VW ID4 SUV elektrisk familiebil

Kjøpe eller lease ny Volkswagen

Kjøpe ny Volkswagen?

Bruktbil

Det lønner seg å kjøpe nesten ny Volkswagen. Vi har attraktive bruktbiler til salgs til enhver tid. Se vårt utvalg og les mer om våre bruktbiltips. 

Hvorfor velge Volkswagen?

Hos Volkswagen finner du bilmodeller som dekker alle behov. Vi gir deg 5 grunner til hvorfor du bør velge en Volkswagen.

Volkswagen Financial Services

Et av Norges største leasingselskap

Vi tilbyr bilfinansiering, biladministrasjon og forsikring gjennom vår egen bank Volkswagen Financial Services i Norge. I bilfinansiering inngår både leasing privat og leasing gjennom firma som firmabil, samt billån ved kjøp av ny eller brukt bil. 

Er du usikker på finansiering eller forsikring kan alle våre bilforhandlere bistå deg, og de kan også søke finansiering for deg direkte i butikk dersom du har lyst på en spesifikk bil. 

Volkswagen Financial Services er et av Norges største leasingselskap. Vi er et finansieringsselskap med både billån og leasing i porteføljen. Vi tilbyr tjenester og finansieringsløsninger som leasing, biladministrasjon, billån og bilforsikring for privatpersoner og bedrifter som er eiere av bilmerket Volkswagen. Alle våre produkter selges gjennom Volkswagen sine forhandlere. Har du spørsmål eller ønsker du tilbud om finansiering kan du kontakte din nærmeste forhandlerOpens an external link

Les mer om Privatleasing

Les mer om leasing av elbil

Les mer om forsikring

Kontakt Volkswagen Financial Services

Har du spørsmål om leasing eller lån av en ny Volkswagen?