24-modell av ID. Buzz Pro kan ikke lenger fabrikkbestilles. Ta kontakt med en forhandler for informasjon om ledige lagerbiler.

  • Fra kr618 100
  • Effekt204 hk
    1
  • Rekkevidde inntil 415 km
  • Batterikapasitet77 kWh
  • Ladeeffekt AC-lading inntil11 kW
  • Ladetid DC-lading (5-80%) inntil30 min
  • Bagasjeromsvolum1 121 liter

Familiebil designet for en ny tid

Et klassisk ikon i en helt nyutviklet elektrisk utførelse – møt den moderne folkevognbussen ID. Buzz! Med den elektriske flerbruksbilen fra Volkswagen får du en romslig og sikker familiebil med stor plass for både passasjerer og bagasje.

Veien til Bølgene

Veien til Bølgene

vw id buzz veien til bølgene

Bli med Kjetil Simonsen på en ekstraordinær reise idet han setter kurs mot Hoddeviks bølger i Norge med ID. Buzz.

IQ.DRIVE assistentsystemer

vw id buzz sikkerhet

ID. Buzz er en sikker bil og har god beskyttelse av voksne, barn og myke trafikanter. ID. Buzz leveres blant annet  med Lane Assist filholderassistent og Front Assist med city nødbrems funksjon som standard.

Nyhet: ID. Buzz i lang utgave

Volkswagen utvider ID. Buzz-porteføljen med en 25 cm lenger utgave. Den lange utgaven av ID. Buzz blir tilgjengelig med sterkere motor, større batteri og setekombinasjoner på fem, seks og syv-seter. 

vw id buzz lang utgave med inntil syv seter

Større, romsligere og flere seter: En tredje seterad gir plass til inntil syv personer

Den lange utgaven av ID. Buzz byr på tre ulike setekombinasjoner: fem, seks eller syv-seter. Velger du seks eller syv-seter, der du har tre seterader, kan bakerste rad justeres i lengderetningen, eller tas ut. Den økte akselavstanden gir 8,5 cm økt plass i andre seterad, mens tredje seterad får 16,5 cm ekstra plass i lengderetningen. Dermed byr ID. Buzz med lang akselavstand et bagasjerom på 2 469 liter med nedfelte bakseter på andre seterad, og tredje seterad demontert.

Har du behov for isofix-festepunkter er ID. Buzz i langt utgave den perfekte familiebilen. I den lange utgaven er baksetene på tredje seterad, ytre bakseter på andre seterad og passasjersetet foran utstyrt med isofix-festepunkter for enkel motering/demontering av bilstoler. 

vw id buzz sterkere motor

Sterkere motor. Lengre rekkevidde

Langversjonen av ID. Buzz Pro blir tilgjengelig med en ny og sterkere motor på 2861 hk, et dreiemoment på hele 560 Nm og økt topphastighet på 160 km/t.

Den lange akselavstanden gir plass til et enda større batteri, med en nettokapasitet på 86 kWh (91 kWh brutto). Det gir en estimert rekkevidde på inntil 474 km (ikke testet). Nå også med varmepumpe for økt rekkevidde i kalde temperaturer. På kompatible hurtigladestasjoner lades batteriet med en ladeeffekt på inntil 200 kW, mens ladetiden fra 10-80% tar ca. 25 min. 

vw id buzz lang utgave panoramaglasstak

Panoramaglasstak

ID. Buzz kommer med et stort glasstak som kan dimmes. Den gjennomsiktige overflaten strekker seg fullstendig over første og andre seterad, og det 1,5 m2 store glasstaket gir en enda større romfølelse med tre cm ekstra innvendig høyde i den allerede romslige bilen. 

Bestill prøvekjøring

Velg forhandler og legg inn ønsket tidspunkt for prøvekjøring, så blir du kontaktet for å bekrefte tid. 

ID. Buzz deler et unikt DNA med sin forgjenger

I folkevognbussen T1, som ID. Buzz henter sin inspirasjon fra, satt man praktisk talt på toppen av forakselen uten overheng hverken foran eller bak på bilen. Den samme følelsen har man nå forsøkt å gjenskape med ID. Buzz så langt det lar seg gjøre for å skape det samme unike utseende. Av hensyn til både sikkerhet og nødvendig teknologi har ikke ID. Buzz fått et like butt frontparti som T1. Til tross for dette er det liten tvil om at ID. Buzz deler et unikt DNA med sin forgjenger T1, og viderefører 70 år med folkevogn-kunnskap inn i fremtiden!

vw ID. Buzz elbil

Selv om koblingene til ikonet er mange sørger ID. Buzz samtidig for å gi elbilen et nytt ansikt. Det Volkswagen nå har klart å skape er en stor elbil uten rival - blant annet fordi den ikke er basert på kompromisset om en multiplattform, men er bygget som en ren elektrisk bil fra grunnen av slik som øvrige ID.-modeller fra Volkswagen. Og takket være Volkswagen sin kloke beslutning om å produsere ID. Buzz i to versjoner (elbil og elvarebil) kan både privat- og bedriftskunder nyte godt av elbilfordelene disse byr på.

Ofte stilte spørsmål 

Be om pristilbud

Send inn en uforpliktende prisforespørsel i dag og bli kontaktet.

Volkswagen tilbehør

Utstyr din bil med Volkswagen originalt tilbehør. Hos oss får du alt fra bilstoler, ladebokser, beskyttelsespakker og ekstra ladekabler.

Nyttige snarveier