vw e-Crafter Caddy Cargo Transporter varebil

Leasing Bedrift

Ved kjøp av ny varebil tilbyr vi leasingavtale gjennom vårt eget leasingselskap, Volkswagen Financial Services. Avtale oppretter du enkelt hos din Volkswagen‑forhandler

Kontakt forhandler

Hva koster det å lease en varebil fra Volkswagen?

Dessverre finnes det ikke noe rett-frem-svar da leasingprisen og månedsleien beregnes ut ifra et sett med faktorer som:

 • Innbetalt startleie
 • Valgt kjørelengde
 • Rente på leasingavtale
 • Lengde på leasingperiode
 • Varebilens restverdi ved tilbakelevering
 • Varebilens listepris inkl. leveringsomkostninger

Ved leasing er det differansen mellom salgssum og varebilens verdi ved tilbakelevering som skal nedbetales i leasingperioden. Den summen fordeles på startleie og månedsleie. Jo høyere startleie du velger, jo mindre er det igjen av nedbetalingssummen å fordele på månedsleiene. Men uansett om du velger høy startleie og lav månedsleie, eller lav startleie og høy månedsleie vil nedbetalingssummen være den sammen.

Ta kontakt med oss for nøyaktig leasingpris.

Kontakt forhandler

Betalingsforsikring 

Du kan også tegne Volkswagen betalingsforsikring sammen med din leasingavtale. En betalingsforsikring kan gi økt trygghet for deg og din familie dersom du skulle bli arbeidsufør, arbeidsledig, få et lengre sykehusopphold eller falle fra. Spør forhandler om du ønsker å legge til dette.

Hvorfor lease din neste varebil av Volkswagen

Hvorfor lease din neste varebil av Volkswagen

vw leasing varebil fordeler

Det finnes mange fordeler ved å lease en varebil fremfor å kjøpe den. Først og fremst gir det forutsigbare månedsutgifter fordi du kun forholder deg til ett månedsbeløp og én faktura. Du slipper også å binde opp egenkapital siden du ikke eier firmabilen(e) selv, samtidig som du har full bruksrett på firmabilen(e) i avtaleperioden. I tillegg kan du nyte godt av øvrige fordeler når du inngår leasingavtale hos oss:

Mobilitetsgaranti fra Volkswagen
Helt nye og driftssikre varebil(er)
Ingen bruktbil til besvær ved avtalens utløp
Leasingleien inkl. mva. utgiftsføres i takt med verdifallet på varebilen(e)
Ingen bekymring knyttet til markedsverdi (salgspris)
Forsikring mot verditap
Returner leasingbilen(e) til forhandler etter endt leasingperiode og ta ut ny(e) om ønskelig
Du kjøper både varebil og inngår leasingavtale hos en og samme forhandler
Leasingperiode på inntil fem år (60 måneder)

Slik fungerer leasing

Kort oppsummert fungerer Volkswagen Leasing Bedrift på følgende måte;

 1. Du kontakter din nærmeste forhandler for å få opprettet en leasingavtale
 2. Forhandler leaser ut varebilen(e) videre til deg og din bedrift.
 3. Dere får full bruksrett på leasingbilen(e) i leasingperioden.
 4. I løpet av leasingperioden er dere flinke og behandler leasingbilen med omhu som om det var din egen, og bestiller service hos merkeverksted ved behov. Heldigvis sier varebilen selv ifra når den trenger litt ekstra kjærlighet.
 5. Når leasingperioden er over kan dere bytte inn leasingbilen(e) i nye og driftssikre arbeidsbiler om dere ønsker det.

Bestill leasingavtale

Kontakt en av våre forhandlere for opprettelse av leasingavtale i dag. 

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen‑forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% batterinivå. Leasing og lån forutsetter finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende, og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele finansieringsperioden. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden. We / VW Connect Plus lisens og We / VW Connect gjelder i hhv. 2 år fra bilens første registreringsdato. De digitale ytelsene leveres av Volkswagen AG, og forutsetter aksept av vilkår, egen profil og bruk av applikasjon(er) fra Volkswagen AG. Etter utløpsdatoene angitt over kan tjenestene, forutsatt tilgjengelighet fra produsenten og at bilen har relevant programvare installert, forlenges hos Volkswagen AG.