantien.

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

2.
Startavgift kr. 0,45. Minuttakst kr. 0,32 for oppringninger fra fasttelefon i Norge. Dette nummeret kan også benyttes for å få veihjelp selv uten gyldig mobilitetsgaranti, men da vil bileier bli belastet kostnadene for assistansen. 
3.
Startavgift kr. 0,45. Minuttakst kr. 0,32 for oppringninger fra fasttelefon i Norge.
  • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

    Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% SOC (batteriets ladenivå).

    Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.