vw firmabil biladministrasjon

Biladministrasjon

Hos Volkswagen Financial Services har vi utviklet vårt eget biladministrasjonsprogram som hjelper deg med å holde orden på bilparken din. Det være seg antall kjørte km eller når de ulike kontraktene skal termineres.

For deg med en stor bilpark

Biladministrasjon er et komplett og integrert produkt, bestående av finansiering, tilleggstjenester og støtte til løpende fornyelse og drift av bilparken. Vi skreddersyr en biladministrasjonsavtale for å dekke dine ønsker og behov. Vår målsetning er å gjøre bilhverdagen til våre kunder enklere og mer oversiktlig.

Når Volkswagen Financial Services administrerer bilparken betyr det maksimal kontroll med minimal administrasjon for deg. Ved å samle alle kostnader vil antallet bilag reduseres vesentlig, og faktureringen tilpasses ditt ønske. Eksempelvis vil alle kostnader per bil kunne samles på en og samme faktura -  enkelt, oversiktlig og forutsigbart.

Dedikert kontaktperson hos oss for enklere drift

Som vår biladministrasjonskunde blir du ivaretatt gjennom årlige oppfølgingsmøter med en fast kontaktperson. Tilsvarende får du en fast kontaktperson for henvendelser vedrørende løpende drift.

En effektiv bilpark krever god utnyttelse av løpende kontrakter og kostnadskontroll. For å holde oversikt over egen bilpark tilbys du et intuitivt og kraftfullt verktøy i Fleetweb. Systemet er laget med tanke på at du som biladministrator skal bruke minst mulig tid på proaktiv overvåkning. Systemet varsler det du har definert som avvikende ved bruk av selskapets biler. Eksempler på avvik kan være feil drivstofftype fylt på bil, for høyt forbruk sett opp mot oppgitt forbruk fra fabrikk eller for mange kjørte kilometer i forhold til hva leasingkontrakten tilsier på et gitt tidspunkt.

Det er en forutsetning at man har drivstoffkort gjennom Volkswagen Financial Services på hver enkelt bil for bruk av Fleetweb.

Fordeler med Fleet Support

Fordeler med Fleet Support

vw fordeler fleetweb

Disse fordelene får din bedrift med håndtering, biladministrasjon og finansiering gjennom oss:

Alle bilkostnader samlet på én faktura
Alle storkunder får én fast kontaktperson
Kun fakturering av reelle kostnader gir forutsigbarhet
Hjelp til å utvikle en intern firmabilpolicy
Rabattavtaler og kort fra Cirkle K, Shell og Esso
Rapporter som gir deg full oversikt over din bilpark og kostnadene som har påløpt

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen‑forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% batterinivå. Leasing og lån forutsetter finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende, og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele finansieringsperioden. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.