• Fra kr558 240 ekskl. mva.
  • Effekt286 hk
    1
  • Rekkevidde inntil454 km
  • Batterikapasitet 79 kWh
  • Ladeeffekt AC-lading inntil11 kW
  • DC-lading inntil185 kW
  • Varerom3,9 m3

Setter ny standard i elvarebilsegmentet

ID. Buzz Cargo er varebilutgaven av den elektriske flerbruksbilen ID. Buzz. ID. Buzz Cargo setter en ny standard for elektrisk rekkevidde i varebilmarkedet med inntil 454 km. Den er Europas første helelektriske varebil, utviklet som elbil fra bunnen av. 

Nye ID. Buzz Cargo

Nye ID. Buzz Cargo

vw id buzz cargo sett forfra

ID. Buzz Cargo får svært attraktive oppgraderinger. 

Betydelig økt effekt på 2861 hk 
Høyere dreiemoment på 560 newtonmeter
Økt tilhengervekt på 1 200kg
Økt nyttelast på 745kg
4MOTION firehjulstrekk
Økt ladehastighet på inntil 185 kW
Lengre rekkevidde på 454km
Varmepumpe (ekstrautstyr)
Økt standard sikkerhetsutstyr
Ny 12,9’’ infotainmentskjerm
Nytt infotainmentssystem, nytt grensesnitt og lynrask respons
Belyst touch-panel for styring av volum og klimaanlegg

Spar kr 54 570 ekskl. mva ID. Buzz Cargo

Spar kr 54 570 ekskl. mva ID. Buzz Cargo

vw id buzz cargo kampanje

Bestiller du ny ID. Buzz Cargo innen 31. Juli 2024 tilbyr vi:

  • ID. Buzz Cargo Pluss fra kr 546 480 ekskl. mva.
  • Serviceavtale 2 år til kr 0

Spar kr 54 570 ekskl. mva.

Inkludert utstyr:

Lyspakke
- LED-Matrix frontlykter,
- Dynamisk fjernlysassistent
- Automatisk nærlyskontroll m.m.)
Keylesspakke
- Avansert nøkkelfri åpning/låsing og start
- SAFELOCK og alarm
Elektrisk svingbart tilhengerfeste med totalvekt 1 200 kg

Detaljene på ID. Buzz Cargo

IQ.DRIVE assistentsystemer

vw id buzz cargo sikkerhet

ID. Buzz Cargo er en sikker varebil og har god beskyttelse av voksne og myke trafikanter. ID. Buzz Cargo leveres blant annet med ryggekamera og Front Assist - autonom nødbremsing med varsling for fotgjengere og sykler.

Bestill prøvekjøring

Velg forhandler og legg inn ønsket tidspunkt for prøvekjøring, så blir du kontaktet for å bekrefte tid. 

ID. Buzz Cargo deler et unikt DNA med sin forgjenger T1

I folkevognbussen T1, som ID. Buzz Cargo henter sin inspirasjon fra, satt man praktisk talt på toppen av forakselen uten overheng hverken foran eller bak på bilen. Den samme følelsen har man nå forsøkt å gjenskape med ID. Buzz Cargo så langt det lar seg gjøre for å skape det samme unike utseende. Av hensyn til både sikkerhet og nødvendig teknologi har ikke ID. Buzz Cargo fått et like butt frontparti som T1. Til tross for dette er det liten tvil om at ID. Buzz Cargo deler et unikt DNA med sin forgjenger T1, og viderefører 70 år med folkevogn-kunnskap inn i fremtiden!

vw ID. Buzz Cargo elvarebil

Selv om koblingene til ikonet er mange sørger ID. Buzz Cargo samtidig for å gi elbilen et nytt ansikt. Det Volkswagen nå har klart å skape er en elvarebil uten rival - blant annet fordi den ikke er basert på kompromisset om en multiplattform, men bygget som en ren elektrisk bil fra grunnen av slik som øvrige ID.-modeller fra Volkswagen. Og takket være Volkswagen sin kloke beslutning om å produsere ID. Buzz i to versjoner (elvarebil og elbil) vil både bedriftskunder og privatpersoner være i stand til å nyte godt av elbilfordelene disse byr på.

Bygg din ID. Buzz Cargo

Ofte stilte spørsmål ID. Buzz Cargo

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

1.
Den maksimale effekten er tilgjengelig ved høyest mulig batteriladetilstand og med et optimalt driftstemperaturområde for høyvoltsbatteriet. Effekten som er tilgjengelig i individuelle kjøresituasjoner, avhenger av variable faktorer som omgivelsestemperatur, temperatur, lading, status eller fysisk aldring av høyvoltsbatteriet.
2.
Foreløbig verdi. Endelige verdier vil foreligge etter endelig typegodkjenning.
Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen‑forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% batterinivå. Leasing og lån forutsetter finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende, og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele finansieringsperioden. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.