Volkswagen ID. Vizzion logo
Volkswagen ID. Vizzion logo
Volkswagen ID. Vizzion logo

Om Volkswagen Norge

Velkommen til oss! Volkswagen i Norge importeres av Norges største bilimportør, Harald. A. Møller AS. Harald Aars Møller etablerte i 1936 Strømmer Auto, som dannet grunnlag for det som nå er Nord-Europas ledende bilkonsern med nærmere 3800 medarbeidere. 21. oktober i 1948 ble importørkontrakten med Volkswagen AG signert, som den 7. importøren i verden.

Kontakt oss

Telefon: 24 03 35 70

Åpningstider kundeservice Volkswagen Norge

Mandag til fredag: 08.00 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 16.00
Søndag: Stengt

Stort forhandlernett på tvers av landet

73 Volkswagen-forhandlere og 84 serviceverksteder.

I 1956 åpnet det første store forhandleranlegget for Volkswagen på Skøyen. Siden det har Volkswagens forhandlernett vokst på tvers av landet og teller nå 73 forhandlere av Volkswagen og 84 serviceverksteder. Hos våre forhandlere finner du nye biler innen følgende bilkategorier; elbil, ladbar hybridbil, stasjonsvogn, sedan, SUV, kompaktbil, småbil og 7-seter. Vi tilbyr også bruktbil, og deler og tilbehør til bil. På våre serviceverksteder bruker vi Volkswagen Originaldeler og har utdannede fagfolk til å utføre serviceoppdrag, enten om det er gjennomføring av EU-kontroll, frontruteskift, reparasjon på bil - alt fra enkle bytter av slitte deler til mer kompliserte reparasjoner.

Mer enn 2500 medarbeidere.

I Norge er vi mer enn 2500 medarbeidere som jobber med salg og service på Volkswagen, fordelt på mer enn 80 steder i hele landet. Volkswagen har i en årrekke vært Norges mest kjøpte bilmerke med Volkswagen Golf som bestselger. I 2018 ble det totalt omsatt 20.071 Volkswagen personbiler i Norge, som utgjorde en markedsandel tilsvarende 13,6%. Dette er ikke medregnet Volkswagen nyttekjøretøy, som også importeres gjennom Harald A. Møller AS. Volkswagen Nyttekjøretøy tilbyr varebiler og store familiebiler. 

Vi tilbyr forsikrings- og finansieringsordninger

Vi er her for deg

I 2009 inngikk Harald A. Møller AS avtale med Volkswagen Financial Services AG og kan derfor tilby deg som kunde gode forsikrings- og finansieringsordninger gjennom vårt finansieringsselskap, Volkswagen Finans. Du kan lese mer om forsikring og finansiering her.

Hos Volkswagen jobber vi med grunnverdiene om å være åpne, ærlige og initiativrike. Vi jobber for å skape verdier både for våre kunder, våre eiere, våre medarbeidere og våre samarbeidspartnere. 

Takk for at du besøker oss!

Kontakt Volkswagen Financial Services

Har du spørsmål om din leasing eller låneavtale? 

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there