billån finansiering vw

Billån

Gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services kan du søke billån for å finansiere din nye bil eller bruktbil. Vi tilbyr lånefinansiering med løpetid på inntil 10 år og fleksible nedbetalingsordninger.

Det er opp til deg om du ønsker lån med restgjeld til forfall ved avtaleperiodens utløp, eller å fullstendig betale ned billånet gjennom de månedlige innbetalingene. Høy kontantandel gir lavere rente. Det er viktig å huske å tilpasse nedbetalingen i henhold til bilens verdifall. 

Hvorfor velge billån

Hvorfor velge billån

vw billån fordeler

Fordeler med billån gjennom Volkswagen:

Billån med 100 prosent finansiering
Billånets månedsbeløp kan tilpasses ditt behov
Du kjøper ny bil og får billån på ett sted – hos din Volkswagen‑forhandler
Billån med restgjeld til næringskunder
Det er ingen bindingstid på lån
Tilpasset løsning for den som kjører mye
Kontakt forhandler for mer informasjon om betingelser ved lånefinansiering i dag, eller bygg din drømmebil for månedsbesløp basert på egenkapital og nedbetalingstid. 

Billån for bedrifter

Ønskes billån gjennom bedrift får bedriften fleksibilitet til å kjøpe og selge biler akkurat når man selv ønsker, da det er bedriften som eier bilen. 

vw billån nærings og bedriftskunder
Ofte stilte spørsmål 

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen‑forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% batterinivå. Leasing og lån forutsetter finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende, og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele finansieringsperioden. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.