• Pris fra kr385.278,- eks. mva. inkl. frakt/levering Oslo
 • Inntil2.500 kg tilhengervekt
 • Motorvalg110 - 204 hk
 • Tilbys med4MOTION firehjulstrekk
 • Tilbys medDSG automatgir
 • DrivstoffDiesel TDI-motorer
 • Antall seter3 seter

Transporter har mange høydepunkter. Her er noen av dem: 

Transporter introfilm

Du er ikke alene om å jakte på den perfekte firmabilen. Fyll kaffekoppen og nyt filmen som gir deg en innføring i alt Transporter har å by på av smarte løsninger. Husk å skru på lyd!

VW Transporter varebil med 4motion emblem i grillen

4MOTION firehjulstrekk

Dette er vårt mest populære drivlinjealternativ. Kanskje ikke så rart når vi bor i et land som Norge hvor vær og føre stadig setter våre ferdigheter bak rattet på prøve?

VW Transporter varebil førerhus

Drømmekontoret?

Det skal mye til for at du ikke trives i denne kontorstolen når skrivepulten ser slik ut. Her får du moderne infotainmentystemer for optimal oppkobling og underholdning mens du er på farten. I tillegg byr førerhuset på en rekke praktiske løsninger som gjør det enkelt å holde orden i kontorsakene. Så det så!

Bygg bil

Lek deg rundt og bygg drømmebilen!

Nyttig info 
Transporter varebil

Informasjon om bilen

Bygg Transporter
Velg utstyrsversjon og tilpass etter behov

Be om pristilbud

Send inn en uforpliktende prisforespørsel på Transporter og bli kontaktet. Spørsmål? Finn og kontakt forhandler

Ved kjøp av ny varebil
kan du trenge dette

Oversikt

Prøvekjør
Transporter varebil

Kontakt forhandler og be om prøvekjøring i dag!

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

 • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

  Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80 % SOC (batteriets ladenivå).

  Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.