2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25
Volkswagen personvernpolicy

Personvernpolicy

Harald A. Møller AS er behandlingsansvarlig for kundeopplysningene som behandles etter at du har handlet med en forhandler eller brukt et verksted i Volkswagens salgsorganisasjon. Du kan kontakte kundeservice ved behov. Opplysningene brukes til å gjennomføre avtale med deg, samt til å informere deg om nye eller andre interessante varer og tjenester. Opplysningene er også viktige å ha dersom vi må tilbakekalle utstyr eller bil pga. teknisk feil. Opplysninger som er nødvendige for å gjennomføre kontraktsforholdet eller for å ivareta kjøretøyenes sikkerhet innhentes med grunnlag i personopplysningsloven § 8 a) og f). Det er frivillig å gi fra seg andre typer opplysninger. 

Du har innsynsrett etter personopplysningsloven og kan kreve retting, endring og sletting. Vi behandler følgende opplysninger om Volkswagens kunder:

Opplysninger om kjøp og betaling av varer og tjenester, samt verkstedhistorikk for alle forretningssteder i Volkswagenorganisasjonen. Opplysningene er hentet fra kunden selv, og fra offentlige kilder.

Autoriserte Serviceforhandlere har tilgang til data og verkstedhistorikk om bilen din, noe som sikrer deg effektiv, sikker service og rask diagnosestilling hvis du må kontakte en forhandler du tidligere ikke har besøkt. Forhandlerne har tilgang til opplysninger om sine egne kunder. Harald A. Møller AS har tilgang til alle opplysninger som verkstedene og de enkelte forhandlere registrerer.

Adresseopplysninger kan benyttes til markedsføringsformål av Harald A. Møller AS og kan bli utlevert til verksteder og forhandlere tilknyttet Volkswagen-organisasjonen som kunden tidligere har vært i kontakt med. Ut over dette, utleverer vi ikke kundeopplysninger uten kundens samtykke, unntatt når det er nødvendig for betalingsinnkreving, eller når det er hjemlet i eller i medhold av norsk lov.

Vi bruker cookies i forbindelse med å holde statistikk på hvor mange og hvordan våre brukere bruker vår side. Disse inkluderer å gi en oversikt og for å forbedre vår hjemmeside og dermed øke brukervennligheten og tilfredshet i forbindelse med et besøk til volkswagen.no. I tillegg brukes informasjonskapsler for å spare inn på informasjon ved utfylling av skjemaer og i forbindelse med bestillinger. Les mer om cookies her.

Harald A. Møller AS
Postboks 6671 Etterstad
0884 OSLO

Tlf: 24 03 35 70
Epost: kundeservice@moller.no