Fullelektrisk og effektive dieselvarebiler for de fleste behov

Varebil og pickup-modellene fra Volkswagen Nyttekjøretøy dekker alle arbeid-og transportbehov, og er designet for å møte behovene til både næringsdrivende og privatpersoner. 

Enten det er for bykjøring eller lange reiser, finner du en varebil som passer perfekt til dine behov. Fra romslige elektriske alternativer som ID. Buzz Cargo til våre fleksible og effektive Caddy Cargo og Crafter-modeller med dieselmotor. Hver varebil og pickup er utstyrt med avanserte assistentsystemer og tilpasset bilinnredning for optimal komfort og sikkerhet. 

Diesel varebiler

Elektriske varebiler

Pickup

Vi tilbyr robuste og praktiske pickup-og chassismodeller til alle formål. 

Brukte varebiler

Gjør et trygt bruktbilkjøp hos våre Nyttekjøretøy-forhandlere.

Bilinnredning

Kjøp bilinnredning og ny varebil samtidig gjennom vårt unike "One Stop Shop-konsept".

Lastsikring

Lastsikring er viktig for å ivareta sikkerheten på veien og på arbeidsplassen. Vi tilbyr et bredt spekter av lastsikringsmuligheter som lar deg sikre lasten på en trygg og forsvarlig måte. 

Finansiering

Vi tilbyr leasing ved kjøp av ny varebil fra Volkswagen Nyttekjøretøy på alle våre varebiler. En leasingavtale kan enkelt kombineres med våre andre bilrelaterte tilleggstjenester. Dette gir deg et enklere bilhold og en ryddigere faktura.

Hvorfor velge varebil fra Volkswagen Nyttekjøretøy

Det er "hele pakka" som gjør oss til Norges mest populære arbeidsplass på fire hjul.

Nyhetsbrev

Meld deg på, og motta siste nytt fra Volkswagen Nyttekjøretøy.

Vilkår Volkswagen

Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen‑forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% batterinivå. Leasing og lån forutsetter finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende, og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele finansieringsperioden. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.