vw Amarok pickup 2023

Salget har startet: Den nye Amarok
Bygg bil og bestill i dag!

Volkswagen personbiler

Volkswagen personbiler

vw elbil modeller

Du finner alltid riktig bil i nær sagt alle størrelser og prisklasser hos Volkswagen. Hos oss får du det lille ekstra, med godt design og en solid kvalitetsfølelse du kan kjenne på hver gang du setter deg inn. 

Volkswagen varebiler

Volkswagen varebiler

VW Transporter Caddy Cargo Crafter varebil

Volkswagen Nyttekjøretøy er Norges mest populære arbeidsplass på fire hjul. Vi tilbyr et bredt spekter varebiler og pickups med 4MOTION firehjulstrekk og gode muligheter for skreddersøm. Les mer om kjøp av ny varebil her

Aktuelt

vw id7 sedan

Nye helelektriske ID.7

Volkswagen ID.7 er det nyeste tilskuddet og flaggskipet i Volkswagens helelektriske ID.-familie. ID.7 blir en romslig familiebil med inntil 700 km rekkevidde. 

nye vw id3

Nye ID.3 åpnet for bestilling

Den nye Volkswagen ID.3 er åpnet for bestilling. Nye ID.3 får et oppgradert interiør og flere nye designelementer. 

kundeinformasjon mikrobrikker leveringstider

Informasjon leveringstider

I likhet med mange andre bransjer er også bilbransjen rammet av mangelen på mikrobrikker. Dette påvirker dessverre produksjonen av våre biler, som igjen fører til lengre leveringstider enn normalt.

Prisdryss til ID. Buzz

ID. Buzz er kåret til "Årets bil 2023", "Folkets favoritt" og mottar også 5 stjerner i den siste kollisjons- og sikkerhetstesten fra Euro NCAP.

Bærekraftige tiltak hos Volkswagen

Volkswagen har sluttet seg til Paris-avtalen og vi ønsker å ta ansvar for vår andel av de globale CO2-utslippene. Målet er å være CO2-nøytralt selskap innen 2050.

På tide å kjøpe ny bil?

Elektrisk nyhetsbrev!

Motta siste nytt om våre ID.-modeller!

Unike kundefordeler!

Vilkår Volkswagen

  • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

    Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80 % SOC (batteriets ladenivå).

    Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.