• Fra kr608 900 inkl. mva
  • Effekt286 hk
    1
  • Rekkevidde inntil Kort 455 / Lang 480 km
  • BatterikapasitetKort 79 / Lang 86 kWh
  • Ladeffekt DC-lading inntilKort 185 / Lang 200 kW
  • Bagasjeromsvolum306 - 2469 liter

Nyhet: ID. Buzz Pro i lang versjon med inntil 7 seter har endelig åpnet for bestilling

ID. Buzz Pro har kommet i ny og oppgradert utgave, og nå kan du også bestille den i lang versjon med fem, seks eller syv seter.  

Den lange utgaven har strekt seg 25 cm fra den korte, og med hele 496 cm er den nye lange ID. Buzz Pro den perfekte familiebilen for alle som trenger masse lasteplass eller seter til inntil syv personer. Den nye lengden gjør bilen enda mer romslig, samtidig som den også gir plass til et større batteri på hele 86 kWh netto.

ID. Buzz Pro i kort versjon vil ha fem eller seks seter tilgjengelig, med et batteri på 79 kWh netto.

Større, romsligere og flere seter: En tredje seterad gir plass til inntil syv personer

Den lange utgaven av ID. Buzz byr på tre ulike setekombinasjoner: fem, seks eller syv-seter. Velger du seks eller syv-seter, der du har tre seterader, kan bakerste rad justeres i lengderetningen, eller tas ut. Den økte akselavstanden gir 8,5 cm økt plass i andre seterad, mens tredje seterad får 16,5 cm ekstra plass i lengderetningen. Dermed byr ID. Buzz med lang akselavstand et bagasjerom på 2 469 liter med nedfelte bakseter på andre seterad, og tredje seterad demontert.

Har du behov for isofix-festepunkter er ID. Buzz i langt utgave den perfekte familiebilen. I den lange utgaven er baksetene på tredje seterad, ytre bakseter på andre seterad og passasjersetet foran utstyrt med isofix-festepunkter for enkel motering/demontering av bilstoler. 

id buzz elbil barn som sitter inne

Sterkere motor. Lengre rekkevidde

Langversjonen av ID. Buzz Pro blir tilgjengelig med en ny og sterkere motor på 2861 hk, et dreiemoment på hele 560 Nm og økt topphastighet på 160 km/t.

Den lange akselavstanden gir plass til et enda større batteri, med en nettokapasitet på 86 kWh (91 kWh brutto). Det gir en estimert rekkevidde på inntil 480 km.. Nå også med varmepumpe for økt rekkevidde i kalde temperaturer. På kompatible hurtigladestasjoner lades batteriet med en ladeeffekt på inntil 200 kW, mens ladetiden fra 10-80% tar ca. 25 min. 

vw id buzz lang utgave panoramaglasstak

Panoramaglasstak

ID. Buzz kommer med et stort glasstak som kan dimmes. Den gjennomsiktige overflaten strekker seg fullstendig over første og andre seterad, og det 1,5 m2 store glasstaket gir en enda større romfølelse med tre cm ekstra innvendig høyde i den allerede romslige bilen. 

Familiebil designet for en ny tid

Et klassisk ikon i en helt nyutviklet elektrisk utførelse – møt den moderne folkevognbussen ID. Buzz! Med den elektriske flerbruksbilen fra Volkswagen får du en romslig og sikker familiebil med stor plass for både passasjerer og bagasje.

IQ.DRIVE assistentsystemer

vw id buzz sikkerhet

ID. Buzz er en sikker bil og har god beskyttelse av voksne, barn og myke trafikanter. ID. Buzz leveres blant annet  med Lane Assist filholderassistent og Front Assist med city nødbrems funksjon som standard.

Bestill prøvekjøring

Velg forhandler og legg inn ønsket tidspunkt for prøvekjøring, så blir du kontaktet for å bekrefte tid. 

Veien til Bølgene

Veien til Bølgene

vw id buzz veien til bølgene

Bli med Kjetil Simonsen på en ekstraordinær reise idet han setter kurs mot Hoddeviks bølger i Norge med ID. Buzz.

ID. Buzz deler et unikt DNA med sin forgjenger

I folkevognbussen T1, som ID. Buzz henter sin inspirasjon fra, satt man praktisk talt på toppen av forakselen uten overheng hverken foran eller bak på bilen. Den samme følelsen har man nå forsøkt å gjenskape med ID. Buzz så langt det lar seg gjøre for å skape det samme unike utseende. Av hensyn til både sikkerhet og nødvendig teknologi har ikke ID. Buzz fått et like butt frontparti som T1. Til tross for dette er det liten tvil om at ID. Buzz deler et unikt DNA med sin forgjenger T1, og viderefører 70 år med folkevogn-kunnskap inn i fremtiden!

vw ID. Buzz elbil

Selv om koblingene til ikonet er mange sørger ID. Buzz samtidig for å gi elbilen et nytt ansikt. Det Volkswagen nå har klart å skape er en stor elbil uten rival - blant annet fordi den ikke er basert på kompromisset om en multiplattform, men er bygget som en ren elektrisk bil fra grunnen av slik som øvrige ID.-modeller fra Volkswagen. Og takket være Volkswagen sin kloke beslutning om å produsere ID. Buzz i to versjoner (elbil og elvarebil) kan både privat- og bedriftskunder nyte godt av elbilfordelene disse byr på.

Ofte stilte spørsmål 

Be om pristilbud

Send inn en uforpliktende prisforespørsel i dag og bli kontaktet.

Volkswagen tilbehør

Utstyr din bil med Volkswagen originalt tilbehør. Hos oss får du alt fra bilstoler, ladebokser, beskyttelsespakker og ekstra ladekabler.

Nyttige snarveier