Bilhold vw desktop og mobil

Enkel og digital timebestilling i Bilhold

Et enklere bilhold med vår digitale tjeneste 

BilholdOpens an external link er en digital tjeneste for deg med Volkswagen – enten du leier, bruker eller eier bil. Du finner alt om bilen din på ett sted og kan bestille verkstedtjenester som service, EU-kontroll, hjulskift, dekkhotell eller reparasjon av skade – akkurat når det passer deg. 

En person bestiller service og reparasjon av skade i Bilhold
Registrer ny bruker eller logg inn til din Volkswagen

Opprett enkelt bruker ved å besøke vår webtjenesten vår Bilhold og få tilgang til bilene dine. Spar tid ved å bestille verkstedtjenester eller time for reparasjon av skade digitalt. Finn også oversikt over tidligere verkstedbesøk, fakturaer, bilens tekniske data og kommende avtaler. Venter du på ny elbil? I Bilhold kan du følge med på din forhåndsbestilte elbil og se ditt kønummer. Du kan også se din ordre når du har kjøpt ny eller brukt bil. Bilhold er både en webtjeneste og en app som kan lastes ned via App Store og Google Play - og vi er alltid åpne.  

Velkommen!

Logg inn i BilholdOpens an external link

Registrer ny brukerOpens an external link

Last ned App i App Store for iPhoneOpens an external link

Last ned App i Google Play for AndroidOpens an external link

Tjenester

Bestill hjulskift og dekkhotell

Er det på tide å skifte hjul på din Volkswagen? Vi skifter hjulene mens du venter, og lagrer dem gjerne på vårt dekkhotell for deg.

Ved lagring hos oss kan du spare plass hjemme og slippe frakt av hjul frem og tilbake. Vi vasker hjulene og kvalitetssjekker dem før hver sesong.

Bestill verkstedtjenester

Varsler bilen om service? Trenger du EU-kontroll, hjulskift eller vedlikehold? Eller er det noe annet som må fikses på din Volkswagen? Vi kan hjelpe deg.

Vi tilbyr tjenester som:

 • Service
 • EU-kontroll
 • Reparasjon
 • Hjulskift og dekkhotell
 • Skift av deler
 • Vask og vedlikehold
 • Annet

Glasskade og steinsprut

Har du fått steinsprut eller annen skade på frontruten? Hos oss kan du få hjelp til å reparere skaden eller få ny original frontrute dersom det er nødvendig.

Forsikring

Har du kasko eller delkasko dekkes reparasjon av steinsprutskader av forsikringsselskapet uten egenandel eller bonustap. Må frontruten skiftes dekkes som oftest dette også av forsikringen uten bonustap, men med en egenandel.

Bulk og riper

Har du vært uheldig og fått en utvendig skade på din Volkswagen? Vi takserer skaden og sender deg et pristilbud med forslag til tid for reparasjon innen 24 timer.

Vi vil trenge følgende bilder fra deg:

 • Oversiktsbilde av bilen
 • Bilde av nummerskilt
 • Bilde av kilometerstand
 • Nærbilder av skaden
Bestill service når det passer deg

Du kan bestille våre verkstedtjenester i våre digitale kundeportal, Bilhold. Finn et tidspunkt i vår kalenderOpens an external link akkurat når det passer deg.

Ønsker du ikke å registrere deg i Bilhold for bestilling av verkstedtime?

Finn nærmeste merkeverksted og vi vil hjelpe deg med bestilling av verkstedtjenester basert på dine behov. 

Kontakt merkeverksted

Bilhold bestill service på mobil, tablet og PC

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

 • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% SOC (batteriets ladenivå). Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.