vw id5 firmabil

Firmabil

Vi har ulike tilbud innen bilfinansiering som vi tilbyr næringskunder i samarbeid med våre Volkswagen-forhandlere. Ønsker du ikke å binde opp egenkapital i bilen er Volkswagen Leasing et godt finansieringsprodukt for din bedrift.

Når du leaser firmabil hos Volkswagen Financial Services kjøper vi bilen hos en av våre egne forhandlere. Dernest leier vi ut bilen til din bedrift. Vår sikkerhet ligger i bilen, mens din bedrift disponerer bilen mot et månedsbeløp beregnet ut fra bilens verdi, leieperiodens varighet og beregnet kjørelengde.

Fordeler med leasing av firmabil

Fordeler med leasing av firmabil

vw id7 firmabil leasing

Det er flere fordeler for bedrifter å lease firmabil gjennom Volkswagen:

Bedriften betaler månedsleie istedet for å binde opp egenkapital i billån
Ingen bruktbil til besvær. Når leieperioden tar slutt, returneres bilen, og det tas ut en ny bil dersom det er ønskelig
Full bruksrett på bilen i avtaleperioden
Minimumsperiode for leasing er 36 mnd
Leasingleien inkl mva, utgiftsføres i takt med verdifallet på bilen

Inntektspåslag for firmabil

Kjører du firmabil gjøres det et påslag på din inntekt med utgangspunkt i bilens listepris. En bil med listepris opptil 338 800 kr gis et påslag på 30%. Er listeprisen høyere gis den overskytende listeprisen et påslag på 20%.

Les mer hos skatteetaten (ekstern lenke)Opens an external link

Er firmabilen eldre enn tre år beregnes inntektspåslaget til 75% av den opprinnelige listeprisen. Alderen på bilen regnes utfra hele kalenderår.

Dersom en kjører mer enn 40 000 km per år, beregnes inntektspåslaget med 75% av bilens listepris. En bil som i tillegg er eldre enn tre år vil få listeprisen redusert til 56,25% av listepris som ny.

Ofte stilte spørsmål

Dersom du lurer på noe om leasing av firmabil håper vi du finner svar under. Dersom du ikke finner det du leter etter kan du kontakte din bilforhandler. 

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen‑forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% batterinivå. Leasing og lån forutsetter finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende, og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele finansieringsperioden. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden. We / VW Connect Plus lisens og We / VW Connect gjelder i hhv. 2 år fra bilens første registreringsdato. De digitale ytelsene leveres av Volkswagen AG, og forutsetter aksept av vilkår, egen profil og bruk av applikasjon(er) fra Volkswagen AG. Etter utløpsdatoene angitt over kan tjenestene, forutsatt tilgjengelighet fra produsenten og at bilen har relevant programvare installert, forlenges hos Volkswagen AG.