vw id buzz cargo elvarebil bilforsikring bedrift

Bilforsikring

I tilfellet uhellet skulle være ute

Før du tråkker på gasspedalen er det viktig at du som ny varebileier har lovpålagt bilforsikring på plass – uansett om kjøretøyet er i bruk eller ikke. Hvis du forårsaker skade på noe eller noen, og mangler dette, kan du nemlig bli økonomisk ansvarlig for ulykken. En bilforsikringer gir deg ekstra trygghet om uhellet skulle være ute. 

Vi hjelper deg gjerne med å få dette på plass. Vi tilbyr bilforsikring, bruktbilforsikring og betalingsforsikring til din varebil fra Volkswagen

Fordeler med bilforsikring fra Volkswagen

Fordeler med bilforsikring fra Volkswagen

vw caddy cargo varebil forsikring fordeler

Vi tilbyr Volkswagen Bilforsikring til konkurransedyktige priser. Oppretter du avtale hos oss kan du også nyte godt av øvrige fordeler:

Skreddersydd bilforsikringen til alle våre varebilmodeller
Markedsledende egenandeler på ruteskift og veihjelp
Reparasjon utført hos autorisert merkeverksted ved skade etter bilulykke
Leiebil mens våre dyktige fagfolk reparerer arbeidsbilen din
Raskt skadeoppgjør, både i Norge og resten av Europa
For leasingkunder: Startleie som innbetales lineært over leieperioden. Velg selv størrelse på startleien

Betalingsforsikring til varebil

En betalingsforsikring kan gi økt trygghet for deg og din familie dersom du skulle bli arbeidsufør, arbeidsledig, få et lengre sykehusopphold eller falle fra arbeidet. Du kan tegne Volkswagen betalingsforsikring sammen med din leasing- eller billånsavtale hos en av våre forhandlere.

Bruktbilforsikring til varebil

Vår Volkswagen Bruktbilforsikring spesialtilpasses din brukte varebilmodell. Skulle uhellet være ute er du sikret utført service fra profesjonelle fagfolk som er eksperter på din Volkswagen bruktbil.

Det vil si at alle typer skader blir reparert hos ett av våre autoriserte merkeverksteder med originale Volkswagen-deler. Hva annet er inkludert i en Volkswagen bilforsikring? 

  • Utvidet maskinskadedekning
  • Markedsledende lave egenandeler på ruteskift og veihjelp
  • Trygt og raskt skadeoppgjør, både i Norge og resten av Europa
  • Utvidet leiebildekning (31 dager) og leiebil av samme størrelse
  • Konkurransedyktige priser og betingelser på bilforsikring gjennom våre samarbeidspartnere

Forsikringspremien på din Volkswagen Bruktbilforsikring vil i all hovedsak avgjøres av faktorer som bonus, alder, kjørelengde, biltype og bosted.

Hvis du har funnet deg en bruktbil fra et annet bilmerke, kan andre forsikringsalternativer gjelde. Volkswagen bilforsikring selges hos din nærmeste Volkswagen Nyttekjøretøy-forhandler.

Les mer om brukt varebil

Bestill forsikring til din varebil

Kontakt en av våre forhandlere for opprettelse av bilforsikring i dag. 

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen‑forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% batterinivå. Leasing og lån forutsetter finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende, og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele finansieringsperioden. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.