Bildet viser en hvit Volkswagen Caddy Cargo varebil og en budbilsjåfør

Caddy Cargo varebil
100 % ny, men fortsatt 100 % Caddy!

Utforsk vår varebil Caddy Cargo og bestill den hos forhandler i dag!

Utforsk vår varebil Caddy Cargo og bestill den hos forhandler i dag!

Pris fra kr
240.412,-eks. mva. inkl. frakt/levering Oslo
Lastevolum
3,1 m3 (kort) | 3,7 m3 (lang)
Inntil
1.500 kgtilhengervekt
Motorvalg
75 - 122hk
Drivstoff
Diesel| bensin
Antall seter
2seter
Tilbys med
4MOTIONfirehjulstrekk
Tilbys med
DSGautomatgir
Tilbys i
2lengder
Kommer i
3utstyrsversjoner

Ny og forbedret!

Caddy Cargo byr på mange nyheter vi vet du vil få stor glede av i arbeidsdagen!

Nye assistentsystemer

Nå kan Caddy Cargo utstyres med tilhengerassistent samt en rekke andre nye og smarte assistentsystemer for en enklere og mer behagelig arbeidsdag bak rattet.

Nye moderne infotainmentsystemer

Dashboard og infotainmentystemer er oppgradert og digitalisert for optimal oppkobling og underholdning mens du er på jobb.

Nyttig info
Caddy Cargo varebil

Informasjon om bilen

Pristilbud
Caddy Cargo varebil

Kontakt forhandler og be om et uforpliktende pristilbud i dag!

Caddy Cargo introfilm

--:--
Sett deg tilbake og nyt filmen som gir deg en innføring i alt Caddy Cargo har å by på av smarte løsninger. Husk å skru på lyd!

Bygg Caddy Cargo

Prøvekjør
Caddy Cargo varebil

Kontakt forhandler og be om prøvekjøring i dag!

Ved kjøp av ny varebil
kan du trenge dette

Oversikt

Ofte stilte spørsmål
Caddy Cargo varebil

Dette skriver pressen
Les artiklene - gjør deg opp din egen mening!

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

  • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

    Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80 % SOC (batteriets ladenivå).

    Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.