vw id3 ota over the air programvareoppdateringer

«Over-the-Air»
Oppdatert for fremtiden

Volkswagens ID.-modeller oppdateres jevnlig over 4G-nettet.

Volkswagens ID.-modeller oppdateres jevnlig over 4G-nettet.

Har du hørt om «Over-the-Air»-oppdateringer (OTA) som gjør at bilen hele tiden fornyer seg? «Over-the-Air»-programvareoppdateringer er tilgjengelig på alle ID.-modellene og gjør at bilen kan oppdatere seg over 4G-nettet.

Vi lover å si i fra før bilene blir flyvende, og at oppdateringene ikke skal komme like brått på som i reklamefilmen under, hvor vi lot en ID.3 få ekstra mange «oppdateringer». Men vi lover også at hvis du skaffer deg en av våre ID.-modeller, vil bilen jevnlig fornye seg og få små oppdateringer.

--:--

Slik ble ID.3 flyvende

For å gjennomføre et slikt stunt kreves mye forarbeid. Sjåføren av bilen visste ingenting, og for å sikre oss ekte reaksjoner var vi avhengig av at alt satt på første forsøk. 

Rigging og klargjøring

Bilen ble forhåndsrigget med en rekke GoPro-kameraer, ekstra høyttalere (slik at sjåføren fikk høre kommandoene), nytt sete som kunne fjernstyres, røykdyse nedfelt i dashboardet som laget damp, osv. 

Veiarbeid

I tillegg arrangerte vi en kø med biler som ventet på rødt lys slik at «bakkemannskapet» kunne feste wire til bilen på et bestemt sted rett før en bro. 

35 meter høy kran

Et eget team hadde også ansvar for å sperre av området og styre den 35 meter høye krana ... Og alt måtte koordineres uten at sjåføren fattet mistanke. Det var derfor en lettet gjeng som så at alt gikk som det skulle. Det eneste som ble ødelagt var et sidespeil på en annen bil da ID.én skulle heises ned igjen.

«Over-the-Air»-kompatible elbiler fra Volkswagen

«Over-the-Air»-kompatible varebiler fra Volkswagen Nyttekjøretøy

ID. Buzz Cargo elvarebil

Er tiden inne for å bytte til elvarebil, er også tiden inne for å vurdere ID. Buzz Cargo!

"Over-the-Air"-programvareoppdateringer 

"Over-the-Air"-oppdateringer er viktige for å sikre at din modell i ID.-familien holder seg jevnlig. Programvareoppdateringene fra Volkswagen inkluderer en rekke nye funksjoner, forbedringer og fordeler for deg. 

Nyttige snarveier

Les mer om teknologi fra Volkswagen

Vilkår Volkswagen

  • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

    Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80 % SOC (batteriets ladenivå).

    Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.