Grunnet leveringsutfordringer, samt midlertidig stopp i produksjonen av utvalgt utstyr og drivlinjer til Crafter, er bla. muligheten for å bestille 4MOTION utilgjengelig for øyeblikket. Følgelig er også disse alternativene fjernet fra konfiguratoren inntil videre. Finn og kontakt forhandler for mer informasjon.

  • Pris fra kr500 911 eks mva.
  • Tilhengervektopptil 3 500 kg
  • Motorvalg102 - 177 hk
  • Tilbys med8-trinns automatgir
  • Antall seter3 seter
  • Tilbys også somPickup | Chassis Skapbil | Minibuss m.m.
  • Skreddersøm3 lengder- og takhøyder

Crafter har mange høydepunkter. Her er noen av dem: 

Spørsmål? Kontakt forhandler

Crafter introfilm

Overlegen lasteevne er bare ett av mange argumenter for hvorfor du bør velge Crafter. Andre er klasseledende kjørekomfort (takket være gode seter som tar vare på yrkesryggen) og en rekke påbyggsmuligheter som sikrer at Crafter går hånd i hånd med dine fraktbehov.

VW Crafter varebil

Klassens beste lasteevne

Crafter varebil har beste lasteevnen i sin klasse - med hele 1.311 mm åpningsbredde på skyvedør, høyest lasterom på opptil 2.196 mm, 100 mm lavere lastekant og nyttelast på opptil 1.278 kg.

vw Crafter minibuss

Mange påbyggsmuligheter

Vi samarbeider med noen av bransjens beste påbyggere og leverer en rekke påbyggsløsninger av ypperste kvalitet. Her er det gjerne et Crafter chassis eller en Crafter varebil som er utgangspunktet for på- eller ombygget.

Nyttig info 
Crafter varebil

Spørsmål? Kontakt forhandler

Oversikt

Bygg bil

Lek deg rundt og bygg drømmebilen!

Ved kjøp av ny varebil
kan du trenge dette

Spørsmål? Kontakt forhandler

Informasjon om bilen

Be om pristilbud

Send inn en uforpliktende prisforespørsel på Crafter og bli kontaktet. Spørsmål? Kontakt forhandler

Prøvekjør
Crafter varebil

Kontakt forhandler og be om prøvekjøring i dag!

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

  • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% SOC (batteriets ladenivå). Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.