vw ID. Buzz elbil og ID. Buzz Cargo elvarebil

Prøvekjør ID. Buzz og ID. Buzz Cargo
Endelig er de her!

Volkswagen personbiler

Volkswagen personbiler

vw elbil modeller

Du finner alltid riktig bil i nær sagt alle størrelser og prisklasser hos Volkswagen. Hos oss får du det lille ekstra, med godt design og en solid kvalitetsfølelse du kan kjenne på hver gang du setter deg inn. 

Volkswagen varebiler

Volkswagen varebiler

VW Transporter Caddy Cargo Crafter varebil

Volkswagen Nyttekjøretøy er Norges mest populære arbeidsplass på fire hjul for 17. året på rad. Vi tilbyr et bredt spekter av både små og store varebiler med 4MOTION firehjulstrekk og gode muligheter for skreddersøm. Les mer om kjøp av ny varebil her

Aktuelt

vw vinterkampanje nybil

Vinterkampanje hos Volkswagen

Fram til 31. desember kan du spare inntil kr 37 300 ved kjøp av ID.4 og ID.5 med bakhjulstrekk. 

vw id software 2.4

ID. Software 2.4

Les mer om oppgraderingen for bytte av 12V batteriet og oppdatering til ID. Software 2.4. Oppgraderingen må bli utført på et Volkswagen-verksted før du kan installere framtidige "Over-the-Air"-oppdateringer.

kundeinformasjon mikrobrikker leveringstider

Informasjon leveringstider

I likhet med mange andre bransjer er også bilbransjen rammet av mangelen på mikrobrikker. Dette påvirker dessverre produksjonen av våre biler, som igjen fører til lengre leveringstider enn normalt.

Norges mest populære arbeidsplass på fem hjul!

Vi ønsket å fremheve egenskapene til våre varebiler på en litt anderledes måte. Derfor laget vi Norges mest populære arbeidsplass på fem hjul - en kontorstol du ikke finner maken til!

Volkswagen Way to ZERO

Volkswagen har sluttet seg til Paris-avtalen og vi ønsker å ta ansvar for vår andel av de globale CO2-utslippene. Målet er å være CO2-nøytralt selskap innen 2050.

På tide å kjøpe ny bil?

Meld deg på vårt elektriske nyhetsbrev!

Motta siste nytt om ID. Buzz og andre elektriske nyheter fra oss!

Unike kundefordeler!

Kontakt oss

Kundeservice

24 03 35 70 | kundeservice@moller.noOpens a mail link

Car-Net/We Connect

800 12 651 | weconnect-support@volkswagen.deOpens a mail link

 

Vilkår Volkswagen

  • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

    Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80 % SOC (batteriets ladenivå).

    Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.