id4 omtaler

Biltester og omtaler av ID.4

Volkswagen ID.4 hylles av uavhengige biljournalister for 4MOTION firehjulstrekk, attraktiv pris, sikkerhet og god plass. Bilen er perfekt som familiebil og enda mer aktuell enn noen gang. 

"Denne utgaven gjør ID.4 mer aktuell enn noen gang" - Norsk elbilforening

Norsk elbilforening fremhever Volkswagen ID.4 Pro 4MOTION Highline som en optimal modell for det norske markedet. De trekker frem at SUV-en passer perfekt for familier og skinner i et konkurranseutsatt segment. Med firehjulsdrift, rikholdig utstyrsliste og en attraktiv prislapp, mener Elbilforeningen at ID.4 er mer relevant og tiltalende enn noensinne. 

"Endelig full hastighet på vinteren" - TV2

TV2 gir Volkswagen ID.4 ros for sine betydelige oppgraderinger, effektive lading og flere utstyrsversjoner, noe som gjør bilen enda mer tilgjengelig i det norske markedet. Dette gjør en av Norges mest populære modeller enda bedre, spesielt for den typiske norske familien.  

"Firehjulsdrift, stort og lettlastet bagasjerom, masse kupéplass, rekkevidde i øvre sjiktet i klassen og forbedret ladeevne, gir en tilnærmet komplett familiebil" - Motor

Motor trekker frem at Volkswagen ID.4 kontinuerlig forbedres, akkurat som klassikeren Golf. Resultatet er at en allerede utmerket bil nå er blitt enda bedre, noe som bekrefter ID.4s status som en toppmoderne og prisgunstig bil. 

"En veldig god bil har nå bare blitt enda bedre, og det er lett å forstå hvorfor mange velger ID.4 når de skal ha ny bil" - Nybiltester

Forbedret batteri, bedre effektivitet, kraftigere, mulighet for forvarming av batteriene, økt ladehastighet, ny programvare og større infotainmentskjerm. Mye ligger tilrette for at norgesbilen Volkswagen ID.4 skal fortsette sin suksess.

Vilkår Volkswagen

Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen‑forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% batterinivå. Leasing og lån forutsetter finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende, og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele finansieringsperioden. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden. We / VW Connect Plus lisens og We / VW Connect gjelder i hhv. 2 år fra bilens første registreringsdato. De digitale ytelsene leveres av Volkswagen AG, og forutsetter aksept av vilkår, egen profil og bruk av applikasjon(er) fra Volkswagen AG. Etter utløpsdatoene angitt over kan tjenestene, forutsatt tilgjengelighet fra produsenten og at bilen har relevant programvare installert, forlenges hos Volkswagen AG.