Volkswagen ID. Vizzion logo
Volkswagen ID. Vizzion logo
Volkswagen ID. Vizzion logo

Om Volkswagen Norge

Norges største bilimportør

Velkommen til oss! Volkswagen i Norge importeres av Norges største bilimportør, Harald. A. Møller AS . Harald Aars Møller etablerte i 1936 Strømmen Auto, som dannet grunnlag for det som nå er Nord-Europas ledende bilkonsern med nærmere 3800 medarbeidere. 21. oktober i 1948 ble importørkontrakten med Volkswagen AG  signert, som den 7. importøren i verden. Volkswagen har i en årrekke vært Norges mest kjøpte bilmerke med Volkswagen Golf som bestselger i flere år på rad. I 2019 ble det totalt omsatt 18 949 Volkswagen personbiler i Norge, som utgjorde en markedsandel tilsvarende 13,3%. Volkswagen er Norges mest kjøpte bilmerke, og det for tiende året på rad i 2019. Dette er ikke medregnet Volkswagen nyttekjøretøy, som også importeres gjennom Harald A. Møller AS. Volkswagen Nyttekjøretøy  tilbyr varebiler og store familiebiler. 

Stort forhandlernett på tvers av landet

73 Volkswagen-forhandlere og 84 serviceverksteder

I 1956 åpnet det første store forhandleranlegget for Volkswagen på Skøyen. Siden det har Volkswagens forhandlernett vokst på tvers av landet og teller nå 73 forhandlere av Volkswagen og 84 serviceverksteder. Hos våre forhandlere finner du nye biler innen følgende bilkategorier; elbil, ladbar hybridbil, stasjonsvogn, sedan, SUV, kompaktbil, småbil og 7-seter. Vi tilbyr også bruktbil, og deler og tilbehør til bil. På våre serviceverksteder bruker vi Volkswagen Originaldeler og har utdannede fagfolk til å utføre serviceoppdrag, enten om det er gjennomføring av EU-kontroll, frontruteskift, reparasjon på bil - alt fra enkle bytter av slitte deler til mer kompliserte reparasjoner. I Norge er vi mer enn 2500 medarbeidere som jobber med salg og service på Volkswagen, fordelt på mer enn 80 steder i hele landet. 

Kontakt oss

Telefon: 24 03 35 70

Åpningstider kundeservice Volkswagen Norge

Mandag til fredag: 08.00 - 18.00
Lørdag og søndag: Stengt

Vi tilbyr forsikrings- og finansieringsordninger

Vi er her for deg

I 2009 inngikk Harald A. Møller AS avtale med Volkswagen Financial Services AG  og kan derfor tilby deg som kunde gode forsikrings- og finansieringsordninger gjennom vårt finansieringsselskap, Volkswagen Finans. Du kan lese mer om forsikring og finansiering her.

Hos Volkswagen jobber vi med grunnverdiene om å være åpne, ærlige og initiativrike. Vi jobber for å skape verdier både for våre kunder, våre eiere, våre medarbeidere og våre samarbeidspartnere. 

Takk for at du besøker oss!

Kontakt Volkswagen Financial Services

Har du spørsmål om din leasing eller låneavtale? 

Nyttige snarveier

Oi sann! Nettleseren du bruker støttes ikke eller er utdatert

Vi kan ikke vise deg innholdet på denne nettsiden fordi din nettleser enten er utdatert eller ikke støttes. Nettsiden fungerer best med Firefox eller Google Chrome. Les mer og last ned Firefox nettleser her eller Google Chorme nettleser her