vw id5 gtx upgrades funktion on demand

Upgrades

Klar for fremtiden

VW Connect1 er din vei til online-tjenester i mange Volkswagen-modeller og med Upgrades kan du aktivere nye funksjoner i din Volkswagen når du selv ønsker det. Dette kan du enkelt gjøre i In-Car-Shop i infotainmentsystemet eller i Volkswagen Connect ShopOpens an external link med VW Connect-hovedbrukeren din.

Kompatible bilmodeller

Upgrade er tilgjengelig for:

  • Alle modellene i ID.-familien
  • Golf, Polo, T-Cross, T-Roc, Tiguan og Passat

Funksjoner og priser

Oversikt over tilgjengelige funksjoner og priser finner du i In-Car-Shop i infotainmentsystemet eller i Volkswagen Connect Shop. Du velger selv om du ønsker å kjøpe Upgrades-funksjoner i bilen, eller nettbutikken. 

Gå til VW Connect ShopOpens an external link

Slik aktiverer du nye funksjoner til din ID.

1
Forutsetninger
  • Upgrades er tilgjengelig på modeller i ID.-familien produsert fra uke 28, 2022.
  • Aktiv VW Connect / We Connect-hovedbruker2.

Aktiver VW Connect / We Connect

vw forutsetninger upgrades
2
Tilgjengelige funksjoner og betaling

For full oversikt over hvilke funksjoner som er tilgjengelig for din Volkswagen, kan du gå til In-Car Shop i infotainmentsystemet eller i Volkswagen Connect ShopOpens an external link. Her kan du se og kjøpe «Upgrades»-funksjoner som er tilgjengelige for bilen din.

vw id4 gtx 4motion upgrades
3
Installering og aktivering

For å installere og aktiverte nye Upgrades-funksjoner3 må bilen være i online-modus. Når betaling og installering er fullført, vil nye funksjoner være tilgjengelig neste gang bilen startes. 

vw id5 aktivering av upgrades

Test Upgrades gratis i én måned

Test utvalgte Upgrades funksjoner som VW Connect / We Connect-hovedbruker i én måned uten kostnad.

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

1.

For å bruke VW Connect-tjenester trenger du en Volkswagen ID. Du må deretter logge deg på VW Connect med brukernavn og passord. I tillegg må en separat VW Connect eller VW Connect Plus-avtale inngås med Volkswagen AG på nett under www.myvolkswagen.net eller via appen «Volkswagen» (tilgjengelig i App Store og Google Play Store). For VW Connect Plus har du, etter å ha fått overlevert bilen, 90 dager på deg til å registrere bilen på www.myvolkswagen.net eller i «Volkswagen»-appen og bruke tjenestene i den avtalte kostnadsfrie prøveperioden. 

Du kan bruke online-tjenestene med den integrerte Internettforbindelsen. For bruk av tjenestene nettradio, Wi-Fi-hotspot og Alexa, dersom tilgjengelig, kan datapakker kjøpes via den eksterne mobilnettpartneren «Cubic Telecom» og brukes i en rekke europeiske land på steder med mobildekning. Datavolumet til disse pakkene kan brukes av alle brukere og bilens passasjerer. Du finner informasjon, betingelser, priser og støttede land på vw.cubictelecom.com. Alternativt kan du bruke nettradio, Wi-Fi-hotspot og Alexa, dersom tilgjengelig, med en mobil enhet (f.eks. smarttelefon) som fungerer som mobil Wi-Fi-hotspot. Tjenestefunksjonen vil i så fall kun være tilgjengelige gjennom mobilnettavtalen du har med mobilnettleverandøren din, og kun innenfor dekningsområdet til dette mobilnettet. Avhengig av mobilabonnementet ditt kan datautveksling via internett medføre ekstrakostnader (f.eks. roaming-gebyr). Dette gjelder særlig ved bruk i utlandet.

Den kostnadsfrie appen «Volkswagen» kan brukes på en smarttelefon med egnet iOS- eller Android-operativsystem og et datakompatibelt SIM-kort med en eksisterende eller separat mobilavtale mellom deg og mobilnettleverandøren din.     Tjenestene som er inkludert i pakkene VW Connect eller VW Connect Plus kan variere fra land til land. Tilgjengeligheten er også avhengig av bilmodell, utstyr og installert programvareversjon. Dette gjelder også tjenester fra tredjepartsleverandører. Tjenesten er tilgjengelig for den angitte avtaleperioden og kan underlegges innholdsmessige endring eller ev. fjernes i løpet av avtaleperioden. Du finner mer informasjon på connect.volkswagen.com og hos din Volkswagen-partner. Informasjon om priser på mobilnettbruk får du fra din mobilnettleverandør. 

2.
For å kunne bruke tjenestene VW Connect og VW Connect Plus forutsetter opprettelse av en Volkswagen ID, og inngåelse av en separat VW Connect eller VW Connect Plus-avtale med Volkswagen AG på nett. Kunden har 90 dager på seg til å registrere bilen på myvolkswagen.net eller via appen "Volkswagen" (finnes i App Store og Google Play Store) etter utlevering for å bruke VW Connect Plus-tjenestene i hele den kostnadsfrie prøveperioden. Ved senere registrering forkortes avtaleperioden. Gjenstående avtaleperiode finner du i myVolkswagen. Etter endt avtaleperiode, kan denne forlenges mot ekstra kostnad.    Enkelte online-tjenester til VW Connect og VW Connect Plus kan kun brukes via Volkswagen-appen. Den kostnadsfrie appen kan brukes på en smarttelefon med et iOS- eller Android-operativsystem. Avhengig av mobilabonnementet ditt kan data via internett medføre ekstrakostnader (f.eks. roaming-gebyr). Dette gjelder særlig ved bruk i utlandet.   Online-tjenestene er tilgjengelig for den angitte avtaleperioden og kan bli endret i løpet av avtaleperioden. Tjenestene som er inkludert i pakkene VW Connect eller VW Connect Plus kan variere fra land til land. Tilgjengeligheten er også avhengig av bilmodell, utstyr og installert programvareversjon. Dette gjelder også tjenester fra tredjepartsleverandører. Du finner mer informasjon på connect.volkswagen.com og hos din Volkswagen‑forhandler. Vær også oppmerksom på de gjeldende generelle vilkårene for de digitale tjenester til ID.-familien.
3.
For å anskaffe oppdateringer trenger du en Volkswagen ID, en gyldig VW Connect- / We Connect-avtale og legitimasjon som hovedbruker. Det vil si at brukerkontoen din er tilkoblet den spesifikke bilen. I tillegg må bilen ha de nødvendige tekniske funksjonene og maskinvaren som kreves for Upgrade. Hvorvidt Upgrades er tilgjengelig er avhengig av modellår og produksjonsdato. Upgrades som er tilgjengelige for den respektive bilen kan ses av hovedbrukeren i In-Car Shop via infotainmentsystemet eller i Volkswagen Connect Shop på connect-shop.volkswagen.com. Varer kan kjøpes i In-Car Shop og / eller i Volkswagen Connect Shop, med de betalingsformene som er tilgjengelige der. Tilgjengeligheten til Upgrades-funksjoner kan avvike mellom nettbutikk og In-Car Shop. Din Volkswagen-partner gir deg gjerne råd angående spørsmål til Upgrades og deres tilgjengelighet. Kjøpte og aktiverte Upgrades er tilknyttet bilen, kan brukes av alle sjåfører og kan ikke overføres til andre biler.
Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen‑forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% batterinivå. Leasing og lån forutsetter finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende, og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele finansieringsperioden. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden. We / VW Connect Plus lisens og We / VW Connect gjelder i hhv. 3 og 10 år fra bilens første registreringsdato. We / VW Connect Plus lisens må aktivt forlenges av kunde etter 2 år for år 3. De digitale ytelsene leveres av Volkswagen AG, og forutsetter aksept av vilkår, egen profil og bruk av applikasjon(er) fra Volkswagen AG. Etter utløpsdatoene angitt over kan tjenestene, forutsatt tilgjengelighet fra produsenten og at bilen har relevant programvare installert, forlenges hos Volkswagen AG.