vw e-Crafter Caddy Cargo Transporter varebil

Leasing Bedrift 
Volkswagen Nyttekjøretøy

Lease varebil fra Volkswagen?

Ved kjøp av ny varebil tilbyr vi leasingavtale gjennom vårt eget leasingselskap, Volkswagen Financial Services. Avtale oppretter du enkelt hos din Volkswagen‑forhandlerTa kontakt for en hyggelig bilprat!

vw caddy cargo varebil

Hva koster det å lease en varebil fra Volkswagen?

Mange spør oss om akkurat dette. Dessverre finnes det ikke noe rett-frem-svar da leasingprisen og månedsleien beregnes ut ifra et sett med faktorer som;

 • Valgt kjørelengde | Innbetalt startleie
 • Rente på leasingavtale | Lengde på leasingperiode
 • Varebilens restverdi ved tilbakelevering
 • Varebilens listepris inkl. leveringsomkostninger

Ta kontakt med oss for nøyaktig leasingpris!

vw id buzz cargo

Visste du at..?

Ved leasing er det differansen mellom salgssum og varebilens verdi ved tilbakelevering som skal nedbetales i leasingperioden. Den summen fordeles på startleie og månedsleie. Jo høyere startleie du velger, jo mindre er det igjen av nedbetalingssummen å fordele på månedsleiene. Men uansett om du velger høy startleie og lav månedsleie, eller lav startleie og høy månedsleie vil nedbetalingssummen være den sammen.

Bildet viser et bud som bærer pappesker ut fra en vw varebil

Volkswagen Betalingsforsikring 

Du kan også tegne Volkswagen betalingsforsikring sammen med din leasingavtale. En betalingsforsikring kan gi økt trygghet for deg og din familie dersom du skulle bli arbeidsufør, arbeidsledig, få et lengre sykehusopphold eller falle fra. Spør forhandler om du ønsker å legge til dette.

Volkswagen Leasing varebil

Fordeler med Volkswagen Leasing Bedrift

Volkswagen Leasing varebil

Fordeler med Volkswagen Leasing Bedrift

vw e-Crafter elvarebil

Det finnes mange fordeler ved å lease en varebil fremfor å kjøpe den. Først og fremst gir det forutsigbare månedsutgifter fordi du kun forholder deg til ett månedsbeløp og én faktura. Du slipper også å binde opp egenkapital siden du ikke eier firmabilen(e) selv, samtidig som du har full bruksrett på firmabilen(e) i avtaleperioden. I tillegg kan du nyte godt av øvrige fordeler når du inngår leasingavtale hos oss:

Volkswagen Mobilitetsgaranti
Helt nye og driftssikre firmabiler
Ingen bruktbil til besvær ved avtalens utløp
Leasingleien inkl. mva. utgiftsføres i takt med verdifallet på varebilen
Du trenger derfor ikke tenke på markedsverdien (salgsprisen)
Leasing gir altså en "forsikring" mot verditapet på firmabilen(e)
Du returnerer leasingbilen(e) til forhandler etter endt leasingperiode og tar ut ny(e) om ønskelig
Du kjøper både varebil og inngår leasingavtale hos en og samme forhandler
Leasingvilkår: maksimumsperiode for leasing til næringskunder er maks 60 måneder (5 år)
Slik fungerer leasing

Kort oppsummert fungerer Volkswagen Leasing Bedrift på følgende måte;

 1. Du kontakter din nærmeste forhandler for å få opprettet en leasingavtale
 2. Forhandlere kontakter vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services som kjøper ut leasingbilen(e) du ønsker å lease
 3. Forhandler leaser ut varebilen(e) videre til deg og din bedrift
 4. Dere får full bruksrett på leasingbilen(e) i leasingperioden
 5. I løpet av leasingperioden er dere flinke og behandler leasingbilen med omhu som om det var din egen, og book service hos merkeverksted ved behov. Heldigvis sier varebilen selv ifra når den trenger litt ekstra kjærlighet.
 6. Når leasingperioden er over kan dere bytte inn leasingbilen(e) i nye og driftssikre arbeidsbiler om dere ønsker det

Våre varebiler
i salg hos forhandler

Påmelding nyhetsbrev Volkswagen Nyttekjøretøy

Meld deg på, og motta siste nytt fra Volkswagen Nyttekjøretøy!

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

 • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% SOC (batteriets ladenivå). Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.