vw velg riktig finansiering

Velg riktig finansiering

Når du skal velge ny bil kan det være vanskelig å vite om du skal kjøpe, låne eller lease bilen. Burde du låne istedenfor å lease? Hva er forskjellene mellom billån og leasing? Hvilket finansieringsbehov dekker ditt behov? Vi har forsøkt å gjøre det enklere for deg å velge riktig finansiering i tabellen under. 

Har du spørsmål? Våre bilforhandlere hjelper deg med å velge riktig bil og finansiering. 

Kontakt forhandler

Forskjeller mellom leasing og lån

<b>Forskjeller</b> mellom leasing og lån

Finansiering

Leasing

Billån

Løpetid

3-4 år

1-10 år

Eieform

Leie

Eie

Egenkapital

Min 10%

-

Startleie

Min 10%

-

Månedsbeløp

Beregnes ut fra bilpris, startleie, kjørelengde, restverdi, rente og løpetid

Beregnes ut fra lånebehov, løpetid og rente

Serviceavtale

Kan inkluderes i månedspris

Kan ikke inkluderes i månedspris

Bilforsikring

Kan inkluderes i månedspris

Kan ikke inkluderes i månedspris

Tidligavvikling1

Ja, men det vil påløpe kostnader i hht. avtalevilkår

Ja

Kjørelengde

Ved oppstart avtales en total kjørelengde for hele perioden. Kjører du lenger enn avtalt, påløper det en kostnad pr km på kilometerne over avtalt kjørelengde

Ubegrenset

Unormal slitasje

Det påløper en kostnad for eventuell slitasje utover det normale

Ingen begrensning

Leasing

3-4 år

Billån

1-10 år

Lease elbil

Privatleasing gir et enklere bilhold og færre bekymringer. 

Billån

Gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services kan du søke billån for å finansiere din nybil eller bruktbil fra Volkswagen.

Vil du bli kontaktet av en forhandler?

Våre bilforhandlere hjelper deg med å velge riktig bil og finansiering.

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

1.
Det å si opp avtalen før kontraktstiden går ut.
Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen‑forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% batterinivå. Leasing og lån forutsetter finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende, og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele finansieringsperioden. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden. We / VW Connect Plus lisens og We / VW Connect gjelder i hhv. 2 år fra bilens første registreringsdato. De digitale ytelsene leveres av Volkswagen AG, og forutsetter aksept av vilkår, egen profil og bruk av applikasjon(er) fra Volkswagen AG. Etter utløpsdatoene angitt over kan tjenestene, forutsatt tilgjengelighet fra produsenten og at bilen har relevant programvare installert, forlenges hos Volkswagen AG.