vw serviceavtale og vedlikeholdsavtale

Serviceavtale

Hva er en Serviceavtale?

Dette er en avtale som hjelper deg å holde kontroll på alle utgifter tilknyttet service- og vedlikehold på din bil eller varebil i inntil fem år. På denne måten unngår du uforutsette utgifter. Du mottar en faktura hver måned, og avtalen inngår du hos forhandler ved kjøp av ny bil, varebil eller brukt bil. Kjøper du ny bil eller varebil kan du velge mellom en Serviceavtale eller en Service- og vedlikeholdsavtale som begge gir deg og bilen din flere fordeler. For bruktbiler tilbyr vi kun serviceavtale.

Serviceavtaler

<b>Serviceavtaler</b>

Type service

Service- og vedlikeholdsavtale

Service-avtale

Alle servicer ihht. bilens serviceprogram

Skifte av motorolje1

Skifte av girolje1

Skifte av differensialolje1

Skifte av luftfilter1

Skifte av pollenfilter

Nøkkelbatterier

Kontroll av eventuelle lagrede feil i styreenheter

Kontroll av sikkerhetsrelaterte komponenter

Nødvendige reparasjoner for å opprettholde bilens drifts- og trafikksikkerhet

Skifte av bremseskiver og klosser

Skifte av slitedeler som hjullager, endeledd og bærekuler

Etterfylling av spylervæske og servoolje mm. ved service

Periodisk kjøretøykontroll dersom dette er påkrevd i avtaleperioden

Skifte av viskerblader ved service

Eventuell skift av lyspærer ved service

Eventuell erstatningsbil ved service2

Service- og vedlikeholdsavtale

Service-avtale

Hvilken avtale bør du velge?

Vi anbefaler deg å velge en service-og vedlikeholdsavtale hvis du:

  • Kjører mye og langt i løpet av året
  • Ofte kjører med tilhenger
  • Kjører med mye start/stopp
  • For det meste kjører med tung nyttelast
  • Kjører en bil eller varebil som blir utsatt for "røff" bruk

Vi anbefaler deg å velge serviceavtale hvis du ikke føler punktene over passer ditt bilbruk.

Priser Serviceavtaler

Serviceavtale eller Service-og vedlikeholdsavtale kan tegnes på flere kombinasjoner av tid/km. Avtalens varighet løper inntil fem år eller 250 000 km og gir kontroll på alle kostnader tilknyttet bilholdet i hele perioden. Din forhandler vil tilby deg en avtale tilpasset ditt bruksområde og kjøremønster, og i tillegg gi deg utfyllende informasjon om hva avtalen dekker. Kontakt forhandler for mer informasjon, priser og opprettelse av avtale.  

Kontakt forhandler

Fordeler Serviceavtaler

Fordeler Serviceavtaler

vw serviceavtale fordeler
Kontroll på alle utgifter for service- og vedlikehold hver måned uten uforutsette kostnader
 Frihet til å velge et hvert sertifisert merkeverksted i hele Norge
All service og vedlikehold utføres av merkeverksted i henhold til fabrikkens spesifikasjoner
Kun bruk av Volkswagen originaldeler
Tre års garanti på deler og arbeid
Komplett servicehistorikk gir økt andre håndsverdi og tryggere eierskifte
24-timers mobilitetsgaranti hos Volkswagen
Mulighet for overdragelse til ny eier skulle du velge å bytte din bil før utløp av valgt avtale
Fleksible betalingsalternativer
Hvis du har leasingavtale gjennom Volkswagen Financial Services samles alle utgifter i én faktura
Erstatningsbil ved verkstedbesøk kan inkluderes i avtalen mot et lite pristillegg
Næringsdrivende og bedriftskunder med flere biler vil få løpende oppdatering av kjøremønster, reparasjonshistorikk og ståtid pr. bil. Alle utgifter samles i faktura med full oversikt over alle kjøretøy. I tillegg kan hele merverdiavgiften trekkes fra for næringskunder på den månedlige kostnaden

Serviceavtale bruktbil

Vi tilbyr en skreddersydd og konkurransedyktig serviceavtale på alle våre bruktbiler og varebiler. Serviceavtalen kan opprettes frem til og med alder på seks år, og maksimal kjørelengde ved avtaleslutt er 250 000 km. 

Avtalen innebærer fullt serviceprogram og selges til en fast månedspris uten kilometerbegrensning. Minste tegningstid er 24 måneder, og det må være minimum seks måneder til neste service ved avtaleinngåelse. Ordningen gjelder for alle bruktbiler, og vi tilbyr kun serviceavtale (ikke service- og vedlikehold).

Serviceavtaleprisen vi tilbyr gir deg en reell prisfordel i tillegg til et forutsigbart bilhold. Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon.

Bestill serviceavtale

Kontakt forhandler for mer informasjon og opprettelse av avtale.

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

1.
Gjelder ikke for elektriske biler og varebiler.
2.
Erstatningsbil kan inkluderes i avtalen mot et lite pristillegg.
Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen‑forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% batterinivå. Leasing og lån forutsetter finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende, og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele finansieringsperioden. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden. We / VW Connect Plus lisens og We / VW Connect gjelder i hhv. 2 år fra bilens første registreringsdato. De digitale ytelsene leveres av Volkswagen AG, og forutsetter aksept av vilkår, egen profil og bruk av applikasjon(er) fra Volkswagen AG. Etter utløpsdatoene angitt over kan tjenestene, forutsatt tilgjengelighet fra produsenten og at bilen har relevant programvare installert, forlenges hos Volkswagen AG.