• Fra kr341 957 ekskl. mva.
 • Effekt75-122 hk
 • MotorDiesel
 • GirAutomatgir (DSG)
 • Antall seter2
 • Lastevolum3,1 m3 (kort) / 3,7 m3 (Maxi)
 • Nyttelast inntil722 kg

Caddy Cargo. Klar for alle typer oppdrag

Enten du er en budtjeneste, håndverker, leveringstjeneste eller byggearbeider, vil du alltid ha et øye på fremtiden i jobben din. Det gjør også varebilen Caddy Cargo. Med førsteklasses førerstøttesystemer, innovativt underholdningssystem og ergonomisk førermiljø, er den, selv med sitt nye spennende design, like pålitelig, fleksibel og progressiv som alltid – den perfekte partneren når det gjelder bekvemmelighet og profesjonalitet i ditt daglige arbeid.

IQ.DRIVE assistentsystemer

vw caddy cargo sikkerhet

Caddy Cargo er utstyrt med en rekke førerassistentsystemer som bidrar til en avslappet kjøretur og kan hjelpe deg i kristiske situasjoner. Caddy Cargo leveres blant annet med rear view ryggekamera og Front Assist avstandskontrollsystem. 

Standardutstyr:

 • Parkeringssensor foran og bak
 • Sentrallås med keyless start
 • Digital Cockpit
 • Ryggekamera
 • Elektrisk justerbare, oppvarmede sidespeil og innfellbare speil
 • Lane Assist
 • Dekktrykkmåler
 • Skiltgjenkjenning

Bestill prøvekjøring

Velg ønsket forhandler og bestill ønsket tidspunkt for prøvekjøring i dag.

Bygg bil

Lek deg rundt og bygg drømmebilen.

Ofte stilte spørsmål

Be om pristilbud

Kontakt din lokale forhandler for et uforpliktende pristilbud på Caddy Cargo.

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen‑forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% batterinivå. Leasing og lån forutsetter finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende, og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele finansieringsperioden. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.