Bildet viser den nye vw Amarok pickup

Den nye Amarok pickup

Spørsmål? Dette lurer andre på

Sist endret: 04.07.22

Spørsmål? Dette lurer andre på

Sist endret: 04.07.22

Verdenspremiere
7. juli2022
Salgsstart/prisslipp
Siste kvartal2022
Blir tilgjengelig med
V6dieselmotor

Verdenspremiere 7. juli 2022

Det nærmer seg verdenspremiereOpens an external link, og snart er vår populære pickup tilbake. Men denne gang både bredere og lengre enn sin forgjenger! Dette blir uten tvil en Amarok som føler seg like mye hjemme på vanlig vei, som i den norske villmarken.

Bildet viser den nye vw Amarok som har planlagt lansering i Norge i 2022

Salgsklar i Norge mot slutten av 2022!

DNA'et i den nye Amarok er overlegen allsidighet slik du kjenner bilen fra før. Du får suverene offroad-kjøreegenskaper som passer utmerket enten du skal frakte materialer til byggeplassen, statsbudsjett til stortinget eller rykke ut til et viktig oppdrag.

Allerede overbevist?

Kontakt forhandler for oppfølging frem mot salgsstart!

Bildet viser den nye vw Amarok som har planlagt lansering i Norge i 2022

Bredere, lengre og med V6-motor

Den nye Amarok får et nytt, tøft og tidsriktig design med klare og rene overflater innvendig. Den blir også 10 cm lenger og 4 cm bredere enn forgjengeren. Og for deg som lurer: i Norge kan du få den nye Amarok pickup med en kraftfull og høyeffektiv V6 dieselmotor.

den nye Amarok pickup 2022

Nye assistentsystemer og mer "connectivity"

Den nye Amarok pickup vil utstyres med vesentlig flere førerassistentsystemer enn sin forgjenger. I løpet av 2022 vil de nye innovasjonene avsløres som til nå ikke har vært tilgjengelig for denne bilklassen. Pickupen skal fortsatt være et godt og sikkert valg, skreddersydd for deg som kjører under krevende forhold, og som har behov for å frakte tung last.

Nyttig info Den nye Amarok

Mange høydepunkter er allerede avslørt i forkant av verdenspremierenOpens an external link 7. juli 2022, og disse kan du lese om her! Spørsmål? Sjekk vår FAQ

Informasjon om bilen

Designskisser 
Den nye Amarok 2022

Vi har samlet alle offisielle designskisser av den nye Amarok i kronologisk rekkefølge så du kan se utviklingen fra første skisse til kamuflert utgave.

Det blir spennende å se hvordan den endelige utgaven ser ut når kamuflasjen ryker under verdenspremierenOpens an external link 7. juli kl. 10:00. Da skal nemlig endelige produksjonsmodellen avdukes, og gjett om vi gleder oss! Forventet salgsstart/prisslipp for Norge er satt til slutten av 2022.

1
Første designskisse - Maskuline linjer avsløres

Dette er den aller første offisielle konseptskissen som ble vist av den nye Volkswagen Amarok pickup i mars 2021. Amarok har hatt en høy stjerne i pickup-segmentet siden 2010 og det er ingen grunn til å tro at dette vil endre seg når 3. generasjon Amarok avdukes 7. juli 2022! 

Ønsker du oppfølging frem mot salgsstart?
 
Finn og kontakt forhandler

den nye vw Amarok 2022 designskisse konseptbil
2
Andre designskisse - Robuste linjer videreføres

Dette er den andre offisielle konseptskissen som ble vist av den nye Amarok. Vi kan allerede se noen endringer i designet om man sammenlikner med første skisse. 

Overbevist?
 
Finn og kontakt forhandler for oppfølging frem mot salgsstart!

vw Amarok pickup 2022
3
Tredje designskisse - Interiøret "vises" for første gang

Nå letter Volkswagen på sløret og viser for første gang et glimt av førermiljøet i den nye Amarok. Volkswagen lover at pickupen vil få et betydelig interiørløft takket være økt komfort, nytt betjeningskonsept og nettilkopling.

Generelt vil hele atmosfæren i det helt nye interiøret gjør at den hever standarden for pickuper i det globale «ett tonn B-segmentet» til et helt nytt nivå. 

Interessert?
Finn og kontakt forhandler for oppfølging frem mot salgsstart!

vw Amarok pickup 2022
4
Fjerde designskisse - Første tekniske data slippes

Med den fjerde designskissen slippes også de første tekniske data. Den nye Amarok pickup blir både bredere og lengre enn sin forgjenger. I tillegg vil den tilbys med V6-dieselmotor.

Slå av en bilprat?
 
Finn og kontakt forhandler for oppfølging frem mot salgsstart!

den nye vw Amarok pickup 2022
5
Femte designskisse - Bedre offroadegenskaper og mer plass enn forgjengeren

I februar fikk vi nok et informasjonsdrypp om den nye Amarok pickup, som har lansering i Norge mot slutten av 2022.

Den vokser med 10 cm, til en lengde på 5,35 meter. Karosseriet blir også bredere enn forgjengeren. Dessuten vil pickupen få enda bedre offroadegenskaper, blant annet takket være rausere bakkeklaring.

Meld din interesse?
 
Finn og kontakt forhandler for oppfølging frem mot salgsstart!

den nye vw Amarok pickup 2022
6
Kamuflasjebilen vises - Mer enn 30 assistententsystemer, derav 20 helt nye

I april skjer det mye spennende og nok et informasjonsdrypp kommer. Vi vet mange er utålmodige på å få se Amarok i all sin prakt, men selv om pickupen nå vises frem med kamuflasje, er det allerede mulig å se de endrede dimensjonene.

Med 5 350 mm lengde er den om lag 100 mm lengre enn forgjengeren. Akselavstanden på 3 270 mm er en økning på 175 mm, noe som gir mer plass i dobbeltkabinen.

Nyttelasten er også økt til maksimalt 1,2 tonn, og pickupen vil trekke 3,5 tonn. 

Meld din interesse?
 
Finn og kontakt forhandler for oppfølging frem mot salgsstart!

den nye vw Amarok pickup 2022
Behov for Amarok pickup nå?

Nesten ny Amarok - Gjør et trygt bruktbilkjøp nå!

Behov for Amarok pickup nå?

Nesten ny Amarok - Gjør et trygt bruktbilkjøp nå!

vw Amarok Aventura pickup

Bruk vår bruktbilportal Bruktbil.no og finn alle bruktbilannonserOpens an external link for Amarok. Bruktbilene selges av våre bruktbilavdelinger hos forhandlerne våre, og du er på denne måten både sikret et trygt bruktbilkjøp, garantert korrekt kilometerstand samt en rekke andre fordeler:

Den nye Amarok pickup | Ofte stilte spørsmål 

Amarok kommer enda sterkere tilbake

--:--

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

  • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

    Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80 % SOC (batteriets ladenivå).

    Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.