Pris fra kr
553 600
Motor
150 - 320hk
Bakkeklaring ca
19-20cm
Bagasjeromsvolum inntil
615 liter (1655 seterygg nede)

Spennende nye ideer

Volkswagen Tiguan byr på mer kraft, høyere komfort og flere nettbaserte funksjoner sammenlignet med tidligere versjon. Intelligent teknologi gir bilen unike egenskaper, og som dynamisk SUV går den nye veier. I Tiguan har du høy sittestilling og bakkeklaring med god plass for hele familien. 

Volkswagen Tiguan har mange høydepunkter. Her er noen av dem:

Fronten til VW Volkswagen Tiguan SUV med grill og frontlykter

IQ.LIGHT – LED Matrix-hovedlykter

LED-kjørelys, adaptive lys og dynamiske blinklys.

VW Volkswagen Tiguan eHybrid ladbar hybrid

eHybrid

Kjør elektrisk i hverdagen.

Illustrasjon: Travel Assist i VW Volkswagen Tiguan SUV

Travel Assist

Reduserer stressnivået under kjøring.

Nyttig info Tiguan

Informasjon om bilen

Tiguan har bl.a følgende standardutstyr:

 • 4MOTION 4 hjulstrekk (Ikke tilgjengelig for e-Hybrid) 
 • Isofix barneseteinnfestning bak til to barneseter (i-Size kompatible)
 • Front Assist med City nødbremsfunksjon og fotgjengerbeskyttelse
 • Lane Assist kjørefeltassistent
 • Asymmetrisk delt baksete, 40:20:40, med skiluke og midt-armlene, nedfellbar rygg via bryter i bagasjerom
 • App-Connect inkl trådløs Apple CarPlay 
 • Climatronic «Air Care», 3-soner helautomatisk klimaanlegg og kontrollpanel bak
 • Digital Cockpit, konfigurerbart instrumentdisplay med ulike profilvisninger
 • Parkeringssensor foran og bak
 • Elektrisk innfellbare, justerbare og oppvarmede sidespeil

Bygg din Tiguan

Neste steg til ny SUV

Vilkår Volkswagen

 • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

  Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80 % SOC (batteriets ladenivå).

  Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.