2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25
Volkswagen T-Roc Stolt Sponsor av storfilmen Skjelvet

Volkswagen T-Roc er stolt samarbeidspartner av storfilmen Skjelvet

Du vil ved flere anledninger i Skjelvet kunne se heltebilen og kompakt SUVen Volkswagen T-Roc i oppfølgeren til katastrofefilmen Bølgen. Denne gangen er det ikke en bygd på Vestlandet som er truet - det er Norges hovedstad!

SKJELVET har kinopremiere over hele landet 31. august.

Om filmen

Oslo ble rammet av et jordskjelv med styrke 5,4 på Richters skala i 1904. Jordskjelvet førte til betydelige ødeleggelser. Nesten ukentlig registreres det bevegelser i og rundt Oslo. Geologiske undersøkelser viser at faren for et nytt og større skjelv kan være reel. Hva vil skje om et langt større skjelv treffer hovedstaden? 

Delta i våre konkurranser

Del 1. Spot the T-Roc i bybildet
Volkswagen T-Roc i bybildet.

Fargen på bilene kan variere. Bildet blir oppdatert med dekor nærmere konkurransen

Vi vil plassere en T-Roc med Skjelvet dekor i flere byer i Norge. Finner du bilen kan du vinne flotte premier. I disse byene kan du finne T-Roc:

 • Akershus: Follo
 • Buskerud: Kongsberg, Hønefoss (Ringerike, Hole, Jevnaker, Modum og Krødsherad). 
 • Finnmark: Kirkenes 
 • Hedmark: Kongsvinger 
 • Nordland: Sandnessjøen
 • Oppegård: Kolbotn
 • Møre og Romsdal: Kristiansund 
 • Østfold: Fredrikstad, Sarpsborg, 
 • Vestfold: Tønsberg
 • Vest-Agder: Kristiansand, Mandal
 • Rogaland: Egersund, Haugesund 
 • Hordaland: Bergen 
 • Oppland: Otta 
 • Østlandet: Oslo sentrum, Kalbakken
 • Trøndelag: Orkdal, Stjørdal, Trondheim, Verdal

(Du vil kunne finne bilen mellom lørdag 1/9 og mandag morgen 3/9. Finner du vår T-Roc, ta et bilde og legg det ut på vår Facebook side sammen med hvor du fant bilen.
Vi vil komme tilbake med mer informasjon om hvor du kan kommentere nærmere konkurranse start.

1. premie: T-Roc en helg, Citizen klokke og 2 kinobilletter tiil Skjelvet
2. premie: Skjelvet editon klokke levert av Citizen, 2 kinobilletter til Skjelvet
3. premie: 2 kinobilletter til Skjelvet

Del 2. Spot the T-Roc på Facebook
Volkswagen T-Roc i Skjelvet

Tell antall ganger du ser T-Roc i filmklippet. Gjetter du riktig er du med i trekningen av flotte premier. Følg med, konkurransen vil gå live i uke 36. Gå inn på vår Facebook side for å delta.

1 premie: Helgeopphold på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo i tillegg til å låne T-Roc en helg+ 2 kinobilletter til Skjelvet.
2. premie: Skjelvet editon klokke levert av Citizen, 2 kinobilletter til Skjelvet
3. premie: 2 kinobilletter til Skjelvet

Volkswagen T-Roc

Volkswagen T-Roc SUV

T-Roc er Volkswagen nyeste kompakt SUV. Her får du en tøff, snerten liten SUV med 4X4 i et kompakt design. T-Roc er lillebroren til Tiguan og tilbys med blant annet adaptiv cruise control, blindsoneovervåkning, parkeringssystem, lys- og køassistenter. Den kombinerer de robuste kvalitetene til en SUV med smidigheten til biler fra kompaktklassen. 

"Jeg er veldig stolt av å få være ung kvinnelig sjøfør av vår heltebil". - Kathrine Thorborg Johansen, sjåfør i Skjelvet

«Jeg var temmelig nervøs før vi skulle begynne med bilscenene under innspillingen av Skjelvet da jeg som sagt kun hadde hatt lappen i knappe to måneder. Pluss at jeg hadde fått vite at dette var en helt ny bil som ikke hadde kommet på markedet engang så det hjalp ikke akkurat på nervene. T-Roc var nærmest den første bilen jeg kjørte etter oppkjøring.
Jeg hadde brukt hele sommerferien på å intensivt ta lappen spesifikt til bilkjøring i Skjelvet, og hadde bare en "oppkjøringsmulighet" for å rekke det, men med god hjelp fra en svært tålmodig far og venner gikk det heldigvis på håret.

Vi hadde likevel en del morsomme situasjoner på sett hvor jeg en gang utenfor en tunell bare ble bedt om å rygge bilen på plass opp en liten bakke, hvor hele crewet stod å lo fordi jeg hele tiden rygget over i feil veibane.

Men det har vært svært god sikkerhet hele veien så følte meg aldri utrygg på opptak.
Kanskje bortsett fra den ene dagen hvor jeg kjørte (ganske fort) rundt i Oslos gater med Kristoffer i passasjersetet, John-Andreas Og John Christian i baksetet og Morten Solum på lyd i bagasjerommet.
Da husker jeg at jeg tenkte; hvis jeg krasjer nå så dør absolutt hele filmen. Det var ganske nervepirrende! Så redselen man ser i de bildene er hundre prosent reèl. Var ordentlig skjelven da vi var ferdig med den dagen.

Heldigvis var T-Roc veldig lett og behagelig å kjøre. Og så ser den jo temmelig kul ut.
Jeg er veldig stolt av å få være ung kvinnelig sjåfør av vår heltebil!»

Neste steg