Grunnet leveringsutfordringer, samt midlertidig stopp i produksjonen av utvalgt utstyr og drivlinjer til Caddy Cargo, er bla. muligheten for å bestille 4MOTION utilgjengelig for øyeblikket. Følgelig er også disse alternativene fjernet fra konfiguratoren inntil videre. Finn og kontakt forhandler for mer informasjon.

 • Pris fra kr252.204,- eks. mva. inkl. frakt/levering Oslo
 • Inntil1.500 kg tilhengervekt
 • Motorvalg75 - 122 hk
 • Tilbys med4MOTION firehjulstrekk
 • Tilbys medDSG automatgir
 • DrivstoffDiesel | bensin
 • Antall seter2 seter

Caddy Cargo har mange høydepunkter. Her er noen av dem: 

Spørsmål? Sjekk vår FAQ eller finn og kontakt forhandler

Caddy Cargo introfilm

Sett deg tilbake og nyt filmen som gir deg en innføring i alt Caddy Cargo har å by på av smarte løsninger. Husk å skru på lyd!

Praktiske assistentsystemer

Caddy Cargo leveres med en rekke klasseledende assistentsystemer, og kan utstyres med enda flere (tilvalg) slik som tilhengerassistent. For deg betyr dette en enklere og mer behagelig arbeidsdag bak rattet.

Moderne infotainmentsystemer

Du er sikret et moderne og oppgradert dashboard med det nyeste innen infotainmentystemer for varebiler. Dette gir deg optimale muligheter for oppkobling og god underholdning mens du er på jobb.

Bygg bil

Lek deg rundt og bygg drømmebilen! Spørsmål? Sjekk vår FAQ

Nyttig info
Caddy Cargo varebil

Spørsmål? Sjekk vår FAQ eller finn og kontakt forhandler

Informasjon om bilen

Be om pristilbud

Send inn en uforpliktende prisforespørsel og bli kontaktet. Spørsmål? Sjekk vår FAQ

Bygg Caddy Cargo
Velg utstyrsversjon og tilpass etter behov

Prøvekjør
Caddy Cargo varebil

Kontakt forhandler og be om prøvekjøring i dag!

Ved kjøp av ny varebil
kan du trenge dette

Spørsmål? Sjekk vår FAQ eller finn og kontakt forhandler

Oversikt

FAQ Caddy Cargo

I vår FAQ finner du svar på de vanligste kundespørsmålene vi mottar relatert til Caddy Cargo!

Ofte stilte spørsmål Caddy Cargo varebil

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

 • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

  Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80 % SOC (batteriets ladenivå).

  Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.