Bildet viser den nye vw Amarok Aventura pickup

Den nye Amarok pickup

FAQ
Sist endret: 05.12.22

FAQ
Sist endret: 05.12.22

 • Salgsstart/prisslippJanuar 2023
 • Motoralternativer205 - 240 hk
 • Blir tilgjengelig med4MOTION firehjulstrekk
 • 10-trinnsautomatgir som standard
 • Opptil3.5 tonn tilhengervekt
 • Statisk taklast350 kg for taktelt o.l.
 • Tilbys somVarebil | personbil pickup

Den nye Amarok - setter ny standard i premiumsegmentet!

Amarok er tilbake, fullspekket med smarte løsninger som standard eller tilvalg slik som; IQ. Light LED-Matrix frontlys | Harman Kardon-lydanlegg | 20 helt nye førerassistentsystemer og over 30 totalt | ambientebelysning | trådløs mobillading | stor oppgradert infotainmentskjerm | kraftig V6-motor | automatgir | tilhengervekt på opptil 3,5 tonn | 350 kg statisk taklast.

Med sitt 100 % nye og røffe design - både innvendig og utvendig - i kombinasjon med suverene offroad-egenskaper, er det liten tvil om hvem som er kongen av premiumsegmentet for pickuper!

Uansett utfordring - den nye Amarok tar dem på strak arm!

--:--
Kraft og eleganse i vakker harmoni. Husk lyd! 

Amarok har mange høydepunkter. Her er noen av dem: 

Spørsmål? Sjekk vår FAQ

Salgsklar i Norge januar 2023!

I løpet av januar 2023 åpner vi for salg og slipper prisene på den nye Amarok. Det blir mye å velge mellom med hele fire ulike Amarok-utstyrsversjoner: Life, Style, Aventura og PanAmericana. DNA'et i den nye Amarok er fortsatt overlegen allsidighet og suverene offroad-kjøreegenskaper, noe kommer godt med være seg du skal frakte materialer til byggeplassen, statsbudsjett til stortinget eller rykke ut på et viktig oppdrag!

Allerede overbevist?
Kontakt forhandler for oppfølging frem mot salgsstart!

Bildet viser den nye vw Amarok PanAmericana pickup 2022

Lengre og med V6-motor

Den nye Amarok har fått et nytt, tøft og tidsriktig design, og er lengre enn sin forgjenger. Den generøse bredden gir pickupen et maskulint preg, mens lengre akselavstand gir høyere slippvinkel og dermed forbedredre off-roadegenskaper. Og for deg som lurer: Amarok skal fortsatt tilbys med en kraftfull og høyeffektiv V6-dieselmotor.

den nye Amarok Aventura pickup 2022

Nye assistentsystemer og mer "connectivity"

Den nye Amarok pickup er nå utstyrt med vesentlig flere førerassistentsystemer enn sin forgjenger. Faktisk får du tilgang på mer en 30 hjelpende assistenter, hvorav 20 er helt nye for pickupen. Du vil også kunne koble mobilen sammen med pickupen og nyttiggjøre deg av Volkswagen sine We Connect-tjenester. Alt dette, og mye mer, for maks kjøreglede "uansett" kjøreforhold.

Interessert?

Ta kontakt med oss for en hyggelig bilprat i dag. Vi følger deg gjerne opp frem mot salgstart av den nye Amarok!

Nyttig info Den nye Amarok

Spørsmål? Sjekk vår FAQ

Informasjon om bilen

Spørsmål?

Vi besvarer gjerne spørsmål og følger deg opp frem mot salgstart av den nye Amarok! Du kan også sjekke ut vår FAQ.

En fullblods terrengbil
presenterer den nye offroad-følelsen:

 • Lengre akselavstand

  Den nye Amarok er 5.350 mm lang – 96 mm lengre enn forgjengeren. Akselavstanden har økt med 173 mm til totalt 3.270 mm, noe som gir betydelig bedre plass i kupeen. Ettersom akselavstanden øker mer enn pickupens totale lengde, blir overhengene kortere. Dette gir større slippvinkel og enda bedre offroad-kjøreegenskaper.

 • Innkoblbar eller permanent 4x4

  Den nye Amarok tilbys med innkoblbar firehjulstrekk eller permanent firehjulstrekk. I tillegg til dette vil tre ulike dieselmotorer med fire til seks sylindre sørge for perfekt kraftoverføring for å sikre suverene offroad-kjøreegenskaper.

 • Flere kjøremoduser, bedre kjørekomfort

  Nye forhåndskonfigurerte kjøremoduser hjelper deg i spesielle offroad-situasjoner. Kjørekomforten øker til et enda høyere nivå takket være mer enn 30 assistentsystemer – hvorav 20 av dem er helt nye for Amarok.

 • Vadedybde på 800 mm

  Mye har økt eller blitt større med den nye Amarok, og dette gjelder også for vadedybden som nå er på 800 mm. Dette er en økning på hele 300 mm sammenlignet med forgjengeren.

Påmelding nyhetsbrev Volkswagen Nyttekjørtøy

Meld deg på, og motta siste nytt fra Volkswagen Nyttekjøretøy!

Den nye Amarok pickup | Ofte stilte spørsmål 

Bruktbil - Nesten ny Amarok?

Gjør et trygt bruktbilkjøp nå!

Bruktbil - Nesten ny Amarok?

Gjør et trygt bruktbilkjøp nå!

vw Amarok Aventura pickup

I vår bruktbilportal, Bruktbil.no, finner du alle bruktbilannonserOpens an external link for Amarok. Bruktbilene selges av bruktbilavdelinger hos våre forhandlere, og på denne måten er du sikret både et trygt bruktbilkjøp, garantert korrekt kilometerstand samt en rekke andre fordeler.

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

 • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

  Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80 % SOC (batteriets ladenivå).

  Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.