vw varebil bilinnredning

Bilinnredning

Unikt konsept som sparer tid

Gjennom vårt unike One Stop Shop-konsept kan vi utlevere din nye varebil med fiks ferdig montert bilinnredning. 

Alle våre varebilmodeller klargjøres når de ankommer Norge. Så hvorfor ikke montere bilinnredning samtidig? Ved å gjøre nettopp dette effektiviserer vi hele prosessen, og det beste av alt - dette gjør at du sparer tid fordi vi kan utlevere varebilen din raskere med bilinnredning fiks ferdig montert. 

Fordeler med One Stop Shop

Fordeler med One Stop Shop

vw bilinnredning

Bestiller du ny varebil og bilinnreding samtidig kan du nyte godt av følgende fordeler:

Kun ett kontaktpunkt gjennom hele prosessen (forhandler)
Alle tilpasninger utføres på ett sted. 
Bortfall av frakt til eksterne leverandører gir ekstra miljøgevinst
Kortere ledetid 
Du kan ta varebilen raskere i bruk

Lang og bred erfaring

Som Norges mest kjøpte varebilmerke over flere år har vi opparbeidet oss solid og bred erfaring med bilinnredning, påbygg og ombygg av våre varebil-og pickupmodeller.

Vi samarbeider kun med aktører som er eksperter på sitt fagfelt, og sammen med disse kan vi levere et bredt spekter av spesialtilpassede løsninger av ypperste kvalitet! Våre samarbeidspartnere er både godkjente ombyggerverksteder av Statens Vegvesen og er ISO-9001/14001 sertifisert.

Større ombygginger og påbygg

Vi tilbyr skreddersøm og tilpassede til de aller fleste behvo. Vi kan blant annet tilby større ombygg som minibuss, kjøle-og frysebil, distribusjonsbiler og biler til forsvaret.

Slik bestiller du bilinnredning og ombygg

  1. Velg og bestill ønsket varebil-eller pickupmodell hos forhandler
  2. Legg til yrkestilpasset bilinnredning og bildekor hos forhandler
  3. Vi fikser resten fram til utlevering

Vi hjelper deg gjerne med å realisere din drøm med vår skreddersøm. Ta kontakt for et uforpliktede pristilbud på bilinnredning til din varebil i dag. 

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen‑forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% batterinivå. Leasing og lån forutsetter finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende, og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele finansieringsperioden. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.