2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25
Kjøpe ny bil bruktbil varebil fra Volkswagen

Vurderer du å kjøpe eller lease en ny bil? 

Vi tilbyr bilfinansiering, biladministrasjon og forsikring gjennom vår egen bank Volkswagen Financial Services i Norge. I bilfinansiering inngår både leasing privat og leasing gjennom firma som firmabil, samt billån ved kjøp av ny eller brukt bil. 

Er du usikker på finansiering eller forsikring kan alle våre bilforhandlere bistå deg, og de kan også søke finansiering for deg direkte i butikk dersom du har sett deg ut en bil.

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Lease bil privat?

Det blir stadig mer populært for privatpersoner å lease bil.
Volkswagen lease bil privat

Det å lease bil privat kan absolutt være smart å vurdere. Vi gir deg veiledning om leasing slik at du lettere kan ta et valg når du skal ha ny bil. 

Bilforsikring

Hos oss får du gunstig bilforsikring.
Volkswagen bilforsikring

Uavhengig om du skal kjøpe eller lease en elbil, plug in hybridbil eller en konvensjonell bil, har vi sammen med våre samarbeidspartnere laget en forsikring som er svært konkurransedyktig både på pris og fordeler. 

Hvilken bil skal du velge?

Vår nye bilvelger kan hjelpe deg!
Hvilken bil skal jeg velge? Volkswagen bilvelger

Test bilvelgeren som tar deg gjennom steg som kartlegger dine behov og ditt bilbudsjett. Kanskje har vi andre anbefalinger til deg enn du har tenkt på selv? Mulighetene er mange og vi hjelper deg med å velge riktig bil.