• Fra kr 399 900
 • Effekt170/286 hk
  1
 • Rekkevidde inntil569 km
 • Batterikapasitet77 kWh
 • Ladeeffekt AC-lading inntil11 kW
 • Ladetid DC-lading (10-80%)28 min
 • Totalvekt tilhenger1 200 kg

Komplett familie-SUV med 4MOTION firehjulstrekk

Den elektriske SUV-en ID.4 kombinerer det beste fra to verdener; plass og fleksibilitet som i en stor moderne familie-SUV med bærekraftig mobilitet og elektriske ytelser. ID.4 er en stor og fleksibel SUV med sitt rommelige interiør, bagasjerom på hele 543 liter med bakseteryggen i oppreist stilling og med lang elektrisk rekkevidde. ID.4 er en fullelektrisk familebil som skapt for norske forhold i kombinasjon med bakhjulstrekk og firehjulstrekk.  

Sommerkampanje ID.4

Velg mellom 3 års serviceavtale og vinterhjul - eller gunstig finansiering. 

2.
Med forbehold om avvik og endringer.

ID.4 med serviceavtale og vinterhjul — fra kr 399 900 

ID.4 med serviceavtale og vinterhjul — fra kr 399 900 

vw id4 pro 4motion highline firehjulstrekk kampanje

Hvis du kjøper en ID.4 innen 31. august 2024 tilbyr vi:

 • 19” Goodyear vinterhjul og serviceavtale 3 år/fri km inkludert i prisen. 
  Kundefordel kr 40 707
3.
Pris gjelder levert Oslo inkl. frakt og leveringsomkostninger. Strømforbruk blandet kjøring fra 16,3 kWh/100 km. CO2-utslipp fra 0 g/km. Verdiene vil endres etter valgt utstyr. Avbildet modell kan avvike fra standard.

ID.4 Pro 4MOTION Highline fra kr 479 900 — med gunstig finansiering

ID.4 Pro 4MOTION Highline fra kr 479 900 — med gunstig finansiering

vw id4 pro 4motion highline firehjulstrekk kampanje

Alternativt kan du som kunde velge gunstig finansiering på ID.4 Pro 4MOTION Highline fremfor serviceavtale og vinterhjul inkludert. Denne modellen koster fra 479 900kr. Kampanjen varer frem til 31. august 2024. og vi tilbyr 2,99%

Inkludert utstyr i ID.4 Pro 4MOTION Highline:

Lettmetallfelger «Hamar» 8J x 19", med 235/55 R 19 dekk foran og 255/50 R 19 bak
Easy Open/Close sensorstyrt bakluke
Design-og lyspakke
- Dynamiske LED-Matrix frontlykter med velkomstlys og allværslys
- Dynamisk lysassistent
- LED lyslist mellom frontlyktene
- 3D-LED baklykter med dynamiske blinklys
- Mørke sideruter og bakrute
Førerassistentpakke
- Ryggekamera
- Belyste dørhåndtak
- Coming and leaving Keyless Accsess, nøkkelfri åpning og låsing
- Tyverialarm med innvendig bevegelsessensor og slepebeskyttelse
- Proaktiv passasjerbeskyttelse
- Park Assist parkeringsassistent
Infotainmentpakke
- Navigasjonssystem «Discover Pro» med 12,9” infotainmentskjerm
- Komforttelefon med induksjonslading
4.
Eff. rente 5,32% ved lånebehov kr 150 000 o/5år, etableringsgebyr kr 3 033. Totalt kr 172 494. Forutsetter 35% egenkapital og  finansiering i Volkswagen Financial Services. Flytende kampanjerente i de tre første årene (p.t. 2,99%, som deretter justeres til gjeldende produktrente p.t. 8,40%). Både kampanje- og produktrente er flytende og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele låneperioden. Kampanjeperiode fra 01.06.2024 til 31.08.2024.

Detaljene på ID.4

Velg ønsket kategori, eller scroll deg igjennom alle høydepunktene.

Bestill prøvekjøring

Velg forhandler og legg inn ønsket tidspunkt for prøvekjøring, så blir du kontaktet for å bekrefte tid for prøvekjøring. 

IQ.DRIVE assistentsystemer

vw id4 area view

ID.4 leveres som standard med Adaptiv Cruise Control (ACC) og Lane Assist filholderassistent, mens Travel Assist kjøreassistent, Side Assist blindsoneassistent og Park Assist parkeringsassistent kan legges til mot pristillegg.

Biltester og kundeomtaler

ID.4 er blitt testet av ledende og uavhengige eksperter. Se deres opplevelse og omtaler av Volkswagen ID.4 og hvorfor nettopp denne modellen er en sikker og tilnærmet perfekt familiebil.

 • Norsk elbilforening: "Denne utgaven gjør ID.4 mer aktuell enn noen gang"

 • TV2: "Endelig full hastighet på vinteren"

 • Motor: "Firehjulsdrift, stort og lettlastet bagasjerom, masse kupéplass, rekkevidde i øvre sjiktet i klassen og forbedret ladeevne, gir en tilnærmet komplett familiebil"

 • Nybiltester: "En veldig god bil har nå bare blitt enda bedre, og det er lett å forstå hvorfor mange velger ID.4 når de skal ha ny bil"

Ofte stilte spørsmål – ID.4

Be om pristilbud

Kontakt din lokale forhandler for et uforpliktende pristilbud på ID.4.

Volkswagen tilbehør

Utstyr din bil med Volkswagen originalt tilbehør. Hos oss får du alt fra bilstoler, ladebokser, beskyttelsespakker og ekstra ladekabler.

Nyttige snarveier

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

1.
Den maksimale effekten er tilgjengelig ved høyest mulig batteriladetilstand og med et optimalt driftstemperaturområde for høyvoltsbatteriet. Effekten som er tilgjengelig i individuelle kjøresituasjoner, avhenger av variable faktorer som omgivelsestemperatur, temperatur, lading, status eller fysisk aldring av høyvoltsbatteriet.
Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen‑forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% batterinivå. Leasing og lån forutsetter finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende, og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele finansieringsperioden. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.