Bilhold vw desktop og mobil
1

Bilhold

Et enklere bilhold med vår digitale tjeneste 

BilholdOpens an external link er en digital tjeneste for deg med Volkswagen – enten du leier, bruker eller eier bil. Spar tid ved å bestille verkstedtjenester eller time for reparasjon av skade digitalt. Finn også oversikt over tidligere verkstedbesøk, fakturaer, bilens tekniske data og kommende avtaler.

Tjenester

Registrer bruker eller logg inn

Registrer bruker eller logg inn

vw bilhold

Opprett enkelt bruker ved å besøke vår webtjenesten vår Bilhold og få tilgang til bilene dine. Bilhold er både en webtjeneste og en app som kan lastes ned via App Store og Google Play - og vi er alltid åpne.  

Ønsker du ikke å registrere deg i Bilhold?

Finn nærmeste merkeverksted og vi vil hjelpe deg med bestilling av verkstedtjenester basert på dine behov. 

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

1.
Bilhold er en app som leveres av Harald A. Møller AS, norsk importør av Volkswagen. Appen brukes uten vederlag, og kan brukes til bilholdtjenester og service- og vedlikeholdstjenester, slik som for eksempel å bestille verkstedstime, EU-kontroll eller service, få prisoverslag på service- og vedlikeholdstjenester, registrere skader og få oversikt over tidligere verkstedsbesøk, fakturaer, bilens tekniske data og kommende avtaler. Tjenesten leveres fortløpende oppad begrenset til 10 års varighet, men uten at du avkreves vederlag for bruken. Du har dermed heller ikke rettigheter under digitalytelsesloven og/eller forbrukerkjøpsloven ved bruk av denne appen.
Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen‑forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% batterinivå. Leasing og lån forutsetter finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende, og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele finansieringsperioden. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden. We / VW Connect Plus lisens og We / VW Connect gjelder i hhv. 2 år fra bilens første registreringsdato. De digitale ytelsene leveres av Volkswagen AG, og forutsetter aksept av vilkår, egen profil og bruk av applikasjon(er) fra Volkswagen AG. Etter utløpsdatoene angitt over kan tjenestene, forutsatt tilgjengelighet fra produsenten og at bilen har relevant programvare installert, forlenges hos Volkswagen AG.