vw tiguan bruktbil

Bruktbil

Kjøp bruktbil fra Volkswagen

På jakt etter en nesten ny personbil? Da bør du besøke vår bruktbilside på bruktbil.noOpens an external link. Her finner du til enhver tid mange nesten nye personbiler til salgs hos våre forhandlere landet rundt. Kanskje finner du akkurat den bruktbilen du er på jakt etter? Og det beste - du får den til en rimeligere penge enn om du skulle kjøpt deg ny. 

Fordeler når du kjøper bruktbil av oss

Fordeler når du kjøper bruktbil av oss

vw id5 fordeler bruktbil

Det skal være trygt å kjøpe en brukt personbil gjennom oss. Derfor tilbyr vi flere tusen sikre bruktbiler gjennom Bruktbil.no fra blant annet Volkswagen i tillegg til andre bilmerker gjennom våre bilforhandlere over hele Norge. Vi selger deg bare bruktbiler vi kjenner godt. Når du kjøper bruktbil gjennom oss skal du derfor være sikker på at du får:

Trygt bilkjøp uten heftelser
Eksperthjelp fra A til Å gjennom vårt solide nettverk av merkeforhandlere
Konkurransedyktige priser
Inntil 24 måneders garanti
Tilstandsrapport etter grundig kvalitets- og sikkerhetssjekk på et av våre autoriserte verksteder
Garantert korrekt kilometerstand
Full servicehistorikk etter Volkswagen serviceprogram
Tilbud om gunstig finansiering - billån og/eller bilforsikring om du ønsker det
Tilbehør, påbygg og spesialtilpasninger utført av våre godkjente og kvalitetssikrede underleverandører

Bruktbilforsikring

Kjøper du bruktbil gjennom oss hjelper vi deg å finne en bilforsikring som er spesialtilpasset for den bilmodellen du kjøper som ivaretar deg når du trenger det som mest. Hva annet er inkludert i en Volkswagen merkeforsikringen? 

  • Trygt og raskt skadeoppgjør, både i Norge og resten av Europa.
  •  Lav/ingen egenandel ved bytte av rute – gjelder også panoramatak (vanligvis minimum 2 000).
  • Utvidet leiebildekning (31 dager) og leiebil av samme størrelse.
  • Utvidet maskinskadedekning.  

Merkeforsikringen selges hos forhandleren din. Ta kontakt for et uforpliktende forsikringstilbud når du vurderer bruktbil fra Volkswagen.

Serviceavtale

Vi tilbyr en skreddersydd og konkurransedyktig serviceavtale på alle våre bruktbiler. Serviceavtalen kan opprettes frem til og med alder på seks år, og maksimal kjørelengde ved avtaleslutt er 250 000 km. 

Les mer om serviceavtale

Sjekkliste bruktbil VW

Bruktbiltips

Innbytte ved bruktbilkjøp

Mange av våre forhandlere tilbyr innbytte av din gamle bil. Ta direkte kontakt med forhandleren som selger bruktbilen du er interessert i så gjør vi en avtale. 

Angrerett ved bruktbilkjøp

Angrerett er viktig. De fleste som kjøper bruktbil ønsker mulighet til å få mangler rettet, eventuelt heve kjøpet dersom bilen viser seg å være i dårligere stand enn forventet.

Om du skulle angre på kjøpet av din Volkswagen har du full bytterett innen 30 dager eller 1 000 km. Du kan bytte til en annen bruktbil fra samme forhandler - enten i samme prisklasse eller høyere mot et mellomlegget.

Tips: du kan lese mer om dine rettigheter og få tips og råd i forbindelse med bruktbilkjøp hos Forbrukerrådet og NAF.

Ofte stilte spørsmål

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen‑forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% batterinivå. Leasing og lån forutsetter finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende, og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele finansieringsperioden. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden. We / VW Connect Plus lisens og We / VW Connect gjelder i hhv. 2 år fra bilens første registreringsdato. De digitale ytelsene leveres av Volkswagen AG, og forutsetter aksept av vilkår, egen profil og bruk av applikasjon(er) fra Volkswagen AG. Etter utløpsdatoene angitt over kan tjenestene, forutsatt tilgjengelighet fra produsenten og at bilen har relevant programvare installert, forlenges hos Volkswagen AG.