vw id gtx sportslige ytelse

GTX – sportslige ytelser

I ID.-familien representerer tre bokstaver sportslige ytelser: GTX. Disse utstyrsvariantene skiller seg ut på grunn av sitt sportslige, esksklusive design, men fremfor alt på grunn av bærekraftige ytelser. Her presenterer vi GTX-merkevaren.

Her kan du lese mer om:

  • GTX-modellene er tilgjengelig med firehjulstrekk og bakhjulstrekk. 
  • To elektriske motorer med firehjulstrekk byr på god komfort og framkommelighet på nesten alle underlag.
  • GTX-modellene byr på sportslige kjøreopplevelser med ulike kjøreprofiler.

E + X: Performance plus

GTX-modellene er effektive og akselererer som en GTI. Vår hemmelighet: En ekstra motor (ikke ID.3 GTX), og sportslige ytelser med 4MOTION firehjulstrekk. Den elektriske ytelsen løfter oss til GTI-nivå. Dette sørger for at du kommer frem dit du skal hele året.

Det store høyvoltbatteriet i gulvet gir et lavt og balansert tyngdepunkt for sportslige kjøreopplevelser med lang rekkevidde. 

Med en toppfart på 180 km/t kan du raskt legge hverdagsproblemene bak deg uten CO2-utslipp. 

GTX – godt veigrep på nesten alle underlag

Med firehjulstrekk og to motorer er godt veigrep på grus- og skogsveier godt å ha, samtidig som det sørger for at du kommer frem dit du skal hele året. Du kan tilpasse kjøreegenskapene med fire ulike kjøreprofiler, hvor Traction gir ekstra godt veigrep og bedre retningsstabilitet på løst og glatt underlag. Firehjulstrekk kobinert med høyere ytelse gir GTX-modellene økt tilhengervekt.

Tilpass firehjulsdriften og framkommeligheten ved å velge mellom følgende kjøreprofiler:

Eco - maksimal energiutnyttelse
Firehjulsdriften kobles inn ved behov. Bilen bruker hovedsakelig bakhjulsdriften med begrenset dreiemoment. 

Comfort - maksimal komfort
Firehjulsdriften kobles inn ved behov. Det brukes hovedsaklig bakhulsdrift.

Sport - maksimal ytelse
Når drivmomentet hovedsakelig overføres til bakakselen, får du svært rask respons og høy dynamikk.

Traction - maksimalt veigrep
Permanent firehjulsdrift ved igangkjøring. Firehjulsdriften kobles bare inn ved behov under kjøring. Drivmomentet fordeles jevnt, slik at veigrepet blir optimalt på glatt og løst underlag.

Illustration of VW ID.4 GTX
To motorer og firehjulstrekk gir godt veigrep på nesten alle underlag.

Les mer om teknologi fra Volkswagen

Vilkår Volkswagen

Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen‑forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% batterinivå. Leasing og lån forutsetter finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende, og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele finansieringsperioden. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden. We / VW Connect Plus lisens og We / VW Connect gjelder i hhv. 2 år fra bilens første registreringsdato. De digitale ytelsene leveres av Volkswagen AG, og forutsetter aksept av vilkår, egen profil og bruk av applikasjon(er) fra Volkswagen AG. Etter utløpsdatoene angitt over kan tjenestene, forutsatt tilgjengelighet fra produsenten og at bilen har relevant programvare installert, forlenges hos Volkswagen AG.