2.1.0.6_0, 2017-03-31 11:32:53
Kjøpe ny bil bruktbil varebil fra Volkswagen

Skal du kjøpe bil ? Vi har garantert en bil som dekker dine ønsker.

Uansett om du er på jakt etter ny familiebil, firmabil, elbil, ladbar hybridbil, varebil eller bruktbil, har vi en bil som dekker dine behov og ønsker. Volkswagen tilbyr et bredt utvalg av nye biler og bruktbiler. Her kan du bruke vår bilvelger som hjelper deg med å velge riktig bil. 

Her finner du alle våre kampanjer og aktuelle tilbud

Du kan også lease din nye bil.Privatleasing blir stadig mer populært og passer godt hvis du skal kjøpe Volkswagen for første gang, eller skal bytte til en annen bilmodell enn den du har i dag.

Uansett hvilken Volkswagen du velger, så vil du garantert få mye kjøreglede og mer komfort og sikkerhet. Du kan gjøre et enda bedre bilkjøp hvis du sjekker ut hvilke aktuelle tilbud og kampanjer som finnes akkurat nå. Gå gjerne innom din nærmeste Volkswagen-forhandler for prøvekjøring og hjelp til bilkjøp.

Når du har valgt din favorittbil finnes det svært mange valgmuligheter innen deler og tilbehør til din nye Volkswagen. I nettbutikken vår kan du også kjøpe tilbehør til bilen, som for eksempel bilstoler, lasteholdere og skibokser med mer.

Ønsker du hjelp til finansiering av ditt neste bilkjøp kan vi tilby tjenestene du trenger, enten det er leasing, billån eller forsikring

Hos Volkswagen Norge kan du:

Hvilken bil skal du velge?

Vår nye bilvelger kan hjelpe deg!
Hvilken bil skal jeg velge? Volkswagen bilvelger

Test bilvelgeren som tar deg gjennom steg som kartlegger dine behov og ditt bilbudsjett. Kanskje har vi andre anbefalinger til deg enn du har tenkt på selv? Mulighetene er mange og vi hjelper deg med å velge riktig bil. 

Tiguan Allspace: Volkswagens nye SUV er her.

I Norge kommer den nye SUVen med 7 seter som standard.
Volkswagen nye Tiguan Allspace 2017 med 7 seter

Velger du å ha 3. seterad nedfelt og bruke bilen som en 5-seter har du et bagasjerom på inntil hele 700 liter. Dette er en meget stor SUV med svært god plass i baksetet bilens lengde er hele 4,7 meter.

Bilen åpner for bestilling i juni og de første bilene er forventet til Norge i oktober/november 2017.  

Volkswagen Arteon: Endelig er den eksklusive bilnyheten her

Leveringsklar allerede i juni 2017.
Volkswagen nye Arteon 2017

Volkswagen Arteon er en moderne gran turismo-modell som leverer både komfort, sportslighet og moderne design til en fornuftig pris. Bilen plasserer seg over Passat i Volkswagens modellportefølje, og vil med det være Volkswagens toppmodell i Europa. 

Bilen har forventet levering i Norge allerede i juni i 2017 og vi åpner mest sannsynlig for bestilling innen utgangen av mars 2017.  

Nye Golf 2017 er her!

Nå kommer Golf med flere utstyrsvalg og kan by på mer kraft med nye drivlinjer, og lavere forbruk.
Nye Golf 2017 fra Volkswagen

Det er ikke lite som er oppgradert på Norges mest populære bilserie, Golf. Få med deg hva som er nytt her. 

Gjør et vårkupp!

Skal du kjøpe ny bil, eller ha tilbehør, kan det hende vi har en skikkelig god deal til deg.
Volkswagen tilbud på bil kampanje

Hos Volkswagen ønsker vi at du som kunde skal bli fornøyd med ditt kjøp av ny bil. Se alle våre tilbud på DSG automatgir, servicepakke og rente. 

*Alle rentetilbud gjelder frem til 31. mai 2017. Eff. rente 4,06% ved lånebehov kr 150.000,- o/5år, etableringsgebyr kr 2.724,-. Total kredittkjøpspris kr 165.674,-. Renten forutsetter finansiering i Volkswagen Finanancial Services, og er subsidiert i tre år, for deretter å bli justert til normal produktrente.

Brukte biler

Hos Volkswagen får du bruktbil til høy kvalitet, testet og godkjent av fagpersoner. Søk i vårt utvalg av bruktbiler hos våre forhandlere.
Volkswagen bruktbil

I vårt bruktbilsøk her, kan du søke etter din nye bruktbil. Søkeresultatene oppdateres fortløpende med nye bruktbiler. 

Lease bil

Det blir stadig mer populært for privatpersoner å lease bil.
Volkswagen lease bil privat

Det å lease bil privat kan absolutt være smart å vurdere. Vi gir deg veiledning om leasing slik at du lettere kan ta et valg når du skal ha ny bil. 

Varebiler

Hos Volkswagen får du varebiler som kan tilpasses dine behov helt spesifikt.
Volkswagen varebiler nyttekjøretøy

Enten om du er ute etter en ekstra stor familiebil eller en varebil til daglig jobb har vi noe for deg. Modellene vi tilbyr er Caddy, Amarok, Transporter, Multivan, Caravelle og Crafter.