• Pris fra kr518 400
  • Kampanjerente 2,99 %1
  • Effekt204 hk
  • Rekkevidde inntil419 km
  • Batterikapasitet 77 kWh
  • Ladeeffekt AC-lading inntil11 kW
  • DC-lading (5-80%) inntil30 min
  • Varerom3,9 m3

Setter ny standard i elvarebilsegmentet

ID. Buzz Cargo setter en ny standard for elektrisk rekkevidde i varebilmarkedet med inntil 419 km. Den er Europas første helelektriske varebil, utviklet som elbil fra bunnen av.

2,99%1  rente  ID. Buzz Cargo

2,99%1  rente  ID. Buzz Cargo

vw id buzz cargo leasing kampanje

Bestiller du ny ID. Buzz Cargo innen 31. desember 2023 tilbyr vi:

  • 2,99%1 rente på finansiering

ID. Buzz Cargo fra kr 518 4002

Brosjyre med tekniske data og utstyr

Last ned brosjyren og se alt elvarebilen byr på.

VW ID. Buzz Cargo elvarebil

Kåret til “Van of the Year” 2023

Hvert år kårer Europas mest fremtredende biljournalister årets varebil og denne gang gikk den prestisjetunge prisen "International Van of the Year" til ID. Buzz Cargo.

vw ID. Buzz Cargo elvarebil

2/3-seter og romslig varerom!

Over Caddy Cargo finner du ID. Buzz Cargo. Stikkord:  plass til 2 europaller, 3,9 m3  lasterom, inntil 625 kg nyttelast. I tillegg er hengervekten på opptil 1 000 kg og gjennomlastingsluke i skilleveggen leveres som standard.

Nyttig info 

Informasjon om bilen

ID. Buzz Cargo tar et viktig steg i riktig retning

ID. Buzz Cargo tar et viktig steg i riktig retning

vw ID. Buzz Cargo elvarebil

Visste du at materialene i ID. Buzz Cargo inneholder gjenvunnet plast og blir overlevert karbonnøytral til europeiske kunder? Dette og flere andre tiltak er alle i tråd med Volkswagen sin bærekraftsstrategi.

Fordeler og ladetips

Her finner du nyttig informasjon relatert til kjøp og bruk av elvarebil. Kanskje senker dette terskelen for å bytte til elektrisk varebil, eller bygger opp under valget du allerede har tatt?

Informasjon om bilen

Bestill prøvekjøring

Kontakt forhandler og be om prøvekjøring i dag!

ID. Buzz Cargo deler et unikt DNA med sin forgjenger T1

I folkevognbussen T1, som ID. Buzz Cargo henter sin inspirasjon fra, satt man praktisk talt på toppen av forakselen uten overheng hverken foran eller bak på bilen. Den samme følelsen har man nå forsøkt å gjenskape med ID. Buzz Cargo så langt det lar seg gjøre for å skape det samme unike utseende. Av hensyn til både sikkerhet og nødvendig teknologi har ikke ID. Buzz Cargo fått et like butt frontparti som T1. Til tross for dette er det liten tvil om at ID. Buzz Cargo deler et unikt DNA med sin forgjenger T1, og viderefører 70 år med folkevogn-kunnskap inn i fremtiden!

vw ID. Buzz Cargo elvarebil

Selv om koblingene til ikonet er mange sørger ID. Buzz Cargo samtidig for å gi elbilen et nytt ansikt. Det Volkswagen nå har klart å skape er en elvarebil uten rival - blant annet fordi den ikke er basert på kompromisset om en multiplattform, men bygget som en ren elektrisk bil fra grunnen av slik som øvrige ID.-modeller fra Volkswagen. Og takket være Volkswagen sin kloke beslutning om å produsere ID. Buzz i to versjoner (elvarebil og elbil) vil både bedriftskunder og privatpersoner være i stand til å nyte godt av elbilfordelene disse byr på.

Bygg bil

Lek deg rundt og bygg drømmebilen!

Ofte stilte spørsmål 

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

1.
Eff. rente 5,32% ved lånebehov kr 150 000 o/5år, etableringsgebyr kr 3 024. Totalt kr 172 154. Forutsetter finansiering i Volkswagen Financial Services. Flytende kampanjerente i de tre første årene (p.t. 2,99%, som deretter justeres til gjeldende produktrente p.t. 8,15%). Både kampanje- og produktrente er flytende og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele låneperioden. Gjelder kun nye bestillinger til 31.12.2023. 
2.
ID. Buzz Cargo: Pris gjelder levert Oslo inkl. frakt og leveringsomkostninger. Strømforbruk blandet kjøring fra 20,7 kWh/100 km. CO2-utslipp fra 0 g/km. Verdiene vil endres etter valgt utstyr. Avbildet modell kan avvike fra standard. Gjelder til 31.12.2023.
  • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% SOC (batteriets ladenivå). Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.