Kjøp bruktbil fra Volkswagen

På jakt etter en nesten ny personbil? Da bør du besøke vår bruktbilside bruktbil.no.Opens an external link

På jakt etter en nesten ny personbil? Da bør du besøke vår bruktbilside bruktbil.no.Opens an external link

bruktbil.noOpens an external link finner du til enhver tid mange nesten nye personbiler til salgs hos våre forhandlere landet rundt. Ta en titt da vel. Kanskje finner du akkurat den bruktbilen du er på jakt etter? Og det beste - du får den til en rimeligere penge enn om du skulle kjøpt deg ny. 

Fordeler når du kjøper bruktbil av oss

Det skal være trygt å kjøpe en brukt varebil eller personbil gjennom oss. Derfor tilbyr vi flere tusen sikre bruktbiler gjennom Bruktbil.no fra blant annet Volkswagen i tillegg til andre bilmerker gjennom våre bilforhandlere over hele Norge. Vi selger deg bare bruktbiler vi kjenner godt. Når du kjøper bruktbil gjennom oss skal du derfor være sikker på at du får:

 • Trygt bilkjøp uten heftelser
 • Eksperthjelp fra A til Å gjennom vårt solide nettverk av merkeforhandlere
 • Konkurransedyktige priser
 • Opptil 24 måneders garanti
 • Tilstandsrapport etter grundig kvalitets- og sikkerhetssjekk på et av våre autoriserte verksteder
 • Garantert korrekt kilometerstand
 • Full servicehistorikk etter Volkswagen serviceprogram
 • Tilbud om gunstig finansiering - billån og/eller bilforsikring om du ønsker det
 • Tilbehør, påbygg og spesialtilpasninger utført av våre godkjente og kvalitetssikrede underleverandører

Dette er inkludert i Volkswagen bruktbilforsikring

Kjøper du bruktbil gjennom oss hjelper vi deg å finne en bilforsikring som er spesialtilpasset for den bilmodellen du kjøper som ivaretar deg når du trenger det som mest. Hva annet er inkludert i en Volkswagen merkeforsikringen? 

 • Trygt og raskt skadeoppgjør, både i Norge og resten av Europa.
 •  Lav/ingen egenandel ved bytte av rute – gjelder også panoramatak (vanligvis minimum 2000,-).
 • Utvidet leiebildekning (31 dager) og leiebil av samme størrelse.
 • Utvidet maskinskadedekning.  

Merkeforsikringen selges hos forhandleren din. Ta kontakt for et uforpliktende forsikringstilbud når du vurderer bruktbil fra Volkswagen.

Sjekkliste bruktbil VW
Våre 10 bruktbiltips - sjekklisten som sikrer et trygt bruktbilkjøp

Fordelen med å kjøpe en bruktbil er at man kan spare mye penger, men dette forutsetter at man kjøper rett bil. Skal du kjøpe en bruktbil råder vi deg derfor til å følge våre 10 bruktbiltips. Da har du kommet langt på vei mot et trygt bruktbilkjøp.

 1. Sjekk servicehefte og historikken grundig og at bilen er fri for heftelser
 2. Sjekk bilens generell tilstand. En velholdt bil henger gjerne sammen med et ryddig bilhold
 3. Sett deg inn i forhandlerens bruktbilprogram.
 4. Sjekk hvilke garantier og fordeler man får utover forbrukerkjøpsloven
 5. Sjekk om eventuelle reparasjoner er utført på autorisert verksted
 6. Sjekk kilometerstand, årsmodell og EU-kontroll
 7. Les tilstandsrapporten nøye
 8. Sjekk om og eventuelt når registerreim er byttet
 9. Be om å få prøvekjøre bilen, gjerne på strekninger med litt varierte veier
 10. Når du har bestemt deg for hvilken bil du vil kjøpe er det viktig å skrive en ordentlig kontrakt. Du kan lese mer om dine rettigheter i forbindelse med bilkjøp samt tips og råd hos Forbrukerrådet og NAF.

Innbytte og angrerett ved bruktbilkjøp

Innbytte

Mange av våre forhandlere tilbyr innbytte av din gamle bil. Ta direkte kontakt med forhandleren som selger bruktbilen du er interessert i så gjør vi en avtale. 

Angrerett

Bytterett er viktig. De fleste som kjøper bruktbil ønsker mulighet til å få mangler rettet, eventuelt heve kjøpet dersom bilen viser seg å være i dårligere stand enn forventet.
Om du skulle angre på kjøpet av din Volkswagen har du full bytterett innen 30 dager eller 1000 km. Du kan bytte til en annen bruktbil fra samme forhandler - enten i samme prisklasse eller høyere mot et mellomlegget.
Tips: du kan lese mer om dine rettigheter og få tips og råd i forbindelse med bruktbilkjøp hos Forbrukerrådet og NAF.

Visste du at...

Det er Møller Mobility Group, et av de ledende bilkonsernene i Norden og Baltikum som driver bruktbiltjenesten Bruktbil.noOpens an external link og vi har lang erfaring med salg av brukte varebiler og store personbiler fra Volkswagen gjennom forhandlernettverket vårt. Hos oss skal du føle deg trygg når du gjør et bruktbilkjøp. 

Ofte stilte spørsmål om bruktbilkjøp

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

 • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

  Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% SOC (batteriets ladenivå).

  Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.