--:--

Den nye Transporter

 • Verdenspremiere 2024
 • Forhåndssalg2024
 • Lansering2025

Setter en ny standard i varebilsegmentet

Den nye Transporter setter en ny standard i varebilsegmentet og åpner opp for nye muligheter i arbeidshverdagen. Med sitt karakteristiske Volkswagen Nyttekjøretøy design, forbedrede egenskaper, og nye innovative funksjoner, gir den ikke bare enda mer kjørekomfort, men også økt fleksibilitet.

Den nye Transporter vil tilbys med et utvalg av modeller og drivlinjer - både med diesel og elektrisk drivlinje, samt 4MOTION firehjulstrekk. Transporter blir tilgjengelig som varebil og pickup med dobbelkabin på et senere tidspunkt. 

--:--

En varebil som imponerer

Med den nye varebilen leverer du med stil. Det markante utseendet med den karakteristiske korte fronten gjør den umiddelbart iøynefallende, mens moderne LED-lykter gir utmerket sikt. Varebilen gir deg enda mer lastevolum og plass fra 5,8 m3. Du laster enkelt en europall i Transporter, også takket være de brede skyvedørene, eller bakluken. Dra nytte av det imponerende utvalget av varianter, i tillegg til de omfattende mulighetene for tilpasning gjennom et stort nettverk av spesialiserte forhandlere. 

vw transporter varebil sett bakfra
vw transporter varebil interiør

Din varebil; Den nye Transporter

I den nye Transporter er førerplassen kontor og pauserom i ett. Takket være ergonomiske seter, nye innovasjoner og online-tjenester fra VW Connect, kommer du trygt og avslappet frem til arbeidsplassen. Med mange oppbevaringsplasser holder du alt organisert i den oversiktlige kupeen. Med forbedret lastevolum og nyttelast, er den nye Transporter klar for alle utfordringer. Opplev en helt ny dimensjon av transport – intelligent, effektiv og romslig.

--:--

Nye Transporter kommer blant annet med følgende standardutstyr:

 • LED-hovedlys
 • Digital Cockpit
 • 13" infotainmentsystem
 • Multifunksjonsratt
 • Flere nye sikkerhetssystemer

Utvendige mål

 • Bredde: 2 032  mm
 • Lengde: 5 050 mm (+400 mm lang utgave)
 • Varerom: 5,8 m3 (kort utgave)
 • Tilgjengelig med: Sidehengslede bakdører eller bakluke

Transporter vil tilbys med både kort og lang akselavstand, samt mulighet for høyt tak. 

Ofte stilte spørsmål – Transporter

Nyhetsbrev

Meld deg på, og motta siste nytt fra Volkswagen Nyttekjøretøy. Vi holder deg oppdatert på dagens og framtidige modeller.

Våre varebiler

Bli bedre kjent med vårt brede utvalg av varebiler som sammen utgjør Norges mest populære arbeidsplass på fire hjul.

Vilkår Volkswagen

Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen‑forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% batterinivå. Leasing og lån forutsetter finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende, og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele finansieringsperioden. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.