vw t-roc r-line suv sett skrått forfra
Siste nytt

Nå kan Volkswagen-kunder bestille oppgradert T-Roc

Siste nytt

Nå kan Volkswagen-kunder bestille oppgradert T-Roc

Skrevet av Lars Joakim Hanssen
Fotografert av Volkswagen AG
01/07/2022

Nå er de norske prisene klare, og det åpnes for bestilling av den nye facelift-utgaven av kompakt-SUV’en Volkswagen T-Roc. Startprisen blir 395.000 kroner (eks frakt og levering).

Før jul lanserte Volkswagen en oppdatert utgave av T-Roc. Nå er prisene for det norske markedet på klare.

Det er snart fem år siden T-Roc så dagens lys. Siden den gang har Volkswagen solgt mer enn én million eksemplarer av den over hele verden. Også i Norge har T-Roc blitt svært populær. Den store suksessen skyldes utvilsomt bilens mange praktiske egenskaper, og at den kombinerer dynamikken til en kompaktbil med SUV´ens høyere sittestilling, bakkeklaring og muligheter for 4MOTION firehjulstrekk.

Bilen har fått mange vellykkede oppgraderinger både utvendig og innvendig, i tillegg til nye innovasjoner som IQ.Light LED Matrix frontlykter og IQ.Travel Assist førerhjelpsystemer. Den blir fremdeles tilgjengelig med både bensin- og dieselmotorer og med 4MOTION firehjulstrekk. Prisene starter på kr 395.000 (eksklusiv frakt og levering).

vw t-roc suv r-line utstyrsversjon
T-Roc R-Line.

Til tross for at Volkswagen er i ferd med å nå målet om et fullelektrisk nybilsalg i 2025, er det fortsatt plass til T-Roc i porteføljen i Norge.

 • T-Roc har solgt godt og mange vil fortsatt ha den. Nå får vi den i ny og oppgradert utgave, med mye ny teknologi og fremtidsrettet design. Den kan bestilles med forhjulstrekk eller firehjulstrekk. Vi gleder oss til å få den på norske veier, sier Harald Edvardsen-Eibak, direktør for Volkswagen Norge i Harald A. Møller AS.
 • Kompakte SUV´er med egenskaper som T-Roc innehar, er det etterspørsel etter fra privatkunder, så vel som firmabilkunder. Den nye utgaven har dessuten kvaliteter som gjør den til en av kompaktklassens beste SUV´er på mange områder, sier Edvardsen-Eibak.

Foruten mer standardutstyr, muligheter for to-farget lakk, Ergo-Active seter, skinninteriør og oppgraderte felger, vil det meste av tilleggsutstyret være tilgjengelig i pakker skreddersydd for norske kjøreforhold.

I Norge blir bilen tilgjengelig i fire utstyrsversjoner, hvor av tre er med firehjulstrekk. Her er prisene:

 • 150 TSI DSG Life & Style - fra kr 407 200
 • 190 TSI 4MOTION DSG Style & R-Line - fra kr 512 100
 • 150 TDI 4MOTION DSG Style & R-Line - fra kr 490 500
 • 300 TSI 4MOTION DSG R- fra kr 618 000

Bilen kommer med tidsriktig design og fremtidsrettet teknologi, og fremstår som betydelig oppgradert både innvendig og utvendig.

I den nye utgaven av T-Roc har Volkswagen valgt å erstatte den integrerte Infotainmentsskjermen med et mer moderne nettbrett, i høyde tilpasset sjåføren. Det gjør det enkelt, trygt og behagelig å sveipe seg gjennom de mange touchfunksjonene. Et nytt multifunksjonsratt gjør betjeningen enda enklere.

Nye T-Roc-eiere kan velge mellom fem nye farger på bilens karosseri, og nytt felgdesign. Den oppgraderte og nye bilen får også nye lykter foran og bak, blant annet med dynamiske blinklys. Den nye grillen har dessuten integrert LED-lysstripe.

De første bilene kommer til Norge våren 2022.

Utforsk nye T-Roc

Les mer om siste nytt fra Volkswagen

Vilkår Volkswagen

 • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

  Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80 % SOC (batteriets ladenivå).

  Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.