Kundeinformasjon Naturgass

Finn informasjon om oppgradering av berørte naturgassbiler.

Sjekk om din bil er berørt av tilbakekallingsoppgraderingene 20X7, 20Y8, 20X4 og 20DP fra Volkswagen. Tilbakekallingen gjelder modellene Touran og Caddy med naturgass (CNG). På gassflasker med en bestemt lakkgenerasjon kan utilstrekkelig utførte periodiske kontroller samt ytre skader over tid føre til at det dannes korrosjon, slik at det blir nødvendig å bytte ut gassflaskene. Det er nødvendig å bytte ut alle gassflaskene med akkurat dette lakksystemet.

Skriv inn kjøretøyets chassisnummer (VIN nr) under og se om din bil fra Volkswagen eller varebil fra Volkswagen Nyttekjøretøy er berørt. 

Hvor finner jeg chassisnummer?

Bestill verkstedtime hos merkeverksted

Hvis kjøretøyet ditt er berørt, vennligst kontakt en Volkswagen‑forhandler for mer informasjon og bestilling av verkstedtime. Vi svarer deg på dine spørsmål. 

Hvor finner jeg chassisnummer (VIN nr)?

Visualisering av stedet på frontruten hvor VIN nummeret er plassert på en Volkswagen VW
Nederst på frontruten.
Visualisering av Volkswagen VW VIN nummer i vognkortet
I vognkortet.

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen‑forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% batterinivå. Leasing og lån forutsetter finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende, og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele finansieringsperioden. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden. We / VW Connect Plus lisens og We / VW Connect gjelder i hhv. 2 år fra bilens første registreringsdato. De digitale ytelsene leveres av Volkswagen AG, og forutsetter aksept av vilkår, egen profil og bruk av applikasjon(er) fra Volkswagen AG. Etter utløpsdatoene angitt over kan tjenestene, forutsatt tilgjengelighet fra produsenten og at bilen har relevant programvare installert, forlenges hos Volkswagen AG.