logo Norges Hyggeligste Håndverker 2022
Varebil

Fornyer samarbeidet med Norges Hyggeligste Håndverker
Volkswagen Nyttekjøretøy

Varebil

Fornyer samarbeidet med Norges Hyggeligste Håndverker
Volkswagen Nyttekjøretøy

04/01/2022
Det handler om å skape stolthet

– Vi er svært fornøyd med fortsatt å være hovedsponsor for en kåring som skaper så mye engasjement og stolthet hos håndverkerne, sier Ingvild Øversveen, markedssjef for Volkswagen Nyttekjøretøy i Harald A. Møller.

I april 2022 starter jakten på Norges Hyggeligste Håndverker for sjette året på rad, og nå er det klart at Volkswagen Nyttekjøretøy for femte gang skal spille en aktiv og synlig rolle som hovedsponsor. 

Markedssjef Ingvild Øversveen vil dessuten også være medlem av juryen, som har det krevende og givende arbeidet med å velge de 21 finalistene i 2022 og hovedvinneren ut fra tusenvis av nominerte håndverkere.   

 – En omfattende og seriøs kåring som dette, som jobber for å heve håndverks bransjens omdømme og sette positivt fokus på gode rollemodeller, vil vi gjerne være en del av, sier Øversveen.

Markedssjef for Volkswagen Nyttekjøretøy og jurymedlem i Norges Hyggeligste Håndverker, Ingvild Øversveen
Markedssjef for Volkswagen Nyttekjøretøy og jurymedlem i Norges Hyggeligste Håndverker, Ingvild Øversveen

Kjenner du en hyggelig håndverker?

Prosjektleder for Norges Hyggeligste Håndverker, Benjamin Husstad-Nedberg, er svært fornøyd med at Volkswagen Nyttekjøretøy er med videre som hovedsponsor. 

– Vi er stolte over igjen å få til et nært samarbeid med Volkswagen Nyttekjøretøy og det kvalitetsstempelet det er for kåringen å ha Norges mest populære arbeidsplass på fire hjul” på laget. De fleste håndverkere er avhengig av kvalitet, praktiske løsninger og kjørekomfort i arbeidshverdagen, derfor er hovedpremien i kåringen meget ettertraktet. 

I 2021 fikk en overbegeistret vinner, rørlegger Hussein El Haddaoui, velge mellom fri leasing i 3 år av en Volkswagen Transporter eller Caddy Cargo. Vinneren av kåringen i 2022 kan med andre ord glede seg, forteller Benjamin Husstad-Nedberg.    

Vinner av Norges Hyggeligste Håndverker 2021 ble rørlegger Hussein El Haddaoui
Vinner av Norges Hyggeligste Håndverker 2021 ble rørlegger Hussein El Haddaoui
Vinner av Norges Hyggeligste Håndverker 2021 ble rørlegger Hussein El Haddaoui

Kjenner du en hyggelig håndverker?

Håndverksbransjens største og viktigste kåring

Norges Hyggeligste Håndverker er et initiativ fra håndverksbransjen for å skape større stolthet og engasjement for håndverks fagene. Kåringen fokuserer på positiv historiefortelling gjennom å løfte frem gode rollemodeller. Gjennom dette arbeidet inspirerer vi ungdom og voksne, samt styrker rekrutteringen til yrkesfagene i Norge.

vw Caddy Cargo varebil
Volkswagen ID. Buzz Cargo

I 2021 kom det inn over 2000 nominasjoner og 270 000 stemmer. Husstad-Nedberg bekrefter at man har truffet en nerve i befolkningen, og har stor tro på at kåringen bare vil fortsette å vokse. 

Norges Hyggeligste Håndverker handler om å løfte frem alle de dyktige og hyggelige håndverkerne vi har her i landet, og gi dem den oppmerksomheten de fortjener.             

Vi gir folk muligheten til å hylle dem, og den sjansen er det svært mange som ser verdien av og benytter seg av, avslutter Husstad-Nedberg.

vw Caddy Cargo varebil
Volkswagen ID. Buzz Cargo
Hovedpremien sponses av Volkswagen Nyttekjøretøy

Vinneren av årets Norges Hyggeligste Håndverker vinner også hovedpremien som innebærer fri leasing i 3 år av en Volkswagen ID. Buzz Cargo, Transporter eller Caddy Cargo på grønne skilter, levert av Harald A Møller. Vinneren får selv velge hvilken av disse tre varebilmodellene han/hun ønsker.

vw ID. Buzz Cargo elvarebil
Volkswagen ID. Buzz Cargo

Inkludert i hovedpremien er også valgfritt fabrikkmontert utstyr på inntil 50 000,-, vinterhjul og service- og vedlikeholdsavtale. Hovedpremien har en verdi på ca. kr 250.000,- avhengig av modellvalg. Gratulerer med ny firmabil!

Norges Hyggeligste håndverker vil i tillegg til ny varebil, også motta ferdig montert Würth bilinnredning tilpasset vinnerens egne behov sponset av Würth Norge.

vw Transporter varebil
Volkswagen Transporter
vw Transporter varebil
Volkswagen Caddy Cargo
Om Norges Hyggeligste Håndverker

Kåringen "Norges Hyggeligste Håndverker" ble startet av mobilselskapet Talkmore (tidligere Dipper) og Mittanbud i 2017, og drives i dag sammen med sentrale aktører i håndverksbransjene. Kåringen i 2022 blir den 6. i rekken, med sterke sponsorer i ryggen og er en hyllest til alle håndverkerne der ute!

Gjennom å fortelle de positive historiene fra håndverksbransjen er målet å  løfte bransjens omdømme i befolkningen. Men kåringen er også med på å styrke rekrutteringen til yrkesfagene.

Kåringen av Norges Hyggeligste Håndverker 2022 er i gang og det er nå mulig å legge inn nominasjoner og stemmer frem noen du mener fortjener å vinne. Den gjeve hovedpremien vil deles ut under prisutdelingen som finner sted i september 2022.

logo Norges Hyggeligste Håndverker 2022

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

  • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

    Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80 % SOC (batteriets ladenivå).

    Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.