Tilbakekallingsoppgradering e-up! 48R7

Bytte ut tannstangstyring

Volkswagen AG har registrert at det på biler fra et bestemt produksjonstidsrom kan være montert en tannstangstyring med utilstrekkelig korrosjonsbeskyttelse. Dette medfører en risiko for at det etter hvert kan oppstå kraftig korrosjon på hele tannstangstyringen.

Avhengig av korrosjonsgraden kan det oppstå sprekker og materialbrudd på huset til tannstangstyringen. Dette medfører en risiko for at tannstangen mister grepet på tannhjulet. Dette kan føre til at styringen ikke virker. Det er fare for ulykker.

Av hensyn til sikkerheten er det nødvendig å bytte ut tannstangstyringen på bilen din.

Vi ber deg kontakte nærmeste Volkswagen‑forhandler / servicepunkt så raskt som mulig for å avtale en verkstedtime.

Kontakt forhandler

Bestill time online for verkstedoppgradering.

Dette tiltaket vil ta ca. 4 timer, og reparasjonen vil selvsagt ikke medføre noen kostnader for deg.

Vi håper du har forståelse for at dette verkstedbesøket er nødvendig og beklager de ulemper dette eventuelt medfører.

Hvis du ikke lenger er eier av bilen, ber vi deg informere oss om den nye eierens navn og adresse eller hvor bilen befinner seg i dag via kundeservice@moller.no.

Vi takker for din tillit og lojalitet til merket Volkswagen.

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen‑forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% batterinivå. Leasing og lån forutsetter finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende, og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele finansieringsperioden. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden. We / VW Connect Plus lisens og We / VW Connect gjelder i hhv. 2 år fra bilens første registreringsdato. De digitale ytelsene leveres av Volkswagen AG, og forutsetter aksept av vilkår, egen profil og bruk av applikasjon(er) fra Volkswagen AG. Etter utløpsdatoene angitt over kan tjenestene, forutsatt tilgjengelighet fra produsenten og at bilen har relevant programvare installert, forlenges hos Volkswagen AG.