vw Caddy Cargo varebil med Würth bilinnredning

Testet unikt bilinnredningskonsept
Volkswagen Nyttekjøretøy

EDA Elektro Data AS trengte bilinnredning til sin vw Caddy varebil og fikk teste vårt unike bilinnredningskonsept One Stop Shop - et tidsbesparende konsept hvor varebilen leveres nøkkelferdig med bilinnredning ferdig montert fra start. Ta kontakt for en hyggelig bilprat om dette er noe du også ønsker å teste!

EDA Elektro Data AS trengte bilinnredning til sin vw Caddy varebil og fikk teste vårt unike bilinnredningskonsept One Stop Shop - et tidsbesparende konsept hvor varebilen leveres nøkkelferdig med bilinnredning ferdig montert fra start. Ta kontakt for en hyggelig bilprat om dette er noe du også ønsker å teste!

En lojal varebil med smarte løsninger

Klokka har akkurat bikket 08:00 en høstlig mandagsmorgen på Strømmen. Jan Eirik Midtsundstad (28) fra EDA Elektro Data AS gjør seg klar til å dra ut på jobb. Nye lyskastere skal monteres, slik at sykkelbanen på Lillestrøm kan brukes også utover i den mørke årstiden. Med seg har han lærlingen Andreas Næss (23).

vw Caddy Cargo varebil med Würth bilinnredning
Jan Eirik Midtsundstad (tv) og lærling Andreas Næss (th)
vw Caddy Cargo varebil
Jan Eirik Midtsundstad

Elektrofirmaet EDA driver også med tele og data, internkontroll og sikkerhetssystemer. Derfor har de arbeidsbiler som er tilpasset hver enkelt medarbeider, slik at de skal kunne utføre oppdragene så effektivt som mulig. "Du flytter på en måte inn i varebilen, og finner ditt system for verktøy og utstyr", forklarer Jan Eirik.

One Stop Shop: Alt klart fra start

La oss forklare deg veien til nøkkelferdig varebil!

Tidligere har EDA hatt flere leverandører å forholde seg til for å gjøre varebilene klare til sitt bruk: Ett firma for foliering, og ett firma for å bygge bilinnredningen, i tillegg til bilforhandleren.

– Vi sparer mye tid i administrasjonen på å få alt på ett sted. Med One Stop Shop bruker vi mindre tid på kontoret, men også på å flytte varebiler. Her er alt klart slik at serviceoperatørene kan flytte over utstyret og dra ut på nye oppdrag, sier Våge.

Vi i Volkswagen Nyttekjøretøy har et eget team for ombygging og tilpasning på vårt logistikkmottak ved Oslo Havn. Her blir det montert norske skillevegger og gulvplater. Her monteres også sidekledning som ekstra beskyttelse, dersom kunden ønsker det. Montørene er drillet i disse arbeidsoppgavene på Volkswagens varebiler. Det gjør denne prosessen svært effektiv.

– Siden vi gjør dette med det samme varebilene kommer til Norge, altså på Bekkelagskaia, reduserer vi både kostnader og tid brukt. Det er en stor fordel for sluttkunden som velger å gå for "One Stop Shop", sier Kristian Viddal, produktsjef «påbygg og innredninger» hos Volkswagen Nyttekjøretøy.

Denne videoen forklarer konseptet steg for stegOpens an external link

Alt klart fra start!
vw Caddy Cargo varebil får montert Würth bilinnredning
Det ligger både presisjon og stolthet bak arbeidet som gjøres
vw Caddy Cargo varebil får montert Würth bilinnredning
EDA sin kongeblå Caddy på visitt hos Møller Logistikk
vw Caddy Cargo varebil får montert Würth bilinnredning
Snart er det bare å flytte inn!

Alle håndverkere sine behov er ulike

Og nettopp derfor tilbyr vi skreddersøm til din nye varebil!

Vår tanke bak konseptet "One Stop Shop" er at alle håndverkere er ulike. De ønsker gjerne å tilpasse sin varebil til akkurat sitt bruksområde. Samtidig er det ikke gunstig for dem å bruke mye tid på dette selv, da det går ut over fakturerbar tid.

Derfor har vi utviklet et forutsigbart sporingsverktøy som virkelig gagner kundene. Forhandler kan på denne måten følge med på hele logistikken frem mot levering av varebil slik at det blir enklere å planlegge bilbyttet best mulig.

Våre varebilkunder som benytter seg av "One Stop Shop" konseptet får også levert med dokumentasjon på alle tilpasningene som har blitt gjort. Dersom du også velger å legge til en Service- og vedlikeholdsavtale fra Volkswagen, vil all historikk på varebilen være lagret på ett sted. Det gir deg en fordel når varebilen selges videre.

vw Caddy Cargo varebil
Raskeste vei til "mål" får du med tjenesten "One Stop Shop"
vw Caddy Cargo varebil
Vi sørger for at du får skreddersydd bilinnredningen tilpasset deg og dine behov

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

  • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

    Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80 % SOC (batteriets ladenivå).

    Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.