• Pris fra kr617 345 eks mva.
 • Effekt205-240 hk
 • MotorDiesel
 • Antall seter2-5
 • Totalvekt tilhenger3 500 kg
 • Nyttelast inntil931 kg
 • Vadedybde800 mm

Enda sterkere og enda tøffere

Amarok er tilbake - enda sterkere, tøffere og baskere! Den tilbys i fire ulike utstyrsversjoner, alle fullspekket med smarte løsninger som standard eller tilvalg.

Amarok har mange høydepunkter. Her er noen av dem: 

Kraftig V6-motor

De viktigste stikkordene under panseret på den nye Amarok er effektivitet og rå kraft takket være mulighet for V6-motor og trekkraft på opptil 600 Nm i kombinasjon med avansert firehjulstrekksystem og 10-trinns automatgir som standard. Du får også 3 500 kg tilhengervekt og et enda mer gjennomtenkt lasteplan med på kjøpet!

Sikkerhet

Amarok kan leveres med inntil 25 assistentsystemer for økt sikkerhet og optimal kjøreglede.

vw amarok pickup utstyrsversjoner

Høyt nivå av standardutstyr

Amarok er en godt utstyrt pickup og leveres som standard med bl.a parkeringsvarmer, digital cockpit og sprøytet planbeskyttelse. 

Detaljene på Amarok

Informasjon om bilen

En fullblods terrengbil
presenterer offroad-følelsen:

 • Akselavstand

  Amarok er 5 350 mm lang – 96 mm lengre enn forgjengeren. Akselavstanden har økt med 173 mm til totalt 3 270 mm, noe som gir betydelig bedre plass i kupeen. Ettersom akselavstanden øker mer enn pickupens totale lengde, blir overhengene kortere. Dette gir større slippvinkel og enda bedre offroad-kjøreegenskaper.

 • Innkoblbar eller permanent 4MOTION firehjulstrekk

  Amarok tilbys med innkoblbar og permanent firehjulstrekk i kombinasjon. I tillegg til dette vil to ulike dieselmotorer med fire til seks sylindre sørge for perfekt kraftoverføring for å sikre suverene offroad-kjøreegenskaper.

 • Flere kjøremoduser, bedre kjørekomfort

  Forhåndskonfigurerte kjøremoduser hjelper deg i spesielle offroad-situasjoner. Kjørekomforten øker til et enda høyere nivå takket være mer enn 25 assistentsystemer.

 • Vadedybde på 800 mm

  Mye har økt eller blitt større med Amarok, og dette gjelder også for vadedybden som nå er på 800 mm. Dette er en økning på hele 300 mm sammenlignet med forgjengeren.

Bestill prøvekjøring

Kontakt forhandler og be om prøvekjøring i dag!

Mer om Amarok

Tekniske data

Amarok er et blikkfang på alle måter. Selv når det kommer til mål, dimensjoner og ytelse.

Utstyrsversjoner

Amarok er tilgjengelig i fire ulike ustyrsversjoner; «Life», «Style» og topputgavene «PanAmericana» (offroad) og «Aventura» (on-road).

Be om pristilbud

Motta et uforpliktende pristilbud på Amarok.

Ofte stilte spørsmål 

Påmelding nyhetsbrev Volkswagen Nyttekjørtøy

Meld deg på, og motta siste nytt fra Volkswagen Nyttekjøretøy!

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

 • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% SOC (batteriets ladenivå). Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.