vw id software programvareoppdateringer

Programvareoppdateringer

Programvareoppdateringer er viktige for å sikre at din bil alltid er oppdatert. Les mer om aktuelle oppdateringer til din modell.

Verkstedoppdatering ID. Software 3.2 

Dette gjelder ID.3, ID.4 og ID.5, som har 3.0 eller eldre programvareversjon levert fra fabrikk, og er i hovedsak biler produsert før uke 28 i 2022.

"Over-the-Air"-oppdatering ID. Software 3.2 

Nå kan du som har programvareversjon ID. Software 3.1 installert fra fabrikk få oppdatert bilen din med nye og flere funksjoner. 

Installere Over-the-Air oppdatering

--:--

Hvorfor bør du holde bilen din oppdatert?

Med våre oppdateringer er din bil i ID.-familien alltid oppdatert. Programvareoppdateringene gir en rekke nye funksjoner og forbedringer. Når du installerer oppdateringene, får du mange fordeler:

  • Flere ytelsesforbedringer på eksisterende funksjoner, men også nye elementer og funksjoner basert på tilbakemeldinger fra dere som eier en modell i ID.-familien i dag
  • Du holder tritt med den digitale utviklingen, også etter at du har fått utlevert bilen
vw id5 suv sett bakfra i fart

Kontakt kundeservice VW Connect

Ønsker du å snakke med oss om programvareoppdateringen? Kontakt kundeservice på telefonnummer 800 12651 eller e-post connect-support@volkswagen.deOpens a mail link

Vilkår Volkswagen

Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen‑forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% batterinivå. Leasing og lån forutsetter finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende, og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele finansieringsperioden. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden. We / VW Connect Plus lisens og We / VW Connect gjelder i hhv. 2 år fra bilens første registreringsdato. De digitale ytelsene leveres av Volkswagen AG, og forutsetter aksept av vilkår, egen profil og bruk av applikasjon(er) fra Volkswagen AG. Etter utløpsdatoene angitt over kan tjenestene, forutsatt tilgjengelighet fra produsenten og at bilen har relevant programvare installert, forlenges hos Volkswagen AG.