vw defa elbillader

DEFA elbilladere

 • defa solid elbillader

  DEFA Solid

  En solid og praktisk hjemmelader som gir deg den effekten du trenger. Leveres med uttak eller fast Mode 3-kabel. Driftssikker, og enkel i bruk.

  • Tilgjengelig for 230V
  • Strømforsyning 1-fase 230V 20A RCBO (opptil 4.6kW)
  • Integrert jordfeilvern med DC-beskyttelse i henhold til IEC62955
 • defa power elbillader

  DEFA Power

  DEFA Power leverer lovet effekt, uansett om du kan motta 7,4kW, 11kW eller 22 kW. Gjennom en intelligent konstruksjon og avanserte simuleringer er den designet for å sikre raskest mulig lading.

  • Integrert RFID-leser, NFC og SMS for tilgangsstyring
  • Styring via Power appen. Forhåndsinnstill at du vil lade når strømprisen er lave, basert på daglige priser
  • Integrert jordfeilvern med DC-beskyttelse i henhold til IEC62955

Bestill elbillader til din elbil

Kontakt en Volkswagen‑forhandler for bestilling av elbillader til din Volkswagen

Huskeliste ved valg av elbillader

 1. Smart elbillader?
  Fordelen er at en smart elbillader kommuniserer med AMS-strømmåleren i huset ditt, og prioriterer å lade bilen din når strømmen er billigst. Med ny nettleiemodell er en elbillader med smartstyring et ekstra smart valg. 
 2. Elbillader med appstyring?
  Det gir deg full kontroll over ladingen via telefonen, og du kan for eksempel få logg av strømforbruket til firmabilen. Det får du ved å velge  eRange IQ eller DUO.
 3. Kapasitet?
  Om du tenker elbil frem i tid, er svaret enkelt: Velg maksimal kapasitet ut fra hva som er mulig med din strømtilførsel. Når elbilbatteriene blir stadig større, vil det ta lenger tid å fullade dem med lav effekt. 

Har du spørsmål om elbillader til din elbil?

Vi hjelper deg med å velge den elbilladeren som dekker ditt behov best. Kontakt oss i dag.

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen‑forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% batterinivå. Leasing og lån forutsetter finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende, og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele finansieringsperioden. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden. We / VW Connect Plus lisens og We / VW Connect gjelder i hhv. 2 år fra bilens første registreringsdato. De digitale ytelsene leveres av Volkswagen AG, og forutsetter aksept av vilkår, egen profil og bruk av applikasjon(er) fra Volkswagen AG. Etter utløpsdatoene angitt over kan tjenestene, forutsatt tilgjengelighet fra produsenten og at bilen har relevant programvare installert, forlenges hos Volkswagen AG.