vw id3

ID.3
Elbil med lang rekkevidde

 • Pro fra kr384 900
 • Pro S fra kr439 900
 • Effekt204 hk
 • Rekkevidde inntil570 km
 • Batterikapasitet58/77 kWh netto
 • Ladeeffekt AC-lading inntil11 kW
 • Ladetid DC-lading (5-80%) inntil35 min
 • Totalvekt transportfeste75 kg

Oppgraderte ID.3 – romslig og kompakt elbil med lang rekkevidde

ID.3 var første modell om ble lansert i Volkswagens ID.-familie, og ble på kort tid en bestselger i Norge. Nå kommer den i ny og oppgradert utgave, med blant annet nytt interiør, nye, tøffe designelementer og lang WLTP-rekkevidde på inntil 570 km.

ID.3 tilbys også med blant annet AR Head-up display, større 12" infotainmentskjerm, dynamiske LED-Matrix hovedlykter, parkeringsassistent med minnefunksjon og ryggekamera.

Sagt på en annen måte: Den kompakte og romslige elbilen har blitt enda bedre. 

Spar inntil kr 23 600 på ID.3

Spar inntil kr 23 600 på ID.3

vw id3 lanseringskampanje

Bestiller du ny ID.3 innen 31. desember 2023 tilbyr vi:

 • Utstyrsversjonen ID.3 Pro med 2,99%1 rente på finansiering

ID.3 Pro 75 Jubileumspris fra kr 384 9002Spar inntil kr 17 300

ID.3 Pro S 75 Jubileumspris fra kr 439 9002Spar inntil kr 23 600

--:--

Detaljene på ID.3

Velg ønsket kategori, eller scroll deg igjennom alle høydepunktene. 

IQ.DRIVE assistentsystemer

vw id3 park assist

ID.3 er en sikker bil og har god beskyttelse i alle kategorier av voksne og barn og myke trafikanter. ID.3 leveres med Lane Assist filholderassistent og Front Assist med city nødbrems funksjon som standard. 

Bestill prøvekjøring

Velg ønsket forhandler og bestill ønsket tidspunkt for prøvekjøring i dag.

Standardutstyr

ID.3 har bl.a følgende standardutstyr:

 • Varmepumpesystem med aktiv batterioppvarming og -kjøling for mindre rekkeviddetap ved -15°C til 10°C
 • 2-soners Climatronic elektronisk klimaanlegg
 • 12" Navigasjonssystem Discover Max
 • Oppvarmede forseter
 • Baksete med midtarmlene og skiluke
 • «Plug & charge»
 • Varmeisolerende frontrute
 • Fire høyttalere foran + senterhøyttaler
 • Delt bakseterygg 60/40
 • ISOFix barneseteinnfestinger for i-Size foran og bak

Utvendige mål

 • Lengde: 4264 mm
 • Akselavstand: 2770 mm
 • Høyde: 1564 mm
 • Bredde inkl utvendige speil: 2070 mm

Utstyrspakker

 

 

Utstyrsversjon

Pro

Pro S 4-seter

Eksteriørpakke

Ekstrautstyr

Ekstrautstyr

Eksteriørpakke + for Pro

Ekstrautstyr

-

Eksteriørpakke + for Pro S

-

Ekstrautstyr

Førerassistentpakke

Ekstrautstyr

Ekstrautstyr

Førerassistentpakke +

Ekstrautstyr

Ekstrautstyr

Komfortpakke

Standardutstyr

Standardutstyr

Interiørpakke Style for Pro

Ekstrautstyr

-

Interiørpakke Style for Pro S

-

Ekstrautstyr

Interiørpakke Style + for Pro

Ekstrautstyr

-

Interiørpakke Style + for Pro S

-

Ekstrautstyr

Pro

Ekstrautstyr

Pro S 4-seter

Ekstrautstyr

Bygg din ID.3

Lek deg rundt og bygg drømmebilen.

Ofte stilte spørsmål – ID.3

Be om pristilbud

Kontakt din lokale forhandler for et uforpliktende pristilbud på den nye ID.3.

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

1.
Eff. rente 5,32% ved lånebehov kr 150 000 o/5år, etableringsgebyr kr 3 024. Totalt kr 172 154. Forutsetter finansiering i Volkswagen Financial Services. Flytende kampanjerente i de tre første årene (p.t. 2,99%, som deretter justeres til gjeldende produktrente p.t. 8,15%). Både kampanje- og produktrente er flytende og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele låneperioden. Kampanjeperiode fra 16.11.2023 til 31.12.2023. 
2.
ID.3: Pris gjelder levert Oslo inkl. frakt og leveringsomkostninger. Strømforbruk blandet kjøring fra 15,3 kWh/100 km. CO2-utslipp fra 0 g/km. Verdiene vil endres etter valgt utstyr. Avbildet modell kan avvike fra standard. Gjelder til 31.12.2023.
 • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% SOC (batteriets ladenivå). Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.