vw id4 gtx parkert ved en Koble hurtiglading og lynladestasjon for elbil
Siste nytt

We Charge utvider ladetilbudet med Kople 

Siste nytt

We Charge utvider ladetilbudet med Kople 

Skrevet av Lars Joakim Hanssen
01/24/2022

Kople og We Charge har inngått et nytt samarbeid, som gir Volkswagens elbilkunder tilgang til enda flere ladestasjoner og enkle ladeopplevelser. 

Volkswagen har satset tungt på å bygge opp sitt eget ladenettverk We Charge. Dette gir ID.-kundene tilgang på over 250 000 ladepunkter i Europa. Tjenesten er svært brukervennlig, fordi kundene kun trenger å forholde seg til ett kort og en app (We Connect ID.). 

I dag har ID.-kundene i Norge tilgang til over 2300 hurtigladere gjennom avtaler med Recharge, Eviny og IONITY. Nå utvides nettverket med ladeoperatøren Kople, slik at ID.-kundene får tilgang til ytterligere 200 hurtigladepunkter.  

- Vi er svært fornøyde med at vi, gjennom samarbeidet med Kople, får utvidet ladenettverket for ID.-kundene med flere gode og brukervennlige ladepunkter. Kople har blant annet flere hurtigladesteder ved kjente utfartsårer, slik at de dekker de områdene i ladekartet hvor mange reiser forbi på vei til fjellet eller sjøen. Flere lademuligheter, der alt er samlet i en app gjør det enklere og mer praktisk for våre kunder å lade bilen sin, sier Harald Edvardsen-Eibak som er direktør for Volkswagen Norge.

Harald Edvardsen-Eibak direktør Volkswagen Norge
Harald Edvardsen-Eibak.

Også i Kople gleder man seg over samarbeidet med We Charge og Volkswagen

- Vi i Kople har hele veien vært opptatte av å tilby enkle ladeopplevelser. Ved å gjøre laderne tilgjengelige for andre ladetjenester som We Charge, kommer kundene raskt i gang med ladeøkten, på samme måte som de gjør andre steder. Dette bidrar til en god ladeopplevelse, sier Koples roaming-ansvarlig Emelie Froode Andersson.

Avtalen er signert mellom Kople og Elli. Elli er et selskap i Volkswagengruppen, som eier og administrerer ladetjenesten We Charge. Gjennom partnerskap med Kople, IONITY, Recharge og Eviny vil We Charge tilby ID-kundene et stort antall ladepunkt med stor dekningsgrad over hele Norge.  

Koble hurtiglading og lynladestasjon for elbil
Koble lynlader i Sandvika utenfor Oslo.

We Charge

Med We Charge lader du raskt og effektivt på farten med ett ladekort over hele Europa.  

Les mer om siste nytt fra Volkswagen

Vilkår Volkswagen

  • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

    Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80 % SOC (batteriets ladenivå).

    Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.