Bilforsikring og billån vw

Bilforsikring gjennom Volkswagen

Gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services har vi fremforhandlet en god og konkurransedyktig bilforsikring gjennom våre partnere, som vi gjerne gir deg et tilbud på.

Bilforsikring gjennom våre bilforhandlere

Gjennom våre bilforhandlere kan du kjøpe Volkswagen Forsikring som er bilforsikring til din nye bil. Denne bilforsikringen blir tilpasset din bilmodell og vi garanterer at ved alle typer skade - liten eller stor - vil fagfolk på et av våre bilverksteder reparere din bil. De vil kun benytte spesialverktøy og originale bildeler fra Volkswagen, som passer din årsmodell. 

Har du elbil? Volkswagen Forsikring er tilpasset din elbil og ditt behov, og er det naturlige valget for din elbil fra Volkswagen

Les mer om elbilforsikring fra Volkswagen

Hvorfor velge Volkswagen Forsikring

Hvorfor velge Volkswagen Forsikring

fordeler vw forsikring
Ved skade på bil etter bilulykke blir reparasjonen utført ved et Volkswagen bilverksted med original bildeler og spesialverktøy.
Du får leiebil mens våre fagfolk reparerer bilen din.
Vi gjør raskt oppgjør ved skade, både i Norge og resten av Europa.
Markedsledende egenandeler på ruteskift og veihjelp.
Konkurransedyktige priser.
For leasingkunder: Startleie som innbetales før oppstart erstattes (avskrevet lineært over leieperioden, ubegrenset størrelse på startleien).
Kontakt forhandler for mer informasjon og bestilling av forsikring til din bil i dag. 

Elbilforsikring

Vår elbilforsikring fra Volkswagen Financial Services dekker alt i listen nedenfor, men dersom du har spørsmål om annet innhold i elbilforsikring hjelper vi deg gjerne. Forsikring er tilpasset din elbil og ditt behov, og er det naturlige valget for din Volkswagen.

Fordeler ved å velge elbilforsikring hos Volkswagen

Fordeler ved å velge elbilforsikring hos Volkswagen

vw elbilforsikring fordeler
Merkeverksted og merkeoriginale deler ved skade.
Leiebil i verkstedsperioden.
Startleieforsikring ved leasing.
Markedsledende egenandel på ruteskift og veihjelp.
Ny eller tilsvarende bil ved totalskade.
Nøkkelforsikring.
Begrenset bonustap ved skade.
Kontakt forhandler for mer informasjon og bestilling av forsikring til din elbil i dag. 

Betalingsforsikring

vw betalingsforsikring bilforsikring

Vi samarbeider med forsikringsselskapet BNP Paribas Cardif om å tilby våre kunder betalingsforsikring. Velger du finansiering fra oss vil du nå få tilbud om en betalingsforsikring som gir økt trygghet for deg og din familie dersom du skulle bli arbeidsufør, arbeidsledig, få et lengre sykehusopphold eller falle fra. 

Ønsker du å vite mer om betalingsforsikring? 

Finn og kontakt forhandler

Ofte stilte spørsmål – Bilforsikring

Bilforsikring

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

  • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

    Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% SOC (batteriets ladenivå).

    Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.