Samsvarserklæring

Volkswagen AG

For å oppfylle kravet EU-direktivet 2014/53/EU pålegger oss har Volkswagen AG utarbeidet følgende relatert til Volkswagen sine produkter:

 • Samsvarserklæringer (Declaration of Conformity)
 • Innholdsinformasjon
 • Instruksjoner for bruk

Informasjonen over har som formål å fastslå at produktene våre overholder fastsatte krav og er gjort tilgjengelig på engelsk på vår internasjonale nettside driftet av Volkswagen AG.

Gå til denne eksterne nettsidenOpens an external link, velg avsnitt med ønsket språk/ovennevnte tema og les mer.

Samsvarserklæringer for: infotainment- og onlinekommunikasjon, sikkerhetssystemer, klimaanlegg, dekktrykksensor, førerassistentsystemer, kontrollenheter og antenner

Våre bilmodeller har ulike typer systemer. Produsentene av disse erklærer at systemene samsvarer med direktiv 2014/53 / EU, i den grad dette er lovpålagt. Oversikt på den eksterne siden (link under) er ment å hjelpe deg med å relatere enheten som er nevnt i en samsvarserklæring til kjøretøyets utstyr og den terminologi som er brukt i loggboken.


På den eksterne siden finner du alle EU-samsvarserklæringer fra produsentene for utstyret nevnt over. Skroll deg frem til avsnitt med ønsket språk/ovennevnte tema og les mer.

Ingrediensoversikt og bruksanvisninger for Volkswagen pleieprodukter

På vår eksterne nettside (link under) som driftes av Volkswagen AG finner du informasjon om følgende pleieprodukter, hva de inneholder og instruksjoner for bruk av disse:

 • Ingredienser frostvæske
 • Ingredienser ferdigblandet frontrutevask-væske (for sommer)
 • Ingredienser ferdigblandet frontrutevask-væske (for vinter)
 • Ingredienser frontrutevask væske (konsentrert)
 • Ingredienser glasspolering
 • Ingredienser innsektsfjerner 
 • Ingredienser felgrensegelé
 • Ingredienser skinnrens
 • Ingredienser teppe- og møbeltrekkrens
 • Ingredienser vokssjampo
Skroll deg frem til avsnitt med ønsket språk/ovennevnte tema og les mer.

Vilkår Volkswagen

Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen‑forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% batterinivå. Leasing og lån forutsetter finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende, og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele finansieringsperioden. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.