VW ID.3 elbil sett fra siden en mann står foran og smiler

Kjøpe eller lease ny bil?

Kjøpe eller lease ny bil?

Vi tilbyr bilfinansiering, biladministrasjon og forsikring gjennom vår egen bank Volkswagen Financial Services i Norge. I bilfinansiering inngår både leasing privat og leasing gjennom firma som firmabil, samt billån ved kjøp av ny eller brukt bil. 

Er du usikker på finansiering eller forsikring kan alle våre bilforhandlere bistå deg, og de kan også søke finansiering for deg direkte i butikk dersom du har lyst på en spesifikk bil. 

Våre bilmodeller

Bli bedre kjent med våre bilmodeller og få oversikt. Våre bilmodeller dekker de fleste behov innenfor segmentene liten bil, kompaktbil, elbil, ladbar hybrid, familiebil med 5 eller 7-seter, stasjonsvogn og SUV. 

Størst på leasing i Norge

Volkswagen Financial Services er størst på leasing i Norge. Vi er et finansieringsselskap med nesten 76.000 kontrakter i porteføljen fordelt på billån og leasing. Av disse er totalt 43.631 leasingkontrakter hvorav 17.470 er næringsleasing. Vi tilbyr tjenester og finansieringsløsninger som leasing, biladministrasjon, billån og bilforsikring for privatpersoner og bedrifter som er eiere av bilmerket Volkswagen. Alle våre produkter selges gjennom Volkswagen sine forhandlere. Har du spørsmål eller ønsker du tilbud om finansiering kan du kontakte din nærmeste forhandler. 

Kontakt Volkswagen Financial Services

Har du spørsmål om din leasing eller låneavtale?