vw Caddy Cargo varebil

Billån

Billån med 100% finansiering

Ved kjøp av ny varebil tilbyr vi billån med inntil 100% finansiering gjennom vårt eget finansieringsselskap, Volkswagen Financial Services. Avtale oppretter du enkelt hos forhandler. 

Kontakt forhandler

Fordeler med billån fra Volkswagen

Fordeler med billån fra Volkswagen

vw caddy cargo varebil billån

Et billån gir deg og din bedrift fleksibiliteten til å kjøpe og selge varebilene akkurat når dere selv ønsker, da det er dere som eier dem. I tillegg kan du nyte godt av øvrige fordeler når du inngår billån hos oss:

Ingen bindingstid
Billån med restgjeld
Inntil 100% finansiering
Nedbetalingstid på inntil syv år
Fleksible nedbetalingsordninger
Tilpasset løsning for deg som kjører mye
Ikke nødvendig å belåne f.eks. fast eiendom da vi tar sikkerhet i varebilen
Du kjøper både varebil og inngåelse av billån hos samme forhandler

Betalingsordninger

Det er helt opp til deg hvilken type betalingsordning du ønsker for ditt billån om du har behov for å ta opp billån ved kjøp av varebil eller pickup hos oss:

  • Beregn billånet ditt herOpens an external link
  • Billån med restgjeld til forfall ved avtaleperiodens utløp
  • Fullstendig nedbetaling av billånet gjennom månedlige innbetalinger

Husk: Høy kontantandel ved inngåelse av billån gir deg lavere rente. Det er også viktig å tilpasse nedbetalingen av lånet i henhold til bilens verdifall.

VW Caddy Cargo varebil

Betalingsforsikring

Du kan også tegne Volkswagen betalingsforsikring sammen med din leasing- eller billånsavtale. En betalingsforsikring kan gi økt trygghet for deg og din familie dersom du skulle bli arbeidsufør, arbeidsledig, få et lengre sykehusopphold eller falle fra. Spør forhandler om du ønsker å legge til dette.

Bestill billån til din varebil

Kontakt en av våre forhandlere for opprettelse av billån i dag. 

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen‑forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% batterinivå. Leasing og lån forutsetter finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende, og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele finansieringsperioden. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.