Bildet viser en hvit Volkswagen Transporter varebil

Volkswagen Transporter
Norges mest kjøpte varebil!

Utforsk vår varebil Transporter og bestill den hos forhandler i dag!

Utforsk vår varebil Transporter og bestill den hos forhandler i dag!

Pris fra kr
379.038,-eks. mva. inkl. frakt og levering Oslo
Inntil
2.500 kgtilhengervekt
Motorvalg
110 - 204hk
Tilbys med
4MOTIONfirehjulstrekk
Tilbys med
DSGautomatgir
Drivstoff
DieselTDI-motorer
Antall seter
3seter
Skreddersøm
2 høyder2 lengder
Kommer i
2utstyrsversjoner
Tilbys også som
Pickup | Kjølebilm.m.
VW Transporter varebil varerom

Er du også på jakt etter den "perfekte" firmabilen?

Da er du ikke alene! Det er mange som drømmer om en splitter ny Transporter varebil. Vi tror grunnen er så enkelt som dette - den er utviklet i samarbeid med de som skal kjøre den og oppfyller derfor så og si alle transportbehov og krav du måtte stille til en firmabil.

VW Transporter varebil med 4motion emblem i grillen

4MOTION firehjulstrekk

Dette er vårt mest populære drivlinjealternativ. Kanskje ikke så rart når vi bor i et land som Norge hvor vær og føre stadig setter våre ferdigheter bak rattet på prøve?

VW Transporter varebil førerhus

Drømmekontoret?

Det skal mye til for at du ikke skal trives i denne kontorstolen når skrivepulten er utstyrt med de aller viktigste duppedittene. Her får du moderne infotainmentystemer for optimal oppkobling og underholdning mens du er på farten. I tillegg byr førerhuset på en rekke praktiske løsninger som gjør det enkelt å holde orden i kontorsakene. Så det så!

Nyttig info 
Transporter varebil

Informasjon om bilen

Pristilbud
Transporter varebil

Kontakt forhandler og be om et uforpliktende pristilbud i dag!

Transporter introfilm

--:--
Sett deg tilbake og nyt filmen som gir deg en innføring i alt Transporter varebil har å by på av smarte løsninger. Husk å skru på lyd!

Bygg Transporter

Prøvekjør
Transporter varebil

Kontakt forhandler og be om prøvekjøring i dag!

Ved kjøp av ny varebil
kan du trenge dette

Oversikt

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

  • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

    Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80 % SOC (batteriets ladenivå).

    Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.