• Pris fra kr527 360 ekskl. mva.
  • Effekt204 hk
  • Rekkevidde inntil419 km
  • Batterikapasitet 77 kWh
  • Ladeeffekt AC-lading inntil11 kW
  • DC-lading inntil170 kW
  • Varerom3,9 m3

Setter ny standard i elvarebilsegmentet

ID. Buzz Cargo setter en ny standard for elektrisk rekkevidde i varebilmarkedet med inntil 419 km. Den er Europas første helelektriske varebil, utviklet som elbil fra bunnen av.

Kampanje på ID. Buzz Cargo Pluss

Kampanje på ID. Buzz Cargo Pluss

vw id buzz cargo kampanje

Bestiller du ny ID. Buzz Cargo innen 30. april 2024 tilbyr vi:

  • ID. Buzz Cargo Pluss 204 hk 77 kWh fra kr 527 360 ekskl. mva.
  • Serviceavtale 2 år til kr 0

Spar kr 50 650 ekskl. mva.

Inkludert utstyr:

Lyspakke (LED-Matrix frontlykter, dynamisk fjernlysassistent, automatisk nærlyskontroll m.m.)
Keylesspakke (Avansert nøkkelfri åpning/låsing og start, SAFELOCK og alarm)
Elektrisk svingbart tilhengerfeste

Detaljene på ID. Buzz Cargo

IQ.DRIVE assistentsystemer

vw id buzz cargo sikkerhet

ID. Buzz Cargo er en sikker varebil og har god beskyttelse av voksne og myke trafikanter. ID. Buzz Cargo leveres blant annet med ryggekamera og Front Assist - autonom nødbremsing med varsling for fotgjengere og sykler.

Bestill prøvekjøring

Velg forhandler og legg inn ønsket tidspunkt for prøvekjøring, så blir du kontaktet for å bekrefte tid. 

Bygg din ID. Buzz Cargo

ID. Buzz Cargo deler et unikt DNA med sin forgjenger T1

I folkevognbussen T1, som ID. Buzz Cargo henter sin inspirasjon fra, satt man praktisk talt på toppen av forakselen uten overheng hverken foran eller bak på bilen. Den samme følelsen har man nå forsøkt å gjenskape med ID. Buzz Cargo så langt det lar seg gjøre for å skape det samme unike utseende. Av hensyn til både sikkerhet og nødvendig teknologi har ikke ID. Buzz Cargo fått et like butt frontparti som T1. Til tross for dette er det liten tvil om at ID. Buzz Cargo deler et unikt DNA med sin forgjenger T1, og viderefører 70 år med folkevogn-kunnskap inn i fremtiden!

vw ID. Buzz Cargo elvarebil

Selv om koblingene til ikonet er mange sørger ID. Buzz Cargo samtidig for å gi elbilen et nytt ansikt. Det Volkswagen nå har klart å skape er en elvarebil uten rival - blant annet fordi den ikke er basert på kompromisset om en multiplattform, men bygget som en ren elektrisk bil fra grunnen av slik som øvrige ID.-modeller fra Volkswagen. Og takket være Volkswagen sin kloke beslutning om å produsere ID. Buzz i to versjoner (elvarebil og elbil) vil både bedriftskunder og privatpersoner være i stand til å nyte godt av elbilfordelene disse byr på.

ID. Buzz Cargo tar et viktig steg i riktig retning

ID. Buzz Cargo tar et viktig steg i riktig retning

vw ID. Buzz Cargo elvarebil

Visste du at materialene i ID. Buzz Cargo inneholder gjenvunnet plast og blir overlevert karbonnøytral til europeiske kunder? Dette og flere andre tiltak er alle i tråd med Volkswagen sin bærekraftsstrategi.

Ofte stilte spørsmål ID. Buzz Cargo

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen‑forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% batterinivå. Leasing og lån forutsetter finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende, og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele finansieringsperioden. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden. We / VW Connect Plus lisens og We / VW Connect gjelder i hhv. 3 og 10 år fra bilens første registreringsdato. We / VW Connect Plus lisens må aktivt forlenges av kunde etter 2 år for år 3. De digitale ytelsene leveres av Volkswagen AG, og forutsetter aksept av vilkår, egen profil og bruk av applikasjon(er) fra Volkswagen AG. Etter utløpsdatoene angitt over kan tjenestene, forutsatt tilgjengelighet fra produsenten og at bilen har relevant programvare installert, forlenges hos Volkswagen AG.