2.0.0.6_0, 2017-01-20 14:05:42
Kjøpe ny bil bruktbil varebil fra Volkswagen

Vi har en bil for deg.

Klar for en ny bil? Uansett om du er på jakt etter ny familiebil, firmabil, elbil, ladbar hybridbil, varebil eller bruktbil, har vi en bil som dekker dine behov og ønsker. Volkswagen tilbyr et bredt utvalg av nye biler og bruktbiler.

Du kan også lease din nye bil. Privatleasing blir stadig mer populært og passer godt hvis du skal kjøpe Volkswagen for første gang, eller skal bytte til en annen bilmodell enn den du har i dag.

Uansett hvilken Volkswagen du velger, så vil du garantert få mye kjøreglede og mer komfort og sikkerhet. Du kan gjøre et enda bedre bilkjøp hvis du sjekker ut hvilke aktuelle tilbud og kampanjer som finnes akkurat nå. Gå gjerne innom din nærmeste Volkswagen-forhandler for prøvekjøring og hjelp til bilkjøp.

Når du har valgt din favorittbil finnes det svært mange valgmuligheter innen deler og tilbehør til din nye Volkswagen. I nettbutikken vår kan du også kjøpe tilbehør til bilen, som for eksempel bilstoler, lasteholdere og skibokser med mer.

Ønsker du hjelp til finansiering av ditt neste bilkjøp kan vi tilby tjenestene du trenger, enten det er leasing, billån eller forsikring

Våre kampanjer

Skal du kjøpe ny bil, eller ha tilbehør, kan det hende vi har en god deal til deg.
Volkswagen tilbud på bil kampanje

Gjør et godt kjøp på bil og tilbehør. Hos Volkswagen ønsker vi at du som kunde skal bli fornøyd med ditt kjøp av ny bil. Se alle våre kampanjer på alt fra gunstig rente, til kostnadsfri oppgradering til automatgir eller tilbehør til redusert pris her. 

*Alle rentetilbud gjelder frem til 28. februar 2017. Eff. rente 4,06% ved lånebehov kr 150.000,- o/5år, etableringsgebyr kr 2.724,-. Total kredittkjøpspris kr 165.674,-. Renten forutsetter finansiering i Volkswagen Finans, og er subsidiert i tre år, for deretter å bli justert til normal produktrente.

Brukte biler

Hos Volkswagen får du bruktbil til høy kvalitet, testet og godkjent av fagpersoner. Søk i vårt utvalg av bruktbiler hos våre forhandlere.
Volkswagen bruktbil

I vårt bruktbilsøk her, kan du søke etter din nye bruktbil. Søkeresultatene oppdateres fortløpende med nye bruktbiler. 

Lease bil

Det blir stadig mer populært for privatpersoner å lease bil.
Volkswagen lease bil privat

Det å lease bil privat kan absolutt være smart å vurdere. Vi gir deg veiledning om leasing slik at du lettere kan ta et valg når du skal ha ny bil. 

Varebiler

Hos Volkswagen får du varebiler som kan tilpasses dine behov helt spesifikt.
Volkswagen varebiler nyttekjøretøy

Enten om du er ute etter en ekstra stor familiebil eller en varebil til daglig jobb har vi noe for deg. Modellene vi tilbyr er Caddy, Amarok, Transporter, Multivan, Caravelle og Crafter.