VW ID.3 sett forfra parkert i en park

ID.3

1.
Avbildet modell kan avvike fra standard.
Pris fra kr
372 200
Rekkevidde
Inntil 412km
Ladetid hurtiglading DC (5-80% SOC)
35min (inntil 120 kW)
Strømforbruk blandet kjøring fra
15,7kWt/100 km
Antall seter
5
Bagasjeromsvolum
385liter (1267 seterygg nede)

Proppfull av innovasjoner og et trygt valg

ID.3 – eller «fremtIDens bil» som vi liker å kalle den. Proppfull av innovasjoner med en elektrisk rekkevidde på inntil 412 km, og med topp resultat i sikkerhetstest er dette et trygt valg for deg. Og som «fremtidens bil» er den også en del av «Way to zero»-satsingen til Volkswagen. Det betyr at ID.3 leveres helt CO2-nøytralt. Les mer om Volkswagen og bærekraft her – og velkommen til prøvekjøring!

ID.3 har mange høydepunkter. Her er noen av dem:

ID. Light

Interaktiv ambientebelysning.

VW ID.3 sett fra bakfra parkert i en bygate
1
1.
Avbildet modell kan avvike fra standard.

Rekkevidde og ladehastighet

Inntil 412 km rekkevidde. Inntil 120 kW DC ladehastighet.

VW ID.3 frontseter setetrekk i artvelour kunstskinn

Størrelse og plass

 Romslig "Open space" kupé.

Nyttig info ID.3

ID.3 setter en helt ny standard i kompaktklassen. Dette er en perfekt bil for hverdagsbruk, enten du kjører til jobb, til treninger eller rett og slett bare ønsker en sporty og lettkjørt bil. ID.3 er overraskende romslig til å være en kompakt bil og du kan enkelt ta med deg venner eller familien på langtur.

Informasjon om ID.3

Prøvekjør ID.3

Velg forhandler og legg inn ønsket tidspunkt for prøvekjøring, så blir du kontaktet for å bekrefte tid for prøvekjøring. 

Standardutstyr

ID.3 Pro Limited har bl.a følgende standardutstyr:

 • 18" Lettmetallfelger "East Derry"
 • Ryggekamera skjult i Volkswagen logo bak
 • Keyless Access nøkkelfri åpning og låsing med startknapp
 • Tyverialarm med innvendig bevegelsessensor
 • Proaktiv passasjerbeskyttelse 
 • Belyste dørhåndtak utvendig
 • Parkeringsassistent
 • Setetrekk i Artvelour og kunstskinn (sidevanger, bakside og armlener)
 • Dørpaneler i kunstskinn
 • Baksete med midtarmlene og skiluke
 • Premium ambientebelysning i 30 valgfrie farger
 • Høydejusterbart passasjersete
 • Mørke ruter

Be om pristilbud

Kontakt din lokale forhandler for et uforpliktende pristilbud på ID.3.

Pakkeoversikt

 

 

Pakke

Førerassistentpakke

Infotainmentpakke

Komfortpakke

Interiørpakke Style

Bygg din ID.3

Ofte stilte spørsmål – ID.3

ID. Buzz

Behov for mer plass enn det ID.3 kan tilby?

vw ID. Buzz elbil

ID. Buzz er vår største elbil og passer godt for alle som ønsker seg en litt anderledes familiebil med 5 seter. Her får du mye sjarm, rikelig med rekkevidde (inntil 418 km) og bagasjeplass (1.121 liter), generøs takhøyde samt bakseter som både kan justeres i lengderetning og legges ned separat i en 40/60 splitt.

Volkswagen Way to ZERO

Volkswagen har sluttet seg til Paris-avtalen og vi ønsker å ta ansvar for vår andel av de globale CO2-utslippene. Målet er å være CO2-nøytralt selskap innen 2050.

Andre bilmodeller du kanskje er interessert i

Vilkår Volkswagen

 • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

  Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80 % SOC (batteriets ladenivå).

  Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.